Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май

Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна
18 фев 2020 18:55, Нели Христова
263
Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май
Снимка: БГНЕС

 В телефонен разговор с руския президент Владимир Путин българският президент Румен Радев е потвърдил участието си в тържествата в Москва на 9 май по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия, съобщи днес пресслужбата на Кремъл.

"Държавният глава на България потвърди своето участие в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от Победата във Великата отечествена война", се казва в съобщението, цитирано от ТАСС.

В разговора, състоял се по инициатива на българската страна, двамата президенти са разговаряли и за съвместните енергийни проекти. "Обсъдени бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество с акцент върху реализирането на проектите в областта на енергетиката", казаха още от Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Моя баща също е участвал в ВСВ в първата фаза на войната шести конен полк първа българска армия. Минал е през Гърция Македония Сърбия до драва соболч. На няколко пъти е влизал в битки с немците два пъти е роняван Имаше в челото парчепце от коршум дум дум с него си и отиде от този свят.
223
0
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Да229 230 Свекъра ми почина скоро на 96г. и е участник във ВСВ в Унгария.Някъде е имало и боеве , но той казваше че не е виждал немски войник.И кой вкарва България в последния момент на войната ?
222
0
 
1
 
! Отговори
Да229 преди 4 години
Гледай филма тримата от запаса, зарево над Драва, ако не си учил история и тогава говори че България не е участвала в ВСВ
221
4
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До джо 217 Ние не сме участвали във ВСВ.Какво ще прави Радев там и като какъв ?Няма да има представители на САЩ и Англия, които трябваше да бъдат поканени че без тях лошо.
220
1
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Хахахахахахахаха 215 Ти па си един убавец.. Руски ***.Познаваме те.
219
4
 
5
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Много си ни е добро президентчето.Я как хубаво ни обедини. Сега всички сме русофили и българомразци.А и Десето видя свят.
218
3
 
0
 
! Отговори
До221 преди 4 години
Объркал си се не Плевлю ще ходи при Макрон, ха, ха:))
217
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАХАХА " празнична атмосфера" тая/ тоя " Соня" явно смята нечовешкото наливане с долнопробен алкохол за " празДнична атмосфера" айдеее рррррр пиянките руски да се изнасят от Бг ОТВРАТ
216
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дежурните червени *** не са се изключвали!
215
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А такааааа старши радев, бегай у москалия и да не ти стъпи кривия куц крак повече в България рускоезичник неграмотен
214
11
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Да отбележим началото на п'ростотиите. Дежурният гербаджийски т'рол се е включил.
213
8
 
9
 
! Отговори
Нашият Путю ще ходи преди 4 години
При другия *** по случай годишнина от окупацията на Царство България от червивата армия?!Оставка!Позор!
212
4
 
9
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До СоняПохвално другарко Соня. Предполагам, че си кръстена на нелегалното име на другарката Цола Драгойчева. Щом е така, присъствието ти на красная плосчад е задължително! Предполагам, че без тебе и без присъствието на любителя на коремни възлизания парада няма да започне! Виза успя ли да вземеш? Ако не си, вземи една и за Волен!Венсеремос!
211
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смешни ***!
210
11
 
9
 
! Отговори
Соня преди 4 години
Ще отиде много ясно...Аз като гражданин ще отида. Толкова празнична атмосфера като на 9 май няма в Русия. Тук имаме смешен парад...
209
7
 
7
 
! Отговори
джо преди 4 години
Да присъства или да не присъства на празничния Девети Май нашия президент? И без нас празник ще се проведе. Когато на предишния юбилеен парад много от държавните глави не отидоха на празненствата, Чешкия президент присъства , казвайки много важни думи. Пред вид сложните сложните отношения между двете държави и събитията свързани с Пражката пролет, независимо от всичко, без победата на Съветската армия, съвременна Европа щеше да бъде съвсем друга.
208
3
 
10
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До хахахахаДругарю цоциалист, дай Боже да си прав! Това което няма да чуем и което никога не сме чували от Женерал Бънди е, че Левски е осъзнавал, че русофилството създава еничари, поставящи се в услуга на друга страна, а не на България!Дано През-ден-та (да се свети името Му, да пребъде царството Му) повтори думите на Хаяско, че буквите са дошли от македонските земи, а не от България! Пий един бояршник довечера.
207
6
 
15
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Абе колхозниците, защо не чух коментар от шофьора на самолет по повод годишнината от смъртта на Апостола, а?Или най-великия Президент на всички времена е забравил за Левски?Или защото Дякона беше българин, а Льотчика е социалистически човек, възпитаван във вярност към БКП и КПСС?
206
5
 
7
 
! Отговори
тръмп преди 4 години
Гъзолизец миризлив.
205
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До патриот. Защото не знаеха какъв некадърен *** е. Сега няма да събере и 100 000.