Петкова: ГЕРБ нямаше да допусне това поскъпване

Търсят победа
4 мар 2023 20:02, Росен Стойчев
271
Петкова: ГЕРБ нямаше да допусне това поскъпване
Снимка: БГНЕС

Ако бяхме на власт, нямаше да се стигне до този проблем с цените на храните. Служебното правителство, в което министри бяха Василев и Петков, допусна цената на тока да скочи изключително рязко и не предприеха никакви мерки за компенсиране на бизнеса.

Още по темата
Това каза за Нова Нюз Теменужка Петкова от ГЕРБ - СДС.

"Политическата стабилност е най-важната антиинфлационна мярка, редовно правителство, което да носи отговорност. Подпомагането на българския бизнес трябва да продължи при нови скокове в цените на тока. Помощта обаче трябва да бъде таргетирана, иначе се генерира допълнителна инфлация. ГЕРБ излизат на тези избори за победа, да правим стабилно, компетентно и отговорно правителство, което да измъкне страната от кризата. Никога по време на нашето управление не е имало чадър върху никого", коментира тя. И допълни, че само при икономически растеж може да има повишаване на доходите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
7
 
! Отговори
Ихаа преди 1 година
Пращи от интелект, мисля че може да зарежда АЕЦ Козлодуй с гориво - направо пращи.
113
2
 
4
 
! Отговори
Мис ГЕРБ преди 1 година
Страхотна хубавица. Печелиш 5 точки за муцунките ти
112
2
 
3
 
! Отговори
Що за прическа?! преди 1 година
:D
111
3
 
7
 
! Отговори
КОКОРЧО fanbase преди 1 година
Защо никой не арестува МГЕРБ, когато направи спекула с цените на олиото и бензина, както много точно и своевременно отбеляза Кокорчо. Тези хора и техният лидер ГЕОРГ, трябваше вече да търкат нара и сега да имаме нормални цени, но МВР не се задейства и в момента имаме бушуващи цени, отвъд всяка нормална пазарна логика. Защото веригите видяха, че в България няма последствия за спекулата с цените и започнаха да правят каквото си искат, като Младежкото ГЕРБ.
110
3
 
12
 
! Отговори
ChatGPT 2023 преди 1 година
Някой да обясни на леличката, че подплънките излязоха от мода в далечната 1998-мa година. Но то на село модните тенденции малко по-бавно идват. Знаем.
109
2
 
13
 
! Отговори
Отблъскващо преди 1 година
Арогантният и самодоволен тон не помагат на ГЕРБ-аджиите да станат по-малко антипатични, напротив. Ефектът се засилва.
108
3
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ лели преди 1 година
Имаме ненормално обемни коси и тройни гуши. По това се отличаваме. И обикновено това ни е най-доброто качество.
107
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като я видиш и те отблъсква на мига. Благородните и умни хора имат съвсем друго излъчване, тази е като някакъв зъл булдог. Всичките гербери имат едно глуповато селско излъчване. Бойко като обикаляше с джипа магистралите, беше като някакъв тракторист из полето.
106
2
 
20
 
! Отговори
Извинете преди 1 година
Защо всички противни са в ГЕРБ? Противни ли са се родили или стават такива, когато отидат да защитават Лойко на амбразурата?
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно кой ще вземе джакпота 6 млн от тотото.Със сигурност няма да е обикновен селянин.Всичко е планирано.Е, при Божков беше повече,но той се озъби....
104
3
 
14
 
! Отговори
ТемеружТке, преди 1 година
пак си преяла с депутатски кюфтета и пържоли...
103
2
 
20
 
! Отговори
Сега, да ви обясня.. преди 1 година
Няма значение дали даден ГЕРБ-аджия е корумпиран. Той може и да не е. Може и да е страхотен. Но след като защитава Лойко за чекмеджето - това е основателна причина да не участва в управлението и дори в политиката ДО ЖИВОТ. Освен това, всеки един от ГЕРБ си ходи с табелка "потенциален крадец" на челото. Дори Захариева и Любен Дилов кхин.
102
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чували ли сте за вица ,а " Плевнавлиев" . Когато един българин ходил всяка сутрин в президенството и искал среща с Плевнавлиев.А там му казвали,че вече не е " президент"! И така няколко дни,докато го попитали защо го прави това! А той казал,това е музика за моите уши!-:) Та и сега,На избори до дупка,докато българина разбере,че " кандидат" за властта ГЕРБ,НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!-:) Ще Вденете ще Вденете!-:))))))))))))))))))))))
101
2
 
15
 
! Отговори
Мата Пари преди 1 година
Ей, как не се бях сетила, че при Герб всичко беше супер. Отивам при Бойко, пардон при Цветанов
100
1
 
21
 
! Отговори
Хайде да си го кажем преди 1 година
Всички от ГЕРБ са пoдчoвеци. И трябва да бъдат държани на каишка.
99
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ до сега да беше откраднал всичко и пак ние щяхме да плащаме
98
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ще Гласувам за Възраждане! Не ме интересуват нито ГЕРБ крадците,нито БСП! Най малко пък Американофилите от ПП и ДБ " партийкста" на другарят Иван Костов от Драгалевци! Бивш министър на финансите,и бивш Министър председател на СДС ! България и българските интереси над всичко!-:)
97
1
 
14
 
! Отговори
Извинете преди 1 година
Каква е ползата от това ГЕРБ-лелче? Може ли да ми я дадете да я ползвам вместо колци за домати, искам да ги крепи и да гони пъдпъдъците да не ги ядат. И поне ще върши нещо полезно.
96
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече на всички Ни стана ясно,че МутроКомуниста,не можа да се " върне на бял кон във властта"!-:))) Даже мижаво магаренце или слабо катърче,Пак нямаше да му свършат работа!-:)На ГЕРБ вече трябва да им е Пределно ясно,че Тяхно " правителство" В бъдещите парламенти на РБ Просто Няма да има! Когато СДС загуби изборите,се пробва само веднъж и се скри! Тези обаче,ще се явяват на избори,докато има и една Чугунена Герберска тиква! Вървете си с мир вече! Заради вас пак сме на избори! За да Вденете вече!
95
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ е европейското лице на България!