Георг Георгиев: Рашков е отговорен за разрухата в МВР

Занимавал се е с несвойствени дейности
26 авг 2022 14:49, Росен Стойчев
51
Георг Георгиев: Рашков е отговорен за разрухата в МВР
Снимка: БГНЕС/EPA

"Промените в нормативната уредба започнаха още по времето на 43-ото Народно събрание.

Още по темата
През втория мандат на господин Борисов, когато се появи ситуацията с мигрантската криза, ние положихме всички необходими усилия и финансови, и логистични, и материални, включително и с помощта на нашите европейски партньори, за да засилим охраната по външната граница, с което заслужено си спечелихме прозвището най-сигурната външна граница на Европейския съюз. Бойко Рашков е виновен за разрухата в МВР в момента", каза Георг Георгиев от ГЕРБ по БНТ.

По думите му година и половина МВР под ръководството на Бойко Рашков се е занимавало с несвойствени действия.

Според него е важно да се обясни какво представлява държавата в момента и ако МВР беше на своите позиции в тази година и половина, тогава е нямало да се стигне до подобни ситуации.

    "Имаше едни 160 милиона, които лично премиерът Борисов успя да договори от Европейската комисия - именно инвестиция на външната граница, която България охранява. Оградата беше построена по времето на ГЕРБ.  Това е състоянието на границата в момента. Благодарение на правителството на господин Борисов ние поддържахме отлични взаимоотношения с Гърция и Турция и благодарение на тези взаимоотношения всяка от страните спазваше тези договорености по отношение на границата на България. Къде беше правителството на Кирил Петков, за да сме уверени ние, че партньорите от другата страна на границата ще спазват споразумението. Нека не се опитваме в момента да оневиним някой затова, че некадърно си е свършил работата", добави Георг Георгиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Рашкофф е куклата на конци на Черепов! Както каже Шефа!
42
2
 
2
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Няма друга партия в БГ ,с толкова нагли индивиди,като в ГЕРБ- най- трагичното е ,че те са преобладаващи и след "младите бойни кадри " ,действащи ,като ОПГ. Георг Георгиев- хубав отвън и напълно прогнил отвътре!Дори Рашков ,както твърди зомбито от ГЕРБ всеки ден да се е "занимавал с несвойствени дейности",за година и няколко месеца не би могъл да причини пълната разруха на държавността ,до която доведе управлението на ГЕРБ,а властта е все още в "техните ръце" ,чрез зависими от тях хора и хищници.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност, припомнете ми МВР ли трябва да се занимава с външната ни караница.???Абе тия многознайковци държава ли ще управляват след като не правят разлика между военни и полиция
40
1
 
1
 
! Отговори
Ахъхахаха преди 1 година
Тиквата ли създаде първото МВР в страната? Преди него държава нямаше едва ли не
39
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен-"който лъжеше, че под колоните на министерски съвет нямало бити?" Да! ИМАШЕ БИТИ! ИМАШЕ БИТИ ПОЛИЦАИ!!!!! КЪДЕ ЛИ НА ДРУГО МЯСТО В ЕВРОПА БИЯТ ПОЛИЦАИ!?
38
5
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Юдеите-ционисти дадоха заповед на масона си Радев да досъсипе българската полиция и армия...
37
3
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
След прословутия болшевишки юмрук на фигуранта всичко в България потъна в разруха, а чашкоФ е само едно от измеренията на този Колапс и Апокалипсис, но според чехълчетата и зелените еуглени обитаващи тази територия, това е политикът с най-висок рейтинг ... тези които на президентските избори вместо ректора на Софийския университет, избраха пилот на руски МИГ спуснат им с парашут от Кремъл заслужават напълно съдбините си ... "Не сме народ а м___а" е прозрял още навремето Петко Славейков..........
36
4
 
11
 
! Отговори
Мда зле е работата преди 1 година
Абе плюете ГЕРБ, ама по тяхно време мигрантите се скитаха и криеха като мишки. Сега чак 15 годишен кара каналджийски автобус? Наистина станахме разграден двор за година и полувина. Толкова нагли мигранти и каналджии не е било, чак с автобус през границата, айде моля. Топката е в полето на Рашков. Освен това, през тая 1.5 година, се случиха и няколко знакови убийства и разчистване на ганкстерски сметки! Това го имаше по времето на ОДС и СтаниШеф. Налазиха комунистите през задния вход и гледайСеир
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По време на Борисов МВР не се занимаваше с залавяне на емигранти. С тази дейност се занимаваше Динко от Ямбол. И човека добре си вършеше работата.
34
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предизборните лъжи на ГРОБ. Специалисти сте в това! Горди сте с поцтиженият на ЦвЦв и оня министър, който лъжеше, че под колоните на министерски съвет нямало бити?
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом като е толкова способен г-н Рашков, нека да отиде в Герб и да ги разтури и там, като МВР-то. С платени глашатай като този Георг, работата на Бойко Борисов и личната му партия Герб е просто спукана. А и парите им свършиха, та сега се чудят какво да правят с листовете си за изборите. Стават за тоалетна хартия.
32
4
 
7
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 1 година
МВР Е Организирана Престъпна Група!И преди беше и сега е такава
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Sigurno Radev beshe 12 godini na vlast..
30
7
 
15
 
! Отговори
Г557дт преди 1 година
Напротив, Рашков започна важна реформа в МВР, но мафията се уплаши за каналите за източване на пари и събори властта. Виновен е Тиквата с 12 годишното си управление, който нито реформира полицията, нито вдигна заплатите им до нормално ниво, за да няма корупция там.
29
4
 
20
 
! Отговори
Тома преди 1 година
По погледа го разбрахме този че таралеж с гол *** е мачкал
28
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бандата на Герб разби държавата , за да краде и корумпира поголовно включително и полицията!
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Рашков от 30 години няма граница няма армия и полиция няма държава.Така ли беше преди това там беше 3 армия пиле не минаваше през границата оставаха ги направо на браздата.Сега заклали кучето на полицаите Ама и те хората като виждат че не стои зад гърба му държава НЕХАЯТ
26
3
 
15
 
! Отговори
българче преди 1 година
Ще дам един пример на това недоразумение-мой съученик работи 27години в ГВ.От ком.на застава до н-к отдел(не мога да го обявя).Участва в разкриването на канали с контрабандни цигари.След 27г. служба му заявяват,че ще го смени момиче на 23г. завършила БУРГ. СВОБ. УНИВЕРСИТЕТ!СУПЕР СПЕЦИАЛИСТ!На втория ден от обучението си му заяви да не я занимава с глупости като охраната на границате,защото тази длъжност ще бъде две години преди да я повишат и е важно за СВто и.Сега стана ли ясно защо сме така?
25
0
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
1994 г блока в белите брези кои е виновен ами камиона с воиниците на околовръстното12 години герб и сега рашков злобата ще ви затрие не е работа на полицията дагони мигранти а на гранична полиция двете момчетата не са подготвени са такиваоперации това вече е бизнес между турция и българия никои не може да го спретука играят пари
24
1
 
15
 
! Отговори
АРТаксеркс на БКП преди 1 година
Чернокож вожд шаман Георг Алабамата или Ала-балата като Алани-баламбер хуните