Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"

Какъвто и да бил проектът за Конституцията, ВНС може да промени всичко
Обновена: 1 сеп 2020 11:51 | 1 сеп 2020 11:00, Камелия Цветанова
297
Станали ясни сценариите и сценаристите, искали кабинет "Орешарски"
Снимка: МС

Примерът Бойко Борисов коментира във Видин, че вчера са станали ясни сценариите и сценаристите в момента.

„Вчера станаха ясни много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция са били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”, отсече той.

Още по темата
Според него не е нужно да се умува какъв бил проектът за Конституция на ГЕРБ, защото какъвто и да е той, ВНС може да промени абсолютно всичко в него - от първата до последната страница.

„Това беше нужно, за да покажем политическа воля. После може да стане това, което всички казват - БСП, ДПС, Слави Трифонов. Защо не искат? Защото са лъгали, че искат промени“, коментира Борисов.

Според него целта е да се състави кабинет тип "Орешарски".

„Колегите, които не мога да нарека десни, направиха добър сценарий, отидоха да плашат Доган, той им маха през храста и сега пак се скриха. Много се радвам, че стана така, видя се какъв им е сценарият на Божков, Радев, олигархията“, каза още Борисов по повод отказа на ДПС да подкрепи дебата за нова Конституция и свикване на ВНС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
18
 
16
 
! Отговори
ьсвяиухс преди 4 години
Абе кауннн банкянски.Или вдигай доходите на българите извън София на 2000 лв. или веднага се махай в Барцилона.Как може в целият развит свят държавата да плаща заплатите на гражданите си, когато обявява пандемия а тук само кредит. Оставка!!!
206
5
 
19
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Аз , Лично , вярвам на Президента Радев .Всички Държавни Служители се Страхуват за работните си места и повече за спиране на Корупцията в Обществените Поръчки .Мисля си - ако Президента Радев иска да върне Божков Черепа и Шефа на КТБ от Сърбия , да го направи - те са Престъпници - да ги върне в Чувал .Мисля че Борисов плаща за Хотела на Божков и Цветан Василев от Данъците ни . Гешев в наясно и за това не пуска Червена Бюлетина в Интерпол .
205
5
 
11
 
! Отговори
Защото преди 4 години
До АнонименСтартът беше равен през 80-те години на ХХ век. Били сме наравно с повечето соц държави. Голямото ограбване се случва много преди Бойко да дойде на власт - почва още през 80-те - правят се предприятия в чужбина, които след това се разграбват, отпускат се съмнителни заеми на държави от третия свят, които не се връщат, теглят се заеми, открадват се амортизационните фондове на предприятията и затова в началото на 90-те повечето предприятия бяха морално и физически остарели.
204
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
едно си баба знае,едно си баба бае...хората му искат оставката и да си ходи той пак магистрали,спасил ни от грипа че и цела Европа требва да му бъде благодарна за това..не ви ли е ясно че този човек с добро няма да си тръгне...това е умира да управлява,разбирай да краде...
203
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бойко само едно ми одговори при равен старт даже ние малко по напред тръгнахме защо другите държави като нас ни задминаха и даже вече може да се каже че финансово се доближават до европейците а ние продължаваме да обедняваме ще ти одговоря защото сребролюбието при герб е станало норма на живот определен кръг хора около теб крадат като за последно но ти си затваряш очите защото дават най големият пай на тебе затова ти искаме оставката защото водиш народа с кражбите към африканска бедност
202
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да си дрънкаш едно е ясно - народа не те иска!!!Седиш с измами и мутренски номера и мислиш че ще си вечен.Или след тебе и потоп, да изгориш къщата след тебе.Един престъпник си и нищо друго и така ще си отидеш като престъпник
201
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За станишев не говори щото с гергев и шайка са му патерички и сега действат подривно да разбият бсп от вътре. И за Първанко нищо не казва щото там го награди с едни хотели, едни чудеса затова че изпълни заръката да разцепи бсп с абв-то.
200
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
борисов пак с поредните пръдни, аре давай оставка и на изборите ще се реши.Всеки има право да ти иска оставката.Излиза че мразиш "Божков Радев и олигарси" само щото ти искали оставката.Ми не може всички да са наведени мижитурки, другарю, има и такива дето виждат какъв крадец и мутра си и не са съгласни престъпници да ни управляват.А за протестите ти си си виновен,ни парите на Божков, ни Радев може да вдигне когото и да е, единствено ти и безобразното ти управление са причина за протестите.Как имаш очи да се появяваш още пред хората не знам.
199
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не че нещо се разбра от приказките на тоя Питек ама едно е ясно, че си се хванал за кокала и няма пускане братче.А какво дрънкаш никой не интересува,защото твоите сценарии са ни ясни.Всичко се дирижира от тебе, тия ченгеджийски номера са твой патент, няма какво да се хабиш да ни "обясняваш".
198
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС каквато и позиция да има е все съгласувана с тебе,защото ти наливаш паричките ни там,а не "Божков,Радев,олигархията",каквото и да значи това.Половин БГ си я дал на дпс,там са техни кметове, управа, език, бизнес, опрости 8 млн на ходжите и ги нареди с официалната религия на държавата,милиони даваш за джамии, за стадиони, там няма българи и бг реч, а за надупването на Ердоган хич няма да споменавам.Златна Добруджа е тяхна, магистралите са техни. ОСТАВКАААААА,наглец долен!!!!
197
0
 
