Кабинетът се отказа, няма да купува нов самолет

Парите отиват за спортни съоръжения
27 фев 2020 17:00, Елка Василева
53
Кабинетът се отказа, няма да купува нов самолет
Бойко Борисов. Снимка: архив, БГНЕС

Правителството се отказва да закупи още един правителствен самолет, обяви премиерът Бойко Борисов.

Отделените преди месец за това 50 милиона лева се пренасочват за нови физкултурни салони в 50 училища с 30 000 деца /25 млн. лв./,  2 спортни съоръжения в Пловдив /37 млн. лв. за стадионите на пловдивските "Ботев" и "Локомотив"/ и ремонт на стадиона в Шумен /3 млн. лв./.

Още по темата

Борисов обяви, че не желае да го упрекват в популизъм.

„След това, който иска, да купува. Аз, дето се вика – популизма, вече с риск за живота на хора, които най-малко го заслужават, нямам предвид нас. Завчера пак отказа автопилотът на самолета, когато е облитал за РВД над Бургас. Късмет – в светло време. Не могат да кажат защо. Сега пак ще платим маса пари, защото отива на ремонт в Женева. Но ако това е било в мъгла, нямаше да ги има пътниците и хората там“, каза премиерът, цитиран от БНР.

„Чух всякакви идиоти да се изказват, че едва ли не той бил много готин, пък ние искаме да си купим по-хубав. Няма да купуваме, който иска после, да купи“, добави Бойко Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо думата идеоти не е със звездички в текста?
39
0
 
1
 
! Отговори
иде видов ден преди 4 години
Борко свали собственните си потури и се наведе да помирише акото на Цвюкьору Поарсвюкьо. Ски кво казва: Няма да купуваме "замолед", който иска после, да купи, добави Бойко Борисов.демек Бутката Бичкаоф се заканва че без бой и със свалени шалвари ще одмирисва ароматите на чревно преработено кисело зеле със сухи чушки дорде Служебният кабинет заседава в експропеираната барцелонска вила а борецът за ВИМЕРЕНДЕТО Чьорната мамба Чалнанов шъ шетъ с Поршето им ги носи бирето
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29 от стадионите ще има повече за гепане.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютен шушляк.
36
1
 
8
 
! Отговори
рибата преди 4 години
да бяха се отказали от американските изтребители,фащт търсят балъци
35
0
 
5
 
! Отговори
Фреди рахметлията преди 4 години
Е, нема такъв циркаджия, батко. Ще мръдна с главата. Верно, в един момент си виках, че може и да са оправим, ама вече съм отчаян, баце.....
34
0
 
2
 
! Отговори
вечо ге брейкират преди 4 години
Явно в Правителството макар по свитички средни кутрета за му показали ясно щръкнали мидъл фингерета, известни като международен пътен знак за интензивно несъгласие с оспорваща шофиорофийска битова единица.Усети ли са го че иска да прати стария и новиа самолет да изтегли от барцелонските мазете нещо дет се збира в два самолета и 20 каварненчета без да се брои онова с кривите силикони и текезесарската джука
33
1
 
2
 
! Отговори
разумно негартивно преди 4 години
Когато такива важни за нашата Армия въпроси се решават без догледа на Презеро Капутналиев винаги се получават изкривявания които се свеждат до това дето проектът не се свежда без предварителни някой някога от някъде за някъде и за едиколко си го е свел успешно в зоната за свеждадне
32
3
 
4
 
! Отговори
мунчо преди 4 години
ТОЗИ САМОЛЕТ ОСВЕН, ЧЕ Е МНОГО ГОТИН Е И МНОГО ПИКАНТЕН!
31
2
 
20
 
! Отговори
Про преди 4 години
*** селски номира на тиквата!
30
1
 
26
 
! Отговори
Дичо преди 4 години
От стадионите се краде много. В Етрополе например се построи безсмислен стадион за 5 ооо седящи места с козирки ,какъвто нямат истинските клубове. Мачовете се посещават от десетина човека.Гешев....Гешев....?!
29
1
 
22
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Браво българи !!!За един ден СЕЛЯНИНА ОТ БЯНКЯ се отказа от ТОЛ и от самолет !!!!Ако бяхме излезли и от кражбата от бюджета за партийни субсидии 8 лева щеше да се откаже малко умния !!!!
28
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отказа да се вземе самолет е популизъм,по -добре е да закупи нов хубав самолетет за да не се излагаме пред чужденците!Каква държава сме щом самолет не можем да купим?
27
1
 
21
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Щото няма да получи комисионна, затова !
26
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали ще купи самолет или ще ги даде за стадиони , няма съществена разлика. Все пари на вятъра, а такива спешни нужди имаме. Национална педиатрия кога? Пак ли само приказки? Или да събираме капачки за кувьози, или смс за болни?
25
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Винету.Ти си велик вожд.Слуга на народа.
24
5
 
36
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
След като си дал нагло предложение идея в случия за самолета и после се откажеш от нея очакваш похвала признание че даваш жалки предложения..... Поне умни престъпници да ни управляваха
23
3
 
20
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ми да,първо, в самолета няма далавера, там не е като в строителството, купуваш едно, пишеш пет. И второ, явно разбира, че дните му като премиер са преборени и се е отказал да купува самолет и друг да се вози в него.
22
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбраха че в тоя самолет може след време да лети Слави Трифонов и се отказаха))при тая зараза ще трябват пари защо не ги инвестират в здравеопазването ,ще строят стадиони....
21
4
 
27
 
! Отговори
Петракиев преди 4 години
Правилно ,в самолета няма далаверка.Виж спортни залички по махали и паланки,"Физкултурни" салони и т.н....далаверкааа .... !!!