Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна

Той отговори на предположения, направени от Тодор Тагарев
Обновена: 29 дек 2023 11:41 | 29 дек 2023 11:41, Нели Христова
470
Борисов: Няма да допуснем България да участва във военни действия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Брюксел работи правилно, докато всичко не е договорено, нищо не е договорено.Тук младостта и опитът в управлението изиграха лоша шега и в България, и Румъния. Огромен труд на правителството и парламента, в момента е подложен на доза съмнение, дава се възможност да има негативни коментари. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, предаде БГНЕС.

Да се надяваме днес до обед да получим документа, никога не се прави без документи. Ако не стане до днес, ще отидем през януари. Тогава е близо до изборите в Австрия, затова полагаме всички усилия. Зад сцената в Европа това се казва консултации, се провеждат страшно много консултации. Ние сме длъжни като искаш да си в Шенген да си пазиш границата, ако не можеш, имаш пасиви. Нищо не налагаше да се избързва с коментари, каза Борисов. В последните месеци хората на гранична полиция, митниците полагат огромни усилия и можем да възстановим това добро охраняване на границата, а по времето на Рашков границата беше разградена, положиха се огромни усилия да се плюе българската държава тогава, каза Борисов.

Попитан за войната в Украйна Борисов каза, че българският народ не желае да участва във военни действия, "и ние няма да допуснем България да участва във военни действия". Едно е да изпращаш като другите държави помощ, друго е да изпращаш военни части. Не мога да повярвам Тагарев какво говори. Българите трябва да знаят, че това няма да се случи, убеден е Борисов.

Коментирайки бюджета, Борисов заяви, че всички, които са взели участие в подкрепянето на бюджета могат да се похвалят. И ние, ПП, ДПС, ДБ и БСП. Упреците, че имало сделка между мене и Асен за нашите кметове, се оказа поредната неистинска новина. Постарали сме се, подчерта Борисов.

Дефицитът е към 2,5 в момента, ще останат около милиард за инфраструктурни проекти. С колегите от ПП-ДБ и другите има голям шанс над 90% да се случи пътят Търново-Русе, разширението на Хаинбоаз също, коментира Борисов. Можем да кажем и позитивни неща в края на годината, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


470
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
376
0
 
23
 
! Отговори
Весо преди 5 месеца
Тиквона,преди да ръси глупости от "Винету",да каже,каква е военната повинност и нас и как тихомълком направиха - до 62 години,отиваме с памперси,то другото разпродадохте, подарихте и изпапахте !Наглец!
375
0
 
21
 
! Отговори
Жеко преди 5 месеца
Ех Буда,Буда ,когато ти наредат от ПосолствоТо,ще запееш от раз военния марш на Мао! Такава е договорката, защото,черно на бяло лъсват кражби, минало,поразии и другото с косата!! Тези ги разправяй на шапката ми!
374
0
 
23
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Ветропоказателят ,който си мени мнението през 1 секунда и въпреки властта и ресурсите ,които има той и създадената от него "армия от убийци" по места е абсолютен страхливец заложил националните интереси на цялата нация заради неговото лично оцеляване да казва:"Няма да допуснем....." за нещо ,което най- малко зависи от него е меко казано смехотворно . На неговата престъпна компания ,която унищожава държавата в продължение на 15 г. ще им се наложи" да допуснат" ,че не са недосегаеми ...
373
0
 
22
 
! Отговори
Турист: преди 5 месеца
И на този национален предател и крадец след като каже "добро утро, гледай къде е слънцето"
372
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тиквата нещо се прави на ощипана мома, да припомним коя държава произвежда най-много боеприпаси съвместими със старото руско оборудване и къеде се изпращат, а да и едни БТР-и дето нямали акомулатори и нямало как да ги ползваме май не отидоха ли в подкрепа на укрофашисткия режим. Ние участваме в тая война от ден 1ви. А който иска да ходи да се бие и за едните и за другите...
371
2
 
16
 
! Отговори
Юнаци преди 5 месеца
Защо ? Искаме да участваме на страната на Русия!!!
370
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
де го чукаш де се пука... тиквю май ни готви нещо заедно с кира хамветата и ася манавата.
369
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всички негласували мъже от 18 до 50 години да бъдат привикани в казармата
368
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тагарев се изказа за защита от тероризъм за българските моряци в Червено Море . А Б. Борисов говори за Черно Море . Нещо като приказката , къде е Шветско , къде е Съветско.
367
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак се самоизтъква,нищо,че неговата ограда за милиони е като дантела и който не е поискал,той не е минал през нея.И тоя ще ми говори за Шенген!
366
3
 
17
 
! Отговори
budinov преди 5 месеца
Къде бе мутро прочете или видя или незнам си какво разбра че България ще праща някой да воюва в Украйна.*** и неграмотника,мутро прави разлика между червено и черно море бе ***.Или така ти изнася да се правиш на велик.Магнитски цъка като стенен часовник,тик так тик так,времето