Официално: Ваня Григорова е кандидат-кмет на левицата за София

ПСА и 3 март не са теми, които вълнуват софиянци в момента, смята Иван Таков
Обновена: 2 сеп 2023 20:47 | 2 сеп 2023 17:10, Анисия Иванова
119
Официално: Ваня Григорова е кандидат-кмет на левицата за София
Снимка: БГНЕС

Вече имаме официално издигнат кандидат за кмет в лицето на Ваня Григорова. Това беше един дълъг процес с всичките районни конференции, които минаха. На всяка една от тях Ваня Григорова беше наша номинация. Това заяви председателят на БСП - София Иван Таков, след приключването на осмото заседание на XIV Градска конференция.

"Тръгваме в една нелека битка за София. Ние ще борим най-вече за това сглобката, която се получи на национално ниво, да не позволим да се получи отново и в София", добави Таков и уточни, че благодарят на своите коалиционни партньори.

Градската конференция утвърди Ваня Григорова, по мое предложение, да бъде и водач на листата за общински съветници, съобщи той, който ще бъде на второ място.

Още по темата

Според него вместо да се говори за "бюджета на София и проваления мандат на ГЕРБ в общината", в момента си говорят за Паметника на съветската армия и 3 март - теми, които не вълнуват софиянци в момента. Той уточни, че коалиционните партньори ще се намират на шесто място, десето, тринадесето място, и др., в листите на партията.

Кандидатът за кмет на София на местна коалиция "БСП за България" Ваня Григорова категорично заяви, че целта ѝ е обединение на левите сили. "Така че да можем да преборим нашите опоненти, чиято единствена цел е да продължат грабежа в София", обясни тя, цитирана от БГНЕС.

Според нея "сглобката" е тази, която ще се опита и на местните избори да вземе и втория по големина бюджет в страната. Тя коментира, че БСП ще се опита да дадат кураж на истинското коалиционно мнозинство на София, а именно работещите софиянци, които трябва да кажат как трябва да се управлява града в интерес на обикновените граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хем съм много по-черен от тая и като я видя и нямам доверие. Първото, което ми изниква в главата е мале карабатаци.
105
0
 
3
 
! Отговори
Да обобщим преди 8 месеца
В резултат на заявеното ще се случат две неща. Първо Ваня Григорова НИКОГА няма да бъде избрана за кмет на София. Второ БСП така и не направи рационален избор и ще затъне още по-дълбоко.кай както ще да го разбира, но такива ще са реалностите. Запомнете го!
104
2
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 8 месеца
Свестен човек, кофти партия.
103
1
 
1
 
! Отговори
Хубавата Ваня преди 8 месеца
Не е расистка към белите мъже..........Но след 2015 България се очерта като главният тренировъчен център за муркавокожи мъже обратни расисти към бялата раса които дори не желаят да живеят във България а да емигрират в Западна Европа и там ако трябва евентуално да прерязват гърлата на белите западноевропейци.......А в Турция още мноу,мноу материал...........Миналия месец Дания разкри Турско-български терористи в Дания та така напред дето е назад и уникум
102
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
?Нинова издигна лесби за кандидат, пък и иначе била против Ист. конвенция. Каква лицемерка!
101
4
 
3
 
! Отговори
преди 8 месеца
Стига политиканстване ,гледайте човека да е честен и знаещ ,а не поставен кой да е от политиците каквато беше учителка неподходяща за кмет и за 12 години направи най- мръсната и очукана столица в Европа ! Стигя с тия т н десни , видяхме до каде я докараха !
100
3
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 8 месеца
До съдия.Гьонева: Неграмотна кифла си ти, драга. Колко човека си вкарала в затвора досега и на колко си им взела рушвета за да са на свобода?
99
5
 
5
 
! Отговори
Фотошоп преди 8 месеца
Някой си е поиграл с Фотошопа по тази снимка. Подсилили са контраста за да се състарят образите, особено на Ваня Григорова. На други снимки тя съвсем не изглежда така. Въобще, учим се от американците, но не на това, на което трябва.
98
4
 
4
 
! Отговори
съдия.Гьонева преди 8 месеца
Това неграмотно КНСБ Подрепа парче без ден реален трудов стаж къде е тръгнало горкото Една жена около 45г, така без деца и изградена кариера неграмотна по всяка една тема и недоказана в нищо.Колко работни места си създала някога,кифло.
97
3
 
3
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 8 месеца
Като беше млада ставаше. И се раздаваше. Задоволяваше апетита на по възрастните господа. Казвам го като по възрастен.
96
4
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 месеца
Вавя аз съм с теб !Харесвам твоите изказвания компетентни без заобиколки ,истината такава каквато е !
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
МНОГО ЧЕРВЕНИ ВНУЦИ- НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА С ТЯХ И ХИТРИТЕ ИМ ХОДОВЕ- С ВАНЯ КАКТО С ВИДЕНОВ- ОТПРЕД ВИДЕНОВ ЗАД НЕГО ОВЪРШАХА И ОГЛОЗГАХА ОТ КРАДЕНЕ ДЪРЖАВАТА. ПОМНЕТЕ И МИСЛЕТЕ ИСКАТЕ ЛИ СТОЛИЦАТА НИ ДА БЪДЕ СМЛЯНА И ОБРАНА.
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БСП уверено върви към дъното - след СДС-арката Нинова подкрепаджийкатта Григорова и коалиция с Волен
93
10
 
2
 
! Отговори
джо десния преди 8 месеца
Десните *** и жълтопаветни умнокрасивотети ги чака изненада.Гласуването в ляво, значи свобода от неолибералният фашизъм.
92
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
E на това му се вика инста-лайф.
91
3
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 месеца
Голям избор имат софиянци - от всяка политическа дупка изскачат комунисти в стройни редици.
90
2
 
4
 
! Отговори
Да бе да преди 8 месеца
Абе боли ме *** ти налъм за кои ще гласуваш .По ме притеснява че в блатото все още се делите на попови лъжички и производните им и обратното.Ама експертното начало липсва=и затва сте все в гюбрето .И не ми говори за подкрепа -умряла миза
89
10
 
14
 
! Отговори
Подкрепаджия преди 8 месеца
За тая няма да гласувам никога!!!
88
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
време е за Възраждане
87
5
 
13
 
! Отговори
Идеалист преди 8 месеца
Т.н. десни сили ще гласуват за внука от ДС 4-ти отдел. Евала прекрасни и умни!!!