Мустафа Карадайъ в Смолян: Новите партии с модела "стани да седна"

Той видя отстъпление от демократичните ценности
3 юли 2021 12:22, Петя Славова
62
Мустафа Карадайъ в Смолян: Новите партии с модела "стани да седна"
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Екипът на Централния лъч на ДПС начело с председателя Мустафа Карадайъ и председателя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели пристигнал в Смолян, за да подкрепи кандидатите за народни представители на Движението от областта. Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район (МИР) е Хайри Садъков, съобщиха от партията, предаде Bulgaria ON AIR.

За съжаление, констатираме сериозно отстъпление от демократичните ценности. Има криза на демокрацията и държавността. Ние предупреждавахме, че безцелното управление нищо добро няма да ни донесе, за съжаление се оказахме прави, заявил председателят на ДПС от трибуната в Смолян.

Карадайъ ясно очертал образите на новите партии , като заявил, че "моделът, който се опитват да правят - без ясни приоритети и без ясна програма, е модел "стани да седна".

"ДПС е позната в Европа като " Родопската партия". Защото през годините работим за развитие на малките населени места в Родопите", заявил президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Той е бил категоричен, че от ДПС не говорят само за развитието на Родопите, а реализират редица проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
7
 
8
 
! Отговори
Осман преди 3 години
Д( П ) С никога не е била турска партия.това си е най долна РУСКА партия като бсп.не случайно валери симеонов с голи гърди се хвърли на амбразурата при капитан андреево да защитава Д (П ) С ОТ ДОСТ..
20
0
 
7
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...oshte edin za pri bai Stavri .......mnogo sa !!!
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС е организирана престъпна организация.Но друго.
18
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
продължение от 23ЯВНО КАРАДАЙЪ РАЗЧИТА ДА ИЗЛЪЖЕ ХОРАТА ОТ РОДОПИТЕ, ЧЕ ДПС Е НЕ САМО ИЗВЕСТНА НО И ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА В ЕВРОПА. Е УВИ НИКОЙ НЕ Я СПОМЕНАВА.
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА г-н КАРАДАЙЪ - "ДПС е позната в Европа като " Родопската партия". КРАТКА СПРАВКА В ИНТЕРНЕТ НА БЪЛГАРСКИ и АНГЛИЙСКА ПОКАЗВА, ЧЕ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА. НАВСЯКЪДЕ СЕ СПОМЕНАВАТ РОДОПИ, the Rhodopes, the Rhodope Mountains, НО НЕ И the Rhodopes party или the Rhodope Mountains party КАТО НАВСЯКЪДЕ В ТЪРСАЧКИТЕ Rhodopes Е ЗАДРАСКАНО КАТО ЗНАК ЧЕ НЯМА ТАКОВА СЪЧЕТАНИЕ. ЯВНО КАРАДАЙЪ РАЗЧИТА ДА ИЗЛЪЖЕ ХОРАТА ОТ РОДОПИТЕ, ЧЕ ДПС Е НЕ САМО ИЗВЕСТНА НО И ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА В ЕВРОПА.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо триете коментари???Това ли ви е демокрацията???
15
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 3 години
Е..............той е малка риба- цаца...............хаха................тия другите масони са акули и пирани............то е ясно това!!!!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ???? Цацата е нищо в сравенние с други масони като Бил Гейц, Бесус, Цукарбър и др.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наложи се ДПС да ви го каже. :))))) Българи :)))))
12
8
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
*** в Турция да се обрежеш и да ти сложат фес................хаха................ти си един предател, щом гласуваш за ДПС!!!
11
4
 
14
 
! Отговори
???? преди 3 години
Какво стана с другия мафиот от ДПС............Христо Бисеров-ковчежника на Доган??Къде го скрихте??Я кажи...........Карадайъ..............не искаме да ти слушаме глупостите по митингите!!!
10
4
 
17
 
! Отговори
До Ахмед Доган преди 3 години
Ахмед Доган разпределя баницата............да, заедно с оная дебела ***.............Делян Пеевски, но на хората им писна от тях...........от тая крадлива мафиотска и незаконна партия!!!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"НЕЩЕМЕ НИЙ БОГАТСТВА, НЕЩЕМЕ НИЙ ЖЕНИ, А ИСКАМЕ СВОБОДА ЧОВЕШКИ ПРАВДИНИ." - Стефан Стамболов - ИЗПЛАГИАТСТВАН ОТ ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ!!! КОГАТО СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ И КОЯ Е ТЯХНАТА ЗЕМЯ. ИМПЕРАТИВЪТ НА ВРЕМЕТО - НИКОГА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА!!!
8
7
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
ганчофци,ето заради тази ваша омраза,към различните,ще гласувам с бюлетина 7,пък каквото си искате,коментирайте
7
0
 
3
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
СУГАНЬОВИ ГЛАВИ
6
2
 
12
 
! Отговори
българин преди 3 години
закрийте и забранете тая турска партия !
5
1
 
5
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 3 години
А кой разпределя баницата? А?
4
3
 
10
 
! Отговори
oz преди 3 години
ДПС е етническа, противоконституционна и мафиотска партия!!!!
3
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Този все още ли живее с илюзията, че ще има автобусен туризъм от Турция за изборите. Още на границата ще бъдат блокирани и връщани в Турция. Не може да гласуваш на две места и да печелиш проценти. Особено с издънката му при Ердоган че България е турска.
2
4
 
8
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Мустафа спри да лъжеш хората и българските турци и мюсюлмани. За нищо не работите, а за вас си. Красивите ни села и Родопите продължават да се обезлюдяват, хората нямат работа и бягат в София, Пловдив, Бургас. А твърде често и в чужбина, след което никога не се връщат!!!