9
 
! Отговори
Питам Бойко преди 4 години
Е, как само Орешарски я виновен, а Станишев не е виновен?
196
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
'' Станали ясни сценариите и сценаристите ''................ Бойко е бита карта ... ако не иска да повлече след себе си и Герб трябва незабавно да се връща на село и да влиза в ролята на ''почетен лидер'' като Доган ...Това не оправдава фигуранта обаче ... фигуранта не става за нищо.Единствения подходящ за Премиер е Валери Симеонов.
195
8
 
4
 
! Отговори
По Конституция преди 4 години
ВНС гласува само за промените, за които е свикано, не може на своя глава да променя всичко "от първата до последната страница", след което се саморазпуска.
194
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя сега коалицията е ясна - ГЕРБ+НФСБ+ВМРО+Атака+ДПС+ВОЛЯ
193
3
 
15
 
! Отговори
Видев преди 4 години
бсп искат власт без избори
192
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инсталираното от Тулупа за президент човече, наричано мистър Бийн (Плевнелиев) 5 години говореше срещу олигархията и нито веднъж не спомена дори и едно име на олигарх. Та и тоя сега бил срещу олигархията, а 11 г. си пушеше пурите с олигарсите и ги подпомагаше в пиенето на кръвчицата на народа.Оставка!
191
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Гаменс удоволствие прочетох некои твои коментари..За които те поздравявам!..но .."ТИХАТА МАНТРА",която се прокрадва в някои от тях че видите ли,Доган диктувал всичко в държавата",не ми харесва!..Това ми прилича на другата мантра:-"Бориссофф е най-успешния премиерин в историята на България"ако това наистина е така и ние позволяваме един полутурчин-полуром да има такава ЗАДКУЛИСНА власт в държавата,то...то май наистина заслужаваме съдбата си..."Това е толкоз просто и логично!.."
190
11
 
8
 
! Отговори
дрънка та дрънка преди 4 години
като за последно
189
11
 
11
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Хахахахаха... Олигархията в лицето на Бохо се бори със самата себе си;))) "Олигархията вика: Дръжте Олигархията";))) Но си личи, че народняшката част от Олигархията нема много брейн в черепната кутия. Върти, сучи и пак "Орешарски". Фразеологията, идейният свят и визията на Бох за политиката се свежда до едното "Орешарски";))) Явно много го боли тва, че тогава взе изоборите, но не можеше да състави правителство, немаше с кой, немаше ги Патеригите и БСП му измъкна победата изпод носот;)))
188
19
 
13
 
! Отговори
м,да преди 4 години
Последен валс за Боко! Факт, с който не иска да се примири! И той като Костов ще остане недооценен грандоман ***!