Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП

Червената шефка събира най-много номинации
Обновена: 23 фев 2020 13:41 | 23 фев 2020 11:25, Камелия Цветанова
77
Корнелия Нинова пак най-харесвана за лидер на БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В неделя се провежда заседание на Националния съвет на БСП. На него ще се приемат денят и дневният ред за провеждане на конгрес на БСП. Ще се определят работни групи за подготовка на документите, които Конгресът ще приеме. Очаква се днес да се приеме декларация, осъждаща провеждането на Луков марш.

Продължава отчетно-изборната кампания в БСП за избор на ръководни органи. Проведени са 31 конференции и общи събрания, има 21 номинирани кандидати за председател на БСП. Номинациите са както следва: Корнелия Нинова - 31; Кирил Добрев - 13; Калоян Паргов - 6; Красимир Янков - 6; Костадин Паскалев - 6; Янаки Стоилов - 5; Георги Гергов - 5; Драгомир Стойнев - 3; Валери Жаблянов - 3; Сергей Станишев - 2; Михаил Миков - 2; Деница Златева - 2; Жельо Бойчев - 2; Борислав Гуцанов - 2; Георги Свиленски - 1; Иван Ченчев - 1; Явор Гечев - 1; Георги Пирински - 1; Лъчезар Костов - 1; Станислав Павлов - 1; Атанас Мерджанов - 1.

До средата на март продължава отчетно-изборната кампания. Централната комисия за пряк избор на председател на БСП до 21 март ще обяви имената на далите съгласие да участват в надпреварата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: БСПнинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
От Анонимен 52 до тук - нищо ново. Все същата гербаджийска чалга. И защо се занимават само с Корнелия Нинова? Много просто - защото знаят, че ще я изберат отново за председател на БСП и тя ще продължи да настъпва Бойко и гербаджиите по мазолите.БСП върви нагоре, а времето на ГЕРБ изтича. И този път Бойко нама да посмее да си даде оставката, защото знае, че може да му бъд еза последно.
60
0
 
0
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
Питам за един прЕател, дали си върнаха надвзетата субсидия?
59
1
 
2
 
! Отговори
teo преди 4 години
Правилно!!! Изберете я пак за да разтури и съсипе БКП-БСП до край!!!
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мръсното МайчеА ти чел ли си романа "Цар плъх"?Прочети го. 75% от населението ни е стигнало до положението на тези концлагеристи в Япония.
57
2
 
3
 
! Отговори
Червения октомврий преди 4 години
Докато я има Нинова, няма проблем за ГЕРБ.
56
0
 
1
 
! Отговори
Праведен преди 4 години
Защо ?Защото, печели избор след избор......
55
3
 
1
 
! Отговори
Курти Вълев преди 4 години
Нека да се молим да си изберат *** за главатарка. Тя тепърва трябва да отговаря за кражбите от Импексите!
54
0
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Бойко ще почерпи...
53
3
 
3
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
Е ми скоро БСП няма да дойде на власт. ***.з.ни.цата от Крушовица убива БСП по успешно и от коронавирус. За нея е жизнено важно да оглави отново столетницата. В противен случай новият председател ще започне да пита къде са 25 те милиона изчезнали от партийната каса и материализирали се незнайно как под формата на огромно ранчо във Аризона за синчето дето е във омразната Америка вместо във "братска" Русия на където се опитват да ни тласкат товарищите начело със прецедента Цар Плъх
52
2
 
5
 
! Отговори
СЛОНА преди 4 години
НЕЗНАЕХ ЧЕ ИМА МАЗОХИСТИ ПРИ НАЛИЧИЕ ЧЕ БЕШЕ ПРОТИВ ВСИЧКИ НАС ЗАТВОРИ С ПРЪМОВА АЕЦа И СЕГА ОТНОВО ЩЕ ВИ ДАДЕ НА БОЙЧА ДА ВИ КЕЦА!!!
51
3
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Супер, значи ГЕРБ още дълго ще е на власт.
50
1
 
7
 
! Отговори
Водопроводчик преди 4 години
Тая иска да са пенсионира там в парламента и не само тя 5 години и да са махат .корумпирани и мързеливи чакат народа да ги храни
49
6
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Парите на Георги Гергов или принципите на Корнелия Нинова. БСП имат възможност да избират.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата в БСП. Заслужава ли да го отстранят?Със сигурност. Но по устав партийното ръководство не може да отстранява партийни членове. Корнелия Нинова обаче го отстрани от Висшия партиен съвет.
48
5
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 48: "махна заможни хора на БСП,държи се фашистки,разминава се със Станишев" 1. Това, че се държала "фашистки" си е твое свободно съчинение2. Това, че пенсионира "вечни" депутати, е в полза на БСП, а не обратното. Всяка партия трябва да си обновява кадрите.3. Това, че махна "заможни хора" е още по-голям плюс. Достатъчно е човек да разбере какво притежава Георги Гергов за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия.А обещетения се търсят от управляващите.
47
9
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ или БСП преди 4 години
БСП е единствената реална опозиция. Това ни предлага политическата система: ГЕРБ, БСП, ДПС и патерици - друго няма.Тези избиратели, които искат промяна нека гласуват за БСП. Иначе - пак Бойко, и все на опашката на Европейския съюз.А патериците за мнозинство в НС (и министрите) може и да се сменят.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ognyanzАма Нинова ви разпердушинчва партията ,бе ,слепи ли сте?Махна малки партии партньори на БСП ,с което намали електората ви,махна и солидни членове на БСП,които са припознавани като лица на БСП и хората им симпатизираха,махна заможни хора на БСП,държи се фашистки,разминава се със Станишев............. да не изброявам още!Направи ПР с козите на баба Дора,а не издействаха обезщетение на пострадалите хора и така загуби още гласове.
45
6
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Затова най- вероятно ще я преизберат. Заслужава го.
44
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма спасение от фашистката партия БСП
43
7
 
12
 
! Отговори
Стар партиен член преди 4 години
На нашите хора кукувица им изпила акъла - нали тая си е по присвояването и лъженето -естествен,че държи първо място! Давай,Нинова - щом се натискаш сигурно има още за присвояване и за крадене-юруш!!!
42
14
 
3
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До ПешоЕх Пешо! Тя ще изгони борисоффф и ще стане новия Министър Председател!