Ключовата дума на новото правителство е "контрол"

Има амбиция да се даде път на младите смята проф. Стоян Денчев
13 дек 2021 22:40, Нели Христова
38

Новото правителство, което стъпи във власт, постави за реализация множество промени, но ще се случат ли те?

"Надявам се да се изпълнят обещанията на правителството. Като граждани на Република България трябва да следваме плана, който е представен от Кирил Петков", посочи общественикът проф. Стоян Денчев в предаването "Денят ON AIR".

По думите му се задава се нова парадигма на управлението.

"Новият министър-председател декларира, че всеки министър ще си назначава заместник-министри, затова съответният министър трябва да поеме отговорността си. Струва ми се, че контрол трябва да има от министрите. Те трябва да са отговорни пред министър-председателя и така надолу по веригата", заяви проф. Стоян Денчев пред Bulgaria ON AIR.

От изказването на общественика стана ясно, че ключовата дума е контрол и ние ще го видим в новото правителство. Той допълни още, че вижда амбиция да се докажат младите хора в новото правителство. И те са готови да реализират тези амбиции.

"Трябва да се търсят принципите на управлението. Ако съм на мястото на Гешев, като отида при президента Румен Радев, ще му кажа, че ще следвам принципите и ще вървим в една посока на управление", посочи още гостът на Ганиела Ангелова.

Проф. Дачев каза още, че правителството ще се опита да се запази до местните избори, защото те са лакмус за цялостното овладяване на държавата и могат да се окажат препъникамък.

И заключи с това, че започва нещо ново в българската политика. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство, назначено от Румен Радев, увеличи българското участие в банката на страните от бившия Източен блок. За това пише брюкселският сайт Eureporter.co.Медията уточнява, че България е увеличила вноската си в Международната инвестиционна банка с 42 млн. евро и това е решение, взето от правителството на про-руския президент. Подчертано е, че гласуването е било на извънредно заседание в неделя вечер.
26
1
 
4
 
! Отговори
ГЕРБАДЖИЯ преди 2 години
Няма да изкарат и месец и ще падне правителството ,язък за тези момчета ,ченгетата ги измамиха яко и сетне няма и къде да се скрият .Лошото е ,че и ние не можем да се върнем .Горко Ви Българи ще ревете и ще си спомняте за нас.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още по-зле звучи. Да си го наречем и тук директно фашизъм и да приключваме с правдивите наименования.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоталитарен контрол над масите, нали?!
23
7
 
0
 
! Отговори
Фгхххх преди 2 години
Гешев да изчезва Гешев е нагъл като Борисов не иска да пусне поста
22
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Започвайте арестите на гербавата гмеж! Няма време!
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България всяко ново управление обяснява колко лошо е било предишното. Излиза че народа е вечно измамен и е най-добре да се изнесе доде е време. Защото който и да управлява, ще се окаже един ден че е бил злонамерен към него. Борбата с Култа към личността при комунистите няма край, както и всичките им останали лъжи.
20
4
 
18
 
! Отговори
Заслужил гражданин преди 2 години
Ами контролът е пълен и е от оня с вдигнатия юмрук и ДС кадрите му, те си назначиха калинките в новото правителство и им осигуриха дружинен председател в лицето на другарката Импексова, както и квартален милиционер в лицето на другаря чашкоФ, така ни върнаха там откъдето тръгнахме, при другаря Виденов при който Мутрите си имаха държава ... !!!
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почерпят, ако изкарат до края на март! Жалки мoшеници...
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро факиро ни прецака всички.Ваш ГЕРБ
17
1
 
16
 
! Отговори
УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ преди 2 години
>Слушайте! Аз ви обещах никога да не влизам в коалиция! Аз ви обещах, никога заедно с БСП! Какво друго ви обещах, не помня! Но държа на думата си! Сега пийте една студена вода слушайте акъла на Румен Гечев и ме благославяйте!!! А аз ще ви поздравя с песента :ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН, ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН..............<
16
2
 
17
 
! Отговори
Глупости... преди 2 години
Корнелия Нинова е известен пират в приватизацията. Това са силните герои на деня, обаче и за тях ще има присъди.
15
1
 
14
 
! Отговори
Още един идиот преди 2 години
Ще контролират някой да не им пречи в далаверите.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка!
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм завършила даржавна администрация и не сам оче не мога да си намеря работа по спезиалността защото такова е само по избрани вътрешни хора.И би трябвало да работя там. Ицо Хазарта ще ми седи в парламента и какво разбира той от политика. Да ходи да си пее песните .
12
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И заключи с това, че започва нещо ново в българската политика." Хихихи. "Новото" е, че вместо комунистите подкрепени от ДС, на власт дойдоха децата на комунистите, подкрепени от ДС.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинчето ако развираше нещо от БГ икономиката добре, ама нищо не разбира :)
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9 "Контрол над какво ? Ако е за корупцията, защо сложихте Нинова за ИКОНОМИЧЕСКИ министър :)))))" Контрол над инакомислещите. С най-гадните ДСарски методи.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото правителство не е дало никакви КОНКРЕТНИ ЦЕЛИ, които смята да постигне. Само общи приказки за едно "друго" бъдеще. Не ви казват, че това бъдеще хич не е розово, но и на това ще му дойде времето. В момента цялата държавна машина плюс медиите са впрегнати да обясняват каква прекрасна компания са тия, а всички нормални виждат, че става дума за особено гнууусна сбирщина от ДСари, мутри, роднини, лобисти и комунисти.
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Контрол над какво ? Ако е за корупцията, защо сложихте Нинова за ИКОНОМИЧЕСКИ министър :)))))