Джамбазки: Протоколът за РСМ ще бъде одобрен в неделя

Той е разгледал протокола
Обновена: 16 юли 2022 19:36 | 16 юли 2022 19:20, Росен Стойчев
49
Джамбазки: Протоколът за РСМ ще бъде одобрен в неделя
Снимка: БГНЕС

Протоколът със Северна Македония ще бъде подписан във Велико Търново. Това обяви в ефира на Нова Нюз евродепутатът Ангел Джамбазки. Според него това ще стане още тази неделя.

„Ние ще ги посрещнем там нашите национални предатели”, каза Джамбазки.

Още по темата
„Много внимателно прочетох протокола. Искам да видя какво ще се подпише. Чухте Фон дер Лайен, че има ревизирано предложение, в което няма двустранна история, няма двустранни отношения”, коментира Джамбазки.

Относно политическата обстановка у нас, той е категоричен, че трябва да има избори у нас. „При предстоящите тежки зимни месеци, трябва да има легитимно управление. Сега се видя, че едно правителство се самосваля заради техни вътрешни неразбории и се опитва да бъде конструирано чрез купуване на народни представители. Нищо по-безчестно не мога да си представя”, каза Джамбазки.

„Основата на антибългарския македонизъм е да фалшифицира историческите личности. Пред нас е заплахата никога повече да не можем да защитим своя национален произход”, смята Джамбазки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Ако променят нещо във френското предложение, което да е против интересите на България, да признаят маке езика, не ни впишат в конституцията българите и им признаят кражбата на цялата история която е наша, никога няма да се върна в България. Мога да се върна само и единствено за да изчитим гнилоча - буквално!!!
31
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Урсула и нейните колеги в ЕК,по цял ден друсат гълъбите и подкрепят македонската гейщина най нагло. Само Ердоган и показа къде и е мястото - на табуретката!!! Целият европейски парламент са извратеняци, *** - има няколко свестни български депутати.
30
0
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
Предлагам да не бързаме, тия празни кратуни може да се изпотрепят там и то заради богатата им история и македонски език който е от времето на динозаврите! Защо не изровят бележници и дипломите на техните баби и дядовци, да видим какво пише на тях? Форевър и.динах.*** !!!
29
1
 
2
 
! Отговори
Урсула и Мишел преди 1 година
Очаквам да се предложи членство в ЕС на Израел и Либия. Първите са отличници по всичко. Вторите, Запада отдавна им разказа играта, имат пълно право. Освен това, не е ли време да има член на ЕС, крупен призводител на петрол и газ? Така ще си точат необезпокоявано горива, от едно "семейство"....
28
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Честито на Северна Македония!
27
0
 
6
 
! Отговори
Аааааа преди 1 година
Мутрофанова поздрави ли РСМ?
26
4
 
7
 
! Отговори
Macedonia matters преди 1 година
Хайде на протести! Защо спим?! Съюзниците ни, ни предлагат решение под формата на официален документ, нашите гласуват дали да го приемат- приемат го и след три дена съюзниците ни нанасят промени в текста на това предложение ?!? И всички са ок с този цирк?! Политиците и медиите мълчат.. Нека не бъдем същите като тях. Нашите пра-дядовци са си дали живота за тази земя, а на нас ни е по-важно да сме на морето. Затова ни правят на луди!
25
3
 
3
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Защо, когато България призна Македония за държава и то първи в света ВМРО не казаха нищо, а сега че хората искали да влязат в ЕС било голям проблем. Нищо не зависи на България от това дали Македония ще е в ЕС или не.
24
4
 
4
 
! Отговори
Нашият преди 1 година
Национален произход въобще не зависи и няма нищо общо с Македония. А Джамбазки пак говори обикновените си небивалици, та дано успее ВМРО да събере някой-друг глас подкрепа за изборите. Да, ама не. Вадят се скелети от гардероба, но все по-малко хора се връзват на тези глупости. На България, нишо не й зависи от Македония, най-малкото, защото в балканския мащаб ние сме нешо като САЩ или Русия в сравнение с тях.
23
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато македонците протестираха поне 10 дни, на българите не им пука - по-важно е да са на море в Гърция. На политиците ни още по-малко им пука, те работят за чужди посолства.Журналистите също - пълна мъгла, никой не знае какво е точно френското предложение. Всички мълчат. Горката ни майка България - всичките й деца я предадоха - дали с алчност и грабежи, дали с апатия и овчедушие, но ние затрихме Родината си, а друга нямаме!
22
2
 
6
 
! Отговори
Toi преди 1 година
Някой тук и вообще сред народа знае ли с какво са се съгласили Македония? Някой зне ли какъв е текста на предложението и конлретните условия? Алооо журналята пак спите незнам ква е тая цензура по Македонския въпрос. Усещам че пак ние Българчетата ще останем изиграни... Както винаги... Квото наредят господарите било то европейски, руски, американски... се са господари а ние продължаваме да сме си роби
21
5
 
3
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
ВМРО се надяват пак да се нацоцат на лапаницата, ама приключиха с политиката.Максимумът им е победа на избори за кмет в някое благоевградско село.Дали Джамбазки ще започне истинска работа?
20
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане да си купуват навреме билети за Москва или за Сибир и си вземвте изтривалките от ВМРО.
19
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане!
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВДИГНЕТЕ БЪЛГАРИТЕ НА ПРОТЕСТ. ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИХА В МАКЕДОНИЯ! ЗАЩО САМО МЪРМОРИТЕ. КЪДЕ Е ВМРО?
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонскките медии пишат че Джанбаски е сложил карта на Голема България заедно с Македония в знамето и че Османи е казал лъжа че има различни точки за историята за Гоце Делчев и цар Самуил.
16
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек може и десет висши да е завършил, но щом се позовава на национализма не е от най-умните.
15
8
 
15
 
! Отговори
Ехоооо преди 1 година
Алоууу другарю...я вземи, че върни българските паспорти дето раздадохте на макетата с шкембе войвода, вместо да им обяснявате кой кой е!!! Остави ги макетата да си пътуват по пътя към ЕС. Няма да им е лесно, докато научат какво е демокрация.
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руска ***
13
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя е същият пр.мат като копейката!