Нов опит за смяна на ръководство на "Автомагистрали"

Досега съдът на два пъти отказа да впише промените
Обновена: 28 юни 2021 06:52 | 28 юни 2021 06:52, Ния Христова
48
Нов опит за смяна на ръководство на "Автомагистрали"
Снимка: БГНЕС
Регионалното министерство ще направи нов опит за назначаване на временно ръководство на „Автомагистрали”. 
 
Министър Виолета Комитова отново ще внесе в Софийския градски съд искане за вписване на временно ръководство от трима души до провеждането на нов конкурс, предаде Нова тв. Конкурсът трябва да се състои в началото на юли. 
 
Досега съдът на два пъти отказа да впише промените, а мотивът за това беше, че Управителният съвет на „Автомагистрали” трябва да бъде от петима членове, а не трима, както предлагат от МРРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Алкохолик Не знам кои са тия ***, но по-ми харесва строителството на КАКВИТО И ДА Е магистрали, пред липсата на такива, каквото беше положението преди. Харесва ми и строителството на КАКВОТО И ДА Е метро, пред липсата на такова преди (Софиянски) и така нататък. Много ви знаят устите, как било по-хубаво да се направи, но никой преди ГЕРБ не направи. Що така?
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
Явно герб още плащат надник на ***. Спокойно сега на 11 като капитулират след Слави ще ви резнат заплатата. Явно ви харесва строителството на негодни магистрали, които са перманентно в ремонти 1 година след пускането им.
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям зор за смени от новите. Явно времето да свършат задачите поставени им от Москва става вече късичко, щом започнаха истерично да повтарят.