Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет

Юристът е бивш шеф на националното следствие
147
Радев назначи Бойко Рашков в правния си съвет
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев назначи със свой указ Бойко Рашков за член на своя Правен съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Бойко Рашков има дългогодишен юридически стаж.

В професионалната си кариера е заемал редица отговорни държавни постове като директор на Националната следствена служба, директор на Специализираната следствена служба, член на Висшия съдебен съвет, народен представител в 39-ото Народно събрание, заместник-министър на правосъдието.
 
Той е доцент д-р по наказателен процес и ръководи Катедра "Наказателноправни науки" в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
0
 
! Отговори
един от многото преди 3 години
През изминалите години на мандата си, другарят президент трябваше да завърши едно задочно юридическо образование, та да знае как да се бори срещу т.нар. мутри. Тогава щях да му кажа Машалла и Евалла /турски думи/. Да си президент не става да имаш само военно образование. Съжалявам, за мен е така. Съжаляам ви, другарю президент.
126
3
 
2
 
! Отговори
Гадна сура преди 3 години
Комунист до комунист,мила моя майно льо
125
7
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Каква излезе тя?Льотчика освен агент на руснаците, е във финансова зависимост от Швеция и Черепа!Сигурно вече гласи Божков за посланик на България в Дубай!Омерзен съм!
124
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Фигуранта Румен Шведски не изневери на Партията и на себе си и назначи доказан агент на ДС!Защо ли не съм изненадан?
123
5
 
1
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До 555 а имунитета му ще падне ако не сега то на следващите президентски избори, и тогава дупе да му е яко, с тези призиви против властта. Това си е и криминално и противодържавно деяние
122
7
 
3
 
! Отговори
гм преди 3 години
Злобар смотан ! Погледнете му физиономията ? Гешев ? Закопчай го ,и при БАЙ СТАВРИ ,УСПЕХ,
121
2
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
много добро решение на Президента!...и като стана дума:-Спомнете си назначенията на калинките от бориссофф!Една от друга по-некадърни,крещящо неподходящи за постовете,на които ги насажда Тиквата...Но той /Тиквата/ си призна:-"И аз съм *** ,и вие сте прости"..Та какво да очаква човек от такова същество?
120
4
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Голям вой надават герберастите, щото края на ТУЛУПА наближава, а бай Ставри потърква доволно ръчички. Запомнете, че всяко нещо има начало и КРАЙ, а Борисoff ще бъде окован с пранги на краката в ЦСЗ!Народът си спомни, че "със стари ***-ви нов бардак не се прави" й това ще е логичния край на дикта-тора Барба Ганьос!
119
2
 
10
 
! Отговори
Малоумен преди 3 години
Младите избягаха в чужбина,защото са отвратени от безчинствата,които сътворихте при мафиотската приватизация=======Медицината е безпомощна в твоя случай!Костов ограби държжавата, а ТУЛУПА-комуннист я довърши. Младите бягат поголовно и сега, под "вещото" у-ние на Вожда. Милиционерския Каскет няма нито едно спечелено дело, защото е по-пр0зд от онези които го назначиха на този пост. Нека разследва приватизацията,къщи за гости,апартаментгейт,тераси и асансьори,подпорни стени й шкафчето на Вожда!
118
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 113 И ЗАЩО ВСИЧКО СВЪРЗВАТЕ С БСП. ТА ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА КАКТО И ГЕРБ. ЩЕ ИМА НОВИ ЛИЦА БЪДЕТЕ СИГУРНИ. ТИЯ СЕ ИЗЧЕРПАХА ВЕЧЕ И ДОСТА СЕ НАГУШИХА. ДА СИ ОСТАНАТ В КЪЩИ И ДА СИ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТОТО.
117
3
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 113 И ЗАЩО ВСИЧКО СВЪРЗВАТЕ С БСП. ТА ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА КАКТО И ГЕРБ. ЩЕ ИМА НОВИ ЛИЦА БЪДЕТЕ СИГУРНИ. ТИЯ СЕ ИЗЧЕРПАХА ВЕЧЕ И ДОСТА СЕ НАГУШИХА. ДА СИ ОСТАНАТ В КЪЩИ И ДА СИ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТОТО.
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, колко е щата на Радев, та постоянно назначава съветници? От къде пари за заплати? Няма ли бюджет?
115
4
 
4
 
! Отговори
бай Иван преди 3 години
При управлението на БСП,при Лукановата зима,1 щ.долар се разменяше за 3000 лева.В същото време се пръкнаха червените олигарси.Сега безочливо искат властта,за да заключат държавата!
114
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев разделя народа. Радев ВЪН от България . Местото ти е в Русия.============ДГД, п0д-л0го фаш-стка. Мястото ти е в ***-лаг!
113
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом другарите се изправят на нокти срещу независимата прокуратура,означава,че съдебната система най писле заработи по Евро правила.Не може другари само да крадете като башибозуци и да затривате държавата.Младите избягаха в чужбина,защото са отвратени от безчинствата,които сътворихте при мафиотската приватизация.Огледайте се по населени места,че и в по малките села,кои са феодалите? Ми все комунисти или бивши агенти на милицията! Гешев грабна министър и от Герб и така трябва да е.Няма наш,няма ва
112
7
 
2
 
! Отговори
До:апел преди 3 години
радеФ проумей ти вече не си ни президент===========Апел, подава ти се от устата *** дебел йне говори с пълна уста, ***-де-ра-ст гербав!
111
3
 
7
 
! Отговори
Смешни сте преди 3 години
От комунистите ги е страх спекулантите, мошениците, капиталистите и други престъпници, които продължават да се облагодетелстват незаконно за сметка на целия народ. Така и не се състоя дебат в обществото с какво е лош комунизмът, освен с това, че при него не могат да виреят гореизброените.
110
8
 
7
 
! Отговори
така е преди 3 години
Ако не беше личната ненавист на Радев към Гешев, новината нямаше да направи впечатление. Тука значимата фигура е Гешев, който има ***, за да се изправи и да дири сметка, за това се иска да си личност. Радев и Рашков са фигуранти, които са известни покрай главния прокурор.
109
8
 
6
 
! Отговори
Off преди 3 години
Резиденството е котило на агенти на ГРУ. Щом влезе прокуратурата вътре, веднага реагираха, защото явно не им е приятно да им влизат в щаб-квартирата.
108
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Рашков може да е добър правист,НО е комунист.Е,тук се разминаваме! Той определено ще дърпа "чергата" към БСП,за да ги предпази от съд!