Бойко Борисов получи благодарствено писмо от Мелания Тръмп

Първата дама му благодари за подаръците
8 фев 2020 11:00, Нели Христова
102
Бойко Борисов получи благодарствено писмо от Мелания Тръмп
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов получи писмо от първата дама на САЩ Мелания Тръмп, в което тя му благодари за подаръците, получени при срещата с президента Тръмп в Белия дом. Това съобщи самият той с публикация в официалния си профил във Facebook.

"Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят.

Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери.

Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас", пише премиерът Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
27
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ." Борисов си мисли, че с един шал купи Мелания :). Оптимист. Борисов се опитва на краставичара, краставици да продава. Едно време американците така подкупваха със скъпи подаръци жената на оня селянин Горбачов. Когато Борисов беше там, те си мислеха, че е премиер на Белгия и Тръмп мислеше, че сме купили ф35, ама това е друг въп
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов е гений вече може да пише на английски и да разговаря свободно още на немски,френски,руски,чешки,унгарски румънски,украински,финландски,суахили и т.н.
2
2
 
29
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Едва ли за маслото и шевицата.По-скоро благодари за 3-те милиарда....
1
0
 
29
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
Далече е пуста Америка ей , по цял месец се бави пощата.. Даже и електронната..