Васил Терзиев: Споделена е отговорността за ситуацията в София

Продължава работата, отбеляза той
28 ное 2023 17:50, Нели Христова
142
Васил Терзиев: Споделена е отговорността за ситуацията в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Продължава работата. На всички ни се иска много по-бързо да бъде разчистено, но не може да смогнат всички. Има прекалено много поражения от счупени дървета.

Това заяви кметът на София Васил Терзиев, предаде репортер на БГНЕС.

"Фирмите на места не се справиха. На места и хората не са си помогнали да почистят пред входовете”, добави Терзиев.

"Споделена е отговорността. За една спирка отговаря електротранспорт, за подлеза отговаря районната администрация. Сега ще направим пълен списък с това кой какво трябва да почисти. Ще го разработим като протокол и следващия път ще бъдем още по-подготвени", увери той.

Терзиев посочи, че са наложили глоби в размер на 120 000 лв. Градоначалникът увери, че всички служби са ангажирани и се работи усилено.

Той каза, че нискоемисионната зона още е неуредена тема. По думите му ще бъдат засегнати около 20 000 автомобила и отлагането на зоната към момента е невъзможно, защото е нужен Общинският съвет. "Не е ясно санкциите как ще се налагат", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
5
 
! Отговори
20 см преди 6 месеца
сняг и демократи, гербери и промянадажии се уплашиха.............ами ако не дай си Боже дойде торнадо или ураган.............какво правим , бе, умници?????
63
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каква е ролята на районните кметове освен да не правят нищо и да взимат заплати?
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тихо се сипе първият снягМамино Васко вдигна белия флагНяма го нийде тоз снегоринСнежко затрупа всичко навънВсички се чудят на белия батакСняг е затрупал улиците пакВаско тревожно тръска глава"как е възможно, що е това?"Васко е още малко ДеСеМоже ли Васко да разбереКолко си трескав Васко сегаКолко страхливо гледаш снега.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Васо Терезата е гаранция че няма да забравим учителката по руски - Фандъкова
60
5
 
1
 
! Отговори
КОМУНИСТИ ВЪН ! преди 6 месеца
Време е да върнем демократа Бойко Борисов, който е виждал комунисти само на картинка.
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Отговорността Господин специалист по дс наследство и ай ти е само и единствено твоя.
58
5
 
2
 
! Отговори
!!!! преди 6 месеца
При бай Тошо снежинките се хващаха във въздуха.....................................снегорините работиха на макс................нямаше пързалки и хора със счупени крайници пред Пирогов..............ама не харесвахте комунизъм, искате си демокрация............сега хак да ви е демокрацията и капитализЪма....................хаха!!!
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Отговорността Господин специалист по да наследство и ай ти е само и единствено твоя.
56
4
 
1
 
! Отговори
Волята на Народа преди 6 месеца
Фънди нема грешка! От горно нанадолнище сега Искаро тече от долнонанагорнище. Името на реката се обърна ос Искър на Ръкси, Дефилето на Ръкси каньон, Черни Искър на Бели и Беле Искър на Черни Искар. Даже Баба Илийца вече Ацйили Абаб е преиминована а Самокоф и София на Яифоц и Фокоас. Единственно жителите на Курило на са позволили на Фънди да ги бара по имената въпреки че имало 2 предложения Олирук илиПукамило
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От коментара му разбираме, че целия град е виновен, само той не.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
трябва печки на дърва ли да си купуваме, че няма парно и не могат да оправят нещата 24 часа?
53
0
 
8
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
хаха.......................споделена отговорност....................хаха.........................демек той ни казва "За снега не отговарям, имам по-важни задачи".................хаха..................голям смях е тоя Васил!!!
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"На места и хората не са си помогнали да почистят пред входовете, добави Терзиев."---------Ти почисти ли си пред входа у вас и пред кметството или прати хора и за двете?
51
0
 
14
 
! Отговори
??? преди 6 месеца
Някой знае ли дали Васко си отстъпи заплатата и взема само един лев или това беше евтина реклама???Ако вземе един лев заплата..............ясно е, защо не си дава зор да почисти снега в София!!!! За един лев...........толкова работи момчето!!!
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоз дойде и го питат - Къв си ти и за квоса бориш ? И той - Борба с корупцията . И шопите го избраха . Това е да купиш котка в чувал . Веднага след изборите разбрахме че се вдигат данъците . Нито дума за това по време на изборите :) Лондонски номера .
49
0
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
С кого е тази споделена отговорност кмет е Терзиев управлява С ПП ДБ СПАСИ София
48
6
 
5
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
При Тодор Живков и лошия комунизъм имаше снегорини и снегът се чистеше до асфалт.............а тия демократи, гербери и промянаджии от 20 см сняг правят голяма драма.........все едно е минало торнадо през държавата!!!
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
По кестените на бул Руски са виснали три тела. Виновниците за софийското бедствие. Киро - ел техник. Коджата - водопроводчик и Карамбола - парнаджията. За допуснати непреодолими бели, Тримата бяха осъдени без споразумение на най тежкото наказание "Овисване на въже без връхна дреха и отопление от кестеново дърво на бул Руски" Слава Урина!
46
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Националният ви празник ще го преместят на 25-ти декември и всички задължително ще пеете Джинг Гьобелс, Джинг Гьобелс затънали в сняг до коленете!
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Уважаеми софиянци, снегът ще се стопи! Важното е да сме живи и здрави! В. Терзиев