Лидерът на СДС отсече: Не сме патерица на ГЕРБ, отиваме заедно на избори

От партията подкрепят протестите, но начинът бил вандалски
135

Не сме патерица на ГЕРБ. Имаме и доста критики към управляващите, които сме ги заявявали неведнъж. Ще се  явим заедно с ГЕРБ на предстоящите избори, които трябва да бъдат отново спечелени от десницата.

Това заяви лидерът на СДС Румен Христов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"Показахме го и на местните, и на европейските избори", допълни той.

Христов поясни, че СДС винаги е подкрепяло протестите, но не по този вандалски начин, на който станахме свидетели.

"Без блокади - защото те са незаконни! И без поругаване на "Раковска"134! От тази сграда тръгнаха промените, тя е символ на демокрацията", категоричен е лидерът на партията.

Какво още каза Румен Христов вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин DEЗащото тези,които искат властта ,съсипаха България и ще стане много по-лошо ако правителството падне от власт!
64
7
 
11
 
! Отговори
Българин DE преди 3 години
Живея от години в Германия на Запад при цивилизацията уредил съм си живота като западняк и изобщо не ме интересува какво става в България. Мога най-отговорино да ви заявя, че тук в Германия на Запад при цивилизацията сама да фърлиш един развален домат срещу Райхстага и на другия ден парламента и правителството подават оставка, а в дива България хората вече месец фърлят развалени домати по институциите а правителството се вкопчило във властта и не пуска и не дава на други.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМежду другото прочетох в нета,че групировките също са създадени от една дясна партия,ама не е СДС
62
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са никаква десница , а чисти комунисти които не искат да изтърват кокала
61
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 63Като установят тогава приказвай сега засега ТОЯ ИСТЕРИЧЕН ЧОВЕК СЪС СЛАБИ НЕРВИ ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЧЕ ОПОЗОРИ ИНСТИТУЦИЯТА. ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЯМА ПОЛИТИК КОЙТО ДА Е НАД ЗАКОНА МИ ТОЙ УТРЕ МОЖЕ ОТ ТАМ ДА ПОЧНЕ ДРОГА ДА ПРОДАВА КОЙ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ВЛЕЗЕ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ? Като нямаш какво да криеш ще кажеш заповядайте търсете вършети си работата.
60
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ви спретват и пожари из България и други атентати,натиск,терор и заплахи за убийства срещу правителството,за да ги принудят насила да подават оставки,но те не могат да ви кажат какво се случва,за да не ги убият,палежа на сарая на Доган и т.н. Бесилки,юмруци,черни знамена,бомба под паметника на цар-Освободител,една голяма камара от *** на чужди държави,пишещи на български език са в действие......... и ви чака геноцид над народа,ако падне правителството
59
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие от СДС сте позор за демокрацията и за цивилизацията. Как може да подкрепяте такъв жалък диктатор, като Боко Тиквата? Вие не знаете ли, че демокрацията е била създадена за борба срещу диктаторите? Ще отидете заедно с него на гилотината, внимавайте много.
58
7
 
4
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Рещено е в Брюксел, Бойко Борисоф да оглави европейската Десница, както Станишката левицата. И двамата ще си гукат, а и гушкат в Швейцария, докато неблагодарния български народ ще види какво е без тях. Власта ще се подмята между Пеевски и Соломон Паси, и всички ще си спомнят за доброто старо време, на 30 годишен просперитет.
57
1
 
6
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
Какво търсене на съдебна отговорност сънуваш? Нали ако го направят, прокуратурата и съда ще установят, че наистина са мутри, а за истината няма да го осъдят.
56
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СДС бе създадено с парите на САЩ, за да измести БСП от управлението на България и да водят политика под диктовката на САЩ. Първата работа на СДС контролирано от САЩ, беше да разрушат правоохранителната и правораздавателната система на България, за да крадат безконтролно. Така възникна мафията, а митовете за ДС са за най-големите наивници.
55
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не знам по света да има политик, който да може да си позволява да нарече служител на закона Мутра и вън и да не му се търси съдебна отговрност за думите. Туй е поведение на истерик и наплашен човек който крие нещо от закона. Президeнството е политическа и обществена сграда. Все едно да идете до общината нещо да плащате или да питате и от там да ви се нахвърлят със обидни думи.
54
3
 
6
 
! Отговори
Честито! преди 3 години
ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ БЯХА ИЗВЪРШЕНИ И МНОГО АТЕНТАТИ С КОИТО КЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРИТИСКАТ ДЪРЖАВАТА НИ - СРИВАНЕТО НА ДАННИТЕ В НАП И ДРУГИ НАМЕСИ В ДАННИТЕ,ЗАРАЗЯВАНЕТО НА ДОМАШНИ И ДИВИ ЖИВОТНИ(БЯХА НАМЕРЕНИ ПРАЗНИ БУТИЛКИ С НАДПИС НА АРАБСКИ ДО ЗАРАЗЕНИТЕ ЖИВОТНИ С КОИТО ЯВНО СА БИЛИ ЗАРАЗЕНИ И ЗАТОВА ИЗБИХА ЖИВОТНИТЕ В ПЕРИМЕТЪР ОТ НЯКОЛКО КИЛОМЕТРА,ЗА ДА СПАСЯТ ОСТАНАЛИТЕ),БЕШЕ ИЗТОЧЕНА ВОДАТА В ПЕРНИК УМИШЛЕНО,БЯХА ОТРОВЕНИ РЕКИ И ИЗМРЯХА МАСОВО ЖИВОТНИ И Т.Н.ГОТВЯТ ВИ И ГЕНОЦИД,сл
53
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е не са патерица те просто са едно нищо .
52
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е с България,ще гласува за ГЕРБ,ДПС,ОП,СДС
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващият е Гешев...Да се готви Цаци
50
7
 
9
 
! Отговори
Няма ги Троловете преди 3 години
СПРЯН НАДНИК?ОСТАВКАТА Е РЕШЕНА?Явно да! :) :) :) :) ЧЕСТИТО!
49
7
 
6
 
! Отговори
Руски мааши преди 3 години
Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.
48
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СДС бе създадено от трима души - Андрей Луканов, ген. Любен Гоцев и предателя Желю Митев Желев. Трябваше да играе удобната на БСП опозиция и за целта вътре бяха намъкнати хиляди ченгета от ДС. Когато трябваше те бяха активирани за да сеят разкол. СДС участва в контролирания от комунистите и ченгета преход, натрупа негативи и на негова място се пръкна ГЕРБ.Румен Христов просто сега държи в ръцете си трупа на СДС и се опитва чрез него да прави политика. И естествено е с ГЕРБ!
47
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев нищо няма да подава да отива и да почва да нищи в президенството Фигуранта си мисли, че президенството си е негово ама то е обществена сграда тия момчета от защита на свидетелите всеки ден рискуват живота си за да борят големите престъпници, a Радев ги нарича мутри, Президент на мафията си имаме. Оставка.
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости,в Чехия винаги червените от ПЕС са управлявали,но нямаше грабителска и варварска приватизация и унищожаване на икономиката,нито мутри!Дори напротив,създадоха и нови производства и бизнеси,освен старите.Това зависи от манталитета на управляващите,а не от партията.А в еврозоната искат да се влиза,да да се краде по-лесно и безконтролно от държавните пари.