"Възраждане" все пак успяха да свалят украинското знаме от СО

Вчерашният опит бе неуспешен
13 окт 2022 13:23, Нели Христова
134
"Възраждане" все пак успяха да свалят украинското знаме от СО
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

След като вчера Борислав Иванов от партия "Възраждане" бе възпрян от полицията в опита си да свали лично украинското знаме от сградата на Столична община, днес той не само е опитал, а изглежда и, че е успял.

С поредица от снимки в своя фейсбук профил Борислав Иванов, който бе общински съветник от “Атака”, но се присъедини към хората на Костадин Костадинов, сподели, че собственоръчно е успял да свали украинското знаме от фасадата на сградата, защото кметът на столицата Йорданка Фандъкова е закъсняла за работа.

Снимката, качена от него, е придружена от текст, който гласи:

"Ще го сваля, когато искам Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, моля идвайте навреме на работа!".

Междувременно ответната реакция не закъсня:

"Освен председател на Столичния общински съвет аз съм юрист и университетски преподавател по право.
Намирам за недопустимо поведението от вчера и днес на зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов, който наскоро заяви желанието си за присъединяване към ПП “Възраждане”. Това написа във фейсбук шефът на СОС Георги Георгиев.

Той вече е внесъл доклад с искане за оставката му като заместник-председател на съвета и като председател на комисията по обществен ред и сигурност. "Правото стои над всички нас и всяко посегателство върху него не може и няма да остане без санкция, поне докато това зависи от мен", категоричен е Георгиев.

В сряда Борислав Иванов излезе на балкона на столичната улица “Московска”, за да свали лично украинското знаме от сградата на общината. Тогава обаче не бе допуснат от служители на общината и полицията.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
6
 
! Отговори
Гин го преди 1 година
Не вярвам колко про"стаци има в Бг да подкрепят чужда държава!!!!! Ми идете се бийте за таз Украйна бе ..оли:го"фре'ни такива. И да цъкате минусчета ще си останете такива като ви е зор за чуждите хора а иначе тук в Бг ще прецакате другите за да сте най добре!!!
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И СЕГА ТОВА ЗНАМЕ ДА ГО НАВРАТ НА ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ВЪВ ПЪРДЕЛНИКА.
96
2
 
26
 
! Отговори
Браво преди 1 година
Браво! Чест и почитание! Чуждо знаме няма място на наши сгради!
95
2
 
19
 
! Отговори
Зеленофилчо преди 1 година
До Русофилчо: А ти защо не отидеш да воюваш в украинската армия? Ама там е страшничко, не е като да се правиш на голям пишман-натовец.
94
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Русофилчо - Искаш да кажеш, че укрофилите пишат по форумите при затишие, когато руснаците се прегрупират. Там са на фронта Сикото укрофил пример да дава.
93
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съчувствие, помощ, съпричастие - ок, но чужди знамена да се веят над български институции - НЕ! Това може да стане, когато те завладеят.
92
8
 
1
 
! Отговори
Кико преди 1 година
И***до русофаги,готови за рубли да ***майка си!
91
18
 
4
 
! Отговори
Русофилчо преди 1 година
Още един продажен купен с300мил.евр.платени от Путин на шпионите му.Защо.нито един от тези Русофили не отиде да се сражават срещу Украйна ,май там е страшничко Копейкин както умее да вика как може да командва оръдия ,,ОГОН,,е докато го цапне Хамарс ,Ама личен пример дай бе Копейчо.Не само депутатска заплата и милиони дотаций от Путин.
90
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
***, но упорит. Фалшив герой.
89
4
 
21
 
! Отговори
Достоен българин преди 1 година
след много продажници. Украинско знаме няма място на сградата на Софийска община
88
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният комплексар! Нищо ново.
87
3
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Анонимен 101: Сигурно ти си падал на главата си, но дори и това си забравил.
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази година 10% , до година 15%.
85
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борислав като малък е падал многократно на главата си. Човекът не е виновен, акълът му толкоз. Явно е бит и тормозен като дете , щом проявява агресия към едно знаме дори. Да му се направи спешен психотест.
84
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййй, колко пр.ост народ има в това Възраждане, не е за вярване.
83
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен никой не би си жертвал така лесно работното място, ако не са му дадени тлъсти пачки да го стори. Поредният корумпиран чиновник, срам за родата му!
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До, тази година в БГ, почти никой не знаеше какво представлява украинското знаме.Даже, някои си мислеха, че кола с регистрация UC е същото, като UK.
81
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен *** е тоя, бетер фризьорка!
80
14
 
3
 
! Отговори
Смей на бучки преди 1 година
Това са героите на Възраждане - те са герои на Русия, не на страната си, която е взела решение да подкрепя жертвите на кремълския комплексар. Много шум за нищо. Добре ги е описал Алеко Константинов в главата "Бай *** в банята", където героят, копие на днешния възрожденец се бие в гърдите: "***, булгаааар!" след излагацията. Днешният бай *** е член на Възраждане. Прос-то-ти-я до шия!
79
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като резултат вече не е служител на СО заради тъпните на Костя. Сега Копейкин ли ще му храни семейството? Казах ви, че тези хора са като зомбирани от фашизма.