Правителството може да изненада със своята продължителност

Това обяви Петко Георгиев
Обновена: 28 сеп 2023 13:46 | 28 сеп 2023 13:42, Росен Стойчев
23
Правителството може да изненада със своята продължителност
Снимка: БГНЕС

Не виждам някаква причина, от която местните избори биха могли да пренаредят политическото пространство в национален план.

С този коментар започна анализа си пред БНР журналистът Петко Георгиев, според когото правителството "Денков-Габриел" може да изненада с продължителността си, но може в един момент да се ускори ротацията:

Още по темата

"Но ускорената ротация може да се случи само под условие, че се случат изненадващи резултати на местния вот, които да докажат, че има огромна разлика в обществената тежест на ГЕРБ и ПП-ДБ. Иначе нещата ще си вървят така, както са си предвидени".

В предаването "Нещо повече" журналистът коментира номинацията от ГЕРБ на Антон Хекимян за кандидат за кмет на София и определи реакцията на тази информация като преувеличена:

"Не смятам, че изборът на един човек, независимо от колко високо в сферата на управлението на ключови медии в България идва като кандидат на една партия, да бъде приписвано като вина на всички хора, които професионално си гледат работата в медиите. Не смятам, че с неговия избор трябва със задна дата да се обяснява всичко, което се е случило в ефира на bTV през годините, в които той е бил там. Няма нищо лошо в това един журналист в един момент да стане политик - имаме и добри примери, имаме и лоши. ... Но това не е присъда върху bTV и върху хората, които си вършат съвестно работата в медиите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: правителствопремиер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 7 месеца
Амиии... *** и упорити. Не ги издържам. Но това е само в мой плюс. :)
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Май пак ще трябва Русия да ни спасява от собствените ни продажни и натресени по краварска заповед министри
14
0
 
7
 
! Отговори
Абе преди 8 месеца
Продължителността на управлението на Сглобката в нормалният 4 годишен период зависи само и Единствено от Посолството. След изтичане на този период някои могат да останат да Крадат, но на Своя Отговорност. В известен смисъл, крайното Решение е в Ръцете и Устата на Пан Зеленский и постиженията на Вермахта.
13
1
 
8
 
! Отговори
Доктор Хук преди 8 месеца
Тези мекерета ще са във власта до като не дадът и самолетите и всичко останало на въоражение в Българската войска на укрофашистите и посолството од Козяак 16 не закриеНаща държава. След като нямя армия и въоражение няма държава,а територия. Настана време разделно,държава с 1500 годишна история е пред закриване -трън в окото на краварите и еврогейовете.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този Гьобелс за няколко месеца ви направи повече поразии и мизерии, отколкото Боко Тиквата за 20 години. Махна ви националния празник, вкара ви във война с Русия и скоро ще ви изпраща за пушечно месо в Украйна, като всичките украинци ритнат камбаната. Наистина е изненада колко бързо ще падне или правителството, или държавата. Вие изберете кое от двете да падне.
11
10
 
4
 
! Отговори
За ЕС и НАТО преди 8 месеца
Най-добото правителство, което България е имала от 30 години. Определено ще изкара и втори мандат. Българския народ го подкрепя.
10
4
 
11
 
! Отговори
Рак на сглобката преди 8 месеца
Упорити са като раково образувание. Трябва си оперативна намеса.
9
4
 
8
 
! Отговори
Bad Face преди 8 месеца
Да не забравяме, че това правителство трактор го събира, а Магнитски го крепи!
8
0
 
6
 
! Отговори
Красимир Петрофф!! преди 8 месеца
няма значение кое е правителството, тактиката вече е- пеефски и баце си лапат, киро и асена василева ги поемат, хванати за палците и кервана си върви. Честито на избирателите на ПП и ДБ - хахахаха кеф ми е на мен сега, да ги гледам все така - с провиснали физионимии, като атанас атанасов и леворезбирали, като плевнелиев! хахаха
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Масовa смърт на млади хора в град Бобов дол над 200, полицията не регира!УБИВАТ НИ!ГEРМАНОВ 0885052671
6
3
 
10
 
! Отговори
чичо Тикольо преди 8 месеца
Правилно , ще ни изненадат с своята малка продължителност ...
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Моите уважения към Петко Георгиев,но мисля,че след изборите сглобката ще се разпадне.Вече започна да ръждясва.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма как да има ротация преди тез 9 месеца.. напротив! Ротацията трябва да е поне на 1 година... а ГЕПП-СДС са известна фашистка банда, така че , няма как да изнудят.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С продължителност може и да изненада, но с глупост и продажност, едва ли.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА МОЖЕ И БЪЛГАРИЯ ДА НАДЖИВЕЯТ...
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абсурд!