Управляващите били освиркани? Да се замислели защо

Нинова защити Румен Радев от нападките на ГЕРБ
74
Управляващите били освиркани? Да се замислели защо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова защити президента Румен Радев от нападките на ГЕРБ, който в декларация от името на ПГ го обвиниха, че разделя обществото, вместо да го обединява заради скандала вчера пред Паметника на Васил Левски.

Още по темата

"Президентът Румен Радев вчера много ясно изрази личната си позиция в речта си, като призова всички да замълчим и да не се опетнява момента и мястото, на което се бяхме събрали, за да отдадем почит на Апостола на свободата“, коментира тя,цитирана от БТА.

Според нея управляващите трябва да се замислят защо въпреки призива му се е стигнало до освиркване оп време на речта на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Би трябвало да накара управляващите да се замислят защо се стигна до тук, защо по този начин реагират хората при тяхната поява", коментира Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
2
 
! Отговори
Гьосурат Нинов преди 4 години
Хич да не ти пука ***. Твоите избиратели хич не разбират кво струваш.
60
4
 
2
 
! Отговори
Лумпениада преди 4 години
***, революции трябват, революции не еволюции.
59
2
 
1
 
! Отговори
Аман от терористи преди 4 години
Терористи на власт са наредили монтаж огромен брой тежко терористични съоръжения./вижте ги на тол мачтите /НА шествията с е видяха трайно увредени от дигитално холограмни видео терористични съоръжения .МАнипулатори ползваха черни пси генератори и пси активатори.За сравнение вижте митингите в подкрепа на доказано вече престъпни групировки /партии/нарочно създадени от диверсанти през 1989 - 1990 година.Тогава ползваха пси активни наркоспец подсладители ..
58
3
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
И тази "кючекиня" като опозиция е ежедневно оплювана и охрачвана ама не и пука въобще!
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тази горе еЯвно не си поглеждал Цачевата, Фидоската, Лили Свинетката, Пекинската птица и още "***"...Тогава друго ще запееш.
56
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е бил погубен с активно то участие на Русия, затова БСП /Радев, сквернят паметта му.
55
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно на този ден ли бе, Нинова, пред пметника на Левски, по време на честването?! Я не ни ги разправяите тия, позор за Радев И БСП!
54
9
 
16
 
! Отговори
Тази горе е преди 4 години
Отвратително неприятна жена.
53
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога историята не е запомнила опозиция, чието единствено предназначение е да мрънка без мнение, на реве без да знае защо и да критикува без да предлага решения.Диктатурата на Нинова върху БСП и президента й са си мимомелтни. Въздух под налягане.
52
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе слагайте червена точка като пускате снимка на тая пaчa бе! Как ще приспя детето сега?
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Поручик Лукашя се скрий бе пръдльо. Ва *** и простацитe червени, начело с дебелогъзата мисирка и клепоухия ***.
50
6
 
12
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 4 години
Бойко е строителя на Нова България. Той постига своите успехи въпреки ожесточената съпротива на Позитанската Престъпна Организация. Това го прави Велик и такъв ще остане в историята.
49
1
 
10
 
! Отговори
гербер преди 4 години
До поручик Лукаш. Ами много са, а? Само че твърде елементарно, другарю, ги оприличи всичките на гербави ***. Значи, когато някой плюе радефф и БСП, задължително е ***, а когато вие, червените бок.луци го правите, не сте ***. Много плоско. И някак си май пропускаш вероятността да има коментиращи, които ги мразят безплатно. Защото има много причини да го правят.
48
4
 
10
 
! Отговори
Валери преди 4 години
И от кого бяха освиркани бе, крава червена? Огледа ли ги хубаво кои са и какви са? Или ги познаваш добре?
47
11
 
3
 
! Отговори
Поручик Лукаш преди 4 години
Браво. От 46 коментара 41 са на гейберските ***. Вместо да се заяждате тук, вижте какво е мнението на левскарите за вожда ви. А те определено не са нито бесепари, нито радевци!https://youtube/watch?v=NTUPDi3_kSw
46
4
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
До 42. Това, което си написал, пасва идеално на БСП.
45
6
 
11
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
А ве, па.тка червена тъ.па. освиркването не беше хората, а от нарочно докарани червени лум.пеи, начело с Костя Копейкин. А хората си казват на избори кого предпочитат и това не сте вие.
44
6
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
С такава "опозиция", водена от Корнела Бойко е вечен. Стига да не му омръзне.Пък човека на Деса няма какво да го коментираме. Да си говори. Не пречи :)
43
4
 
7
 
! Отговори
Илайджа Ууд преди 4 години
Защото навсякъде около вас има деградирали типове които съботират, убиват, крадат и вие се правите че не са с вас, а зад кулисите сте първи дружки.
42
10
 
7
 
! Отговори
ха сега де преди 4 години
Нинова , чуваш ли се какво приказваш - управляващите да се замислят ?За да се замислят , значи да могат да мислят ?!Те мислят единствено за крадене , но това не е мисъл , а условен рефлекс !