Зафиров: Клиентализмът напусна БСП

Няма изненада
13 фев 2023 18:44, Росен Стойчев
30
Зафиров: Клиентализмът напусна БСП
Снимка: БГНЕС

Напускането на БСП на пернишката организация не е загуба за партията, а по-скоро оздравителен процес. Това каза по време на брифинг зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров.

Още по темата


„Клиентилизмът напуска БСП, след като не успя да изпълни поставената задача по овладяването на партията, смяната на ръководството и на председателя и превръщането на БСП в една послушна и удобна партия. Не сме изненадани, тъй като това е едно последователно поведение на пернишката организация пред последните месеци и години. Не е загуба, това е по-скоро началото на един оздравителен процес”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Язe, ra виgex тea oт "нoвaтa" "Лeвицa" и извegнъж kaka Kopи ми goмилe!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това оздравяване на БСП не ви ли излезе 700 хил.гласа по-малко за година и половина? На 2 април ще ви излезе още поне 50 хил гласа. Към това оздравяване ще добавим и 8 месеци с 30-50% по-висока цена на природния газ без ДДС. Не ви ли е срам, че пристанахте на ПП и влезохте във властта? Г-н Зафиров, защо се правите на наивен?
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП бори джендърите, но не и дрогата, която залива училищата. БСП е за традицонните ценности, от които всяка седмица отиват в отвъдното по 1- 2 жени. Изобщо БСП се бори с каквото и попадне, защото тя е борческа партия, закърмена с кръвта на хиляди избити българи.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клиентилизма
22
2
 
9
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Корни ще направи с БСП това което Костов направи със СДС.
21
0
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Голям корем, слаб ум. Бушидо, пътя на воина и морален кодекс на самурая. Да поясня, да не се обидиш, Другарю. Айде сега, пушката отзад и бегом, да бастисаш някоя мандра, да не заслабнеш, умствено.
20
4
 
5
 
! Отговори
DIvanov преди 1 година
Електоратът на тази партия намалява с всеки изминал ден, основно баби и дядовци с мислене от едно време. Природа, няма нищо вечно. Такава руска партия не трябва да съществува и съм много щастлив, че се разпада отвътре. Надявам се на изборите да останат извън парламента, за доброто на България. Другарко, Нинова, пойди на...
19
2
 
9
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
По малко яж , а повече мисли ! Покажи колко години имаш трудов стаж и къде си го придобил , па тогава говори !!
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ах каква гушка. "Ние бедняците останахме"
17
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е за Възраждане на България!!
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левият електорат напуска БСП . Тези 14 които изгонени са нищо. БСП се превърна в евроатлантическа партия ,в партия на забогатели хора използвали партийните си връзки и власта. Вежте си и лидерите по места, кой волтаици си направил, кой ВЕЦ и пр.ама се ведят на жените и децата.
15
4
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Да им пожелаем успех. България има нужда от социална политика. Макар че БСП беше за малко във властта (по време на правителството на Кирил Петков) тя успя, с подкрепа и от ПП, да направи за социалната политика това, за което на ГЕРБ не му стигнаха три мандата. Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, държавните детски градини станаха безплатни. Бяха актуализирани пенсиите.
14
4
 
9
 
! Отговори
Корни преди 1 година
А БеСеПе умре, але але, але але, але але
13
1
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 1 година
Хасане,и аз си сипах.Наздраве!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напълнял е човекът.То не е от глад.Явно много папка и слушка.Винету - същата работа.Дебелее,брадясва.Тоя поне се е избръснал.Росица Плевнелиева обаче се е покрила някъде.Помня как Бибитко беше художник.Сега остава да нарисува един Фъ-16.Вече ги платихме,ама ги няма.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хипопо на БСП агентче американче .Хипопо на вашите екрани
10
2
 
13
 
! Отговори
Хасан преди 1 година
С нетърпение очаквам да видя този лакей на кака Корни как ще коментира грандиозния успех на БСП на изборите от 5.8 %. Толкова ми е хубаво да гледам самоунищожението в ляво, че ми идва да си сипя едно.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там останаха само някогашните УЖ комунисти,днешните капиталисти.Правилно е казал народът-"Преобул се Илия и пак в тия".С Пълна сила важи и за Нинова,и за Станишев,и за Кунева,и за Надежда Михайлова,за БибиткоЧекмеджиеФ,за росица Плевеллиева Няма да напиша псувнята,която ми се иска да споделя.Псувайте ги,нека майките им изпитат наслада.
8
2
 
11
 
! Отговори
Цв. преди 1 година
Точно пък ти да говориш за клиентилизъм е доста цинично другарю!
7
3
 
7
 
! Отговори
Къде го има това? преди 1 година
Този шишо едвам диша. Как може да се разпусне дотам? Ако си таксиджия или тираджия, ок, но как искаш хората да ти повярват, че ще се погрижиш за нещо, когато ти си се отпуснал и аха ще се пръснеш? Къде има в нормалния свят такъя политик, покажете ми, като този, като Дерменджиев, шишковци, бакшишковци?