Големият вот пред правителството

Експерти с коментар за предстоящото гласуване
20 юни 2022 09:53, Росен Стойчев
22
Големият вот пред правителството
Снимка: НОВА

„Всяка свръхпретенция за морал и свръхможене катастрофира точно по този начин.

Още по темата
Популизмът на ИТН катастрофира в управлението на институциите. В този смисъл коалицията се самовзриви. Не опозицията, нито обществото свали този кабинет. Разцеплението дойде вътре от тях самите”. Това обяви политологът Цветанка Андреева пред Нова.

„Според мен това правителство няма да оцелее. Дори в последния момент да има някакво напазаруване на депутати – в момента, в който няма едно солидно мнозинство – започват пазарлъци и това блокира работата на НС. Така политиките, които трябва да бъдат провеждани, ще станат заложник на едно плаващо мнозинство и нивото на парламентаризма ще бъде ниско, а доверието в депутатите – ще стане още по-ниско”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев, коментирайки предстоящия вот не недоверие към кабинета.

„Партиите всъщност са синтез от два елемента – лидерство и мандатът, тоест хората, които го подкрепят. Лидерът на ИТН се отклони от мандата, с който беше избран. Той се провали на три пъти”, допълни от своя страна политологът доц. Даниел Смилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Рашков преди 1 година
Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....
13
2
 
6
 
! Отговори
Вила Вилекула-Москва преди 1 година
Очакваме Пипи.. и зелените чорапчета
12
7
 
11
 
! Отговори
От Северна Африка : преди 1 година
Издирваме желаещи българи да им дадем африкански заплати и бъдеще.... Молбите се приемат в офисите на ПП +БСП +ДБ..
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евро агонията трябва да спре. Германски цен при африкански заплати. В северна Африка вдигнаха заплатите при много по ниски цени там . Тогава къв е смисъла от членството ?
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Не само аферата на Киро и Лена! Ами НАП-аджията,ами Асен,ами канадското гражданство,ами лъжите на Нинова и ПП,ами разрушените отношения с някой съседи и държави,ани двойната политика.......!????
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1- ПО-ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ ОТ ТАЗИ,В КОЯТО СМЕ СЕГА ЕДВА ЛИ ДРУГИ ЩЕ НИ ДОКАРАТ!!!!!! МАЙКО БЪЛГАРИО,КАКВО НАПРАВИХА С ТЕБ!?????
8
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Никой не е виновен на правителството . Те си направиха харакири с абсолютно неадекватната политика, която водят , а народа се чуди защо в нормалните държави инфлацията е двойно и повече под нашата. По-добре и актуализацията да не се приеме , защото ще надуе инфлацията още повече. За морала на част от управляващите не ми се говори.
7
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 5 --- Коя криза??????? ЦЕНИТЕ НА ГАЗА СЕ ВДИГНАХА МАЙ-ЮНИ НА 2021 г,ХРАНИТЕ ОТ КОГА ПОСКЪПВАТ????? ХОРА,ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ,ДА СИ ПРИЗНАЕМ,ЧЕ ТАКОВА ЧУДО НИКОГА НЕ Е БИЛО!!!!! ТЕЗИ ЛЪЖЦИ НИ СЪСИПАХА!!!!! ТРЯБВА ЧАС ПО-СКОРО ТОВА ДА СЕ СПРЕ,ЗАЩОТО АКО ОСТАНАТ ТЕ ОТ МАЛКА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО!!!! НИЩО!!!!!
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то е ясна, че това компрометирано правителство трябва да си подаде оставката, или да получи вот на недоверие. Тия харвардски мишоци много ни подцениха. Мислят ни за аборигени и съвсем я удариха през просото. Сега подготвят и протести, напомнящи за стария тоталитарен режим. Както изглежда, холивудските екшъни продължават и ескалират. Но мисля, че има достатъчно прогресивни и разумни хора във всички партийни сили в парламента, които няма да им позволят да фалират държавата.
5
13
 
5
 
! Отговори
марги - християнка преди 1 година
До Пипи Силно ме радваш! Дано е така ...гласувах за Възраждане и не съжалявам!
4
12
 
9
 
! Отговори
Пипи преди 1 година
Продължавайте да ги показвате тия, с всяка тяхна изява и 200% лъжи и манипулации Възраждане печелят по 5%. И много скоро след идващият крах на пазарите чао чао ЕС.
3
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво са те излъгали,бе.Вигнаха заплати и пенсии както никога досега.В тая криза,ковид и война правят възможното.Само троляците на Гепи и *** не го виждат.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дтига с вашите теории на конспирациите.Никаква мафия няма да сваля правителството.Тези са лъжци.Колко пъти ни излъгаха?Вече не мога да им преброя лъжите...
1
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако мафията свали това правителство,бедна ви е фантазията какво ви очаква-избори до дупка и невиждана мизерия.Ама щом това искате,ще го получите.