Борисов инспектира строежа на Околовръстното шосе в София

С премиера беше финансовият министър Владислав Горанов
16 фев 2020 11:28,
95
Борисов инспектира строежа на Околовръстното шосе в София
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов отиде на инспекция на строителството на Околовръстното шосе в София. Отсечката трябва да свърже столичния квартал „Младост” с магистрала „Тракия”. С премиера беше финансовият министър Владислав Горанов и зам.-регионалният Николай Нанков, съобщава NOVA.

Още по темата

Нанков и премиерът уточниха, че трасето ще е с по три ленти в посока, както и с по две локални платна. Ще има три пасарелки, автобусни спирки. През цялата отсечка няма да има светофари, а само кръгови кръстовища.

„Това сме обещали на софиянци третият лъч на метрото и да затворим двете дъги на Околовръстното”, заяви Борисов.

След инцидента с две жертви на магистрала „Хемус”, държавата взима спешни мерки за обезопасяване на строежите в страната.

„Обади се на СДВР и патрулки по цялото трасе на строителството”, нареди премиерът на Нанков. Предупреди и строителите всеки ден да правят инструктажи на работниците.

Относно другата част от Околовръстното – от „Цар Борис III” до „Люлин”, Нанков обясни, че в Столична община са готови с проекта, но там отчуждителните процедури са тежки.

„Ливади и поляни ги правим на пътища и съоръжения. Видя ли багерите, вече съм спокоен”, заяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я го Питайте тоя *** дали се закле
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да я инспектира по-добре от АМ Тракия.
76
1
 
9
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Бойко инспектирал?Да не е станал инспектор Джуф?Гледай го ти началника , от всичко разбира , но най много от това мана да търси и акъл да дава !
75
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Околовръстното не беше ли построено още през 1981 г?
74
8
 
7
 
! Отговори
мафиот преди 4 години
той е нашата опора той е нашта светлина,,,,
73
5
 
9
 
! Отговори
Ех ,деца невръстни! преди 4 години
Това е прекрасно защото такива тапи стават там на кръговото за Младост! Както си караш и стигаш до старото околовръстно ,което цялото беше двулентово,пъплеше се и беше почти невъзможно за изпреварване.. Тук постващите пубери и мушмороци които не знаят и не помнят какво чудо беше старото околовръстно си плюят на воля.,но ние помним и казваме ,,Браво Борисов"Което е за критика -може ,но да плюеш за нещо ново и удобно,като това и метрото трябва да си ***,или от милениум поколението !
72
0
 
10
 
! Отговори
Искат преди 4 години
да си правят модерни затвори по европейски защо?
71
1
 
15
 
! Отговори
Eeee до къде преди 4 години
стигнахме пълно разорение на БГ. Агенти всякакви ,корупция страшна народа измамен е в мизерията.Бг ще стане полигон на нато запомнете го.
70
0
 
21
 
! Отговори
Бг преди 4 години
Чета коментарите и.... Абе кой гласува за тоя тип... Кой... Как печели избори... Ние ли сме много глупави.... Той ли е много умен.... Защо търпим тоя цирк.... Държавата се руши... ВиК няма... Ел. преносна мрежа няма.. Пътища няма... И нас май ни няма. Що спим....
69
0
 
18
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Евтин ПР за глупави хора от *** хуманоид.
68
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов няма право да инспектира ,тази работа е възложена на държавна фирма с хора които разбират от пътно строителство.Боко най-много да пречи на хората да си вършат работата!
67
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато направят качествени пътища между ливадите и поляните,че нивите и залесените участъци в селските райони и селата като на много места по света тогаз могат да се хвалят,а тук за две отсечки,че капитални ремонти на главни пътища ги обявяват как за ново построени магистрали с ленти,че инспекции с рязане на ленти,а някой да е чул за туй околовръстно,което е на доста години как построено,кой го инспектирал и рязал лентата да го открил в действие щот обикновено първия с другите откриваха заводите
66
1
 
27
 
! Отговори
9 преди 4 години
Попитал багериста "Ако закъсам с джипа ще ме дръпнеш ли ?"А той му отвърнал "В кое дере , г-н Борисов ?"
65
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Създателите се грижат добре за рожбите си. Някой съмнява ли се кой роди бандитите, а после ги набедиха за бизнесмени- ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.
64
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това нещо на видеото ни е премиер...? Малко ни е , скоро Бг ще е бостан с тикви като управника си , даже това е мн да управлява за неговия капацитет , тиквония.
63
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли им по *** управник в историята на която и да е държава , и по *** народ дет си го харесва и избира.
62
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 4 години
др. борисов,честито, Божков вече е на свобода,може да кажеш на каскета,че в Абу Даби,на гешевски сълзи не вярват.
61
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До stiling Ето това е големият проблем на България.Малки човечета се радват на неща без значение живеят за тук и сега.Децата ти ще порастнат и след 10-15 години ще се махнат от Бг завинаги.Естествено та кой би искал да живее в голям ромски катун?Ти ще остарееш и ще те пенсионират с 200-300 евро пенсия.Колкото за хляб и вода на ден. Но ти си щастлив.Ще се возиш по магистрала.Еех и банани има.Кво му трябва на малкият човек ?Магистрала и банани. Хайде със здраве.
60
0
 
33
 
! Отговори
Пловдив преди 4 години
Вчера бях в София и лицето на България в голямата си част, изглежда потресаващо,не че Пловдив е ок,но поне изглежда малко по подреден и чист. Вечно нещо ремонтират и винаги изглежда недодялано,а е крайно време да я подредят,изчистят но както трябва,озеленят. Тази Фандъкова защо не чисти?Набита прах, навсякъде не чистена от 50 години.
59
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да сравним Дубай с България за период от 30 г.?Какво може да се свърши за 30 г ,ако не се КРАДЕ ?Да не ми обяснява за магистрали и метро, защото няма нито едното ,нито другото. 12 г. ЛЪЖИ и КРАЖБИ. Съсипано образование, туризъм, здравеопазване, икономика и армия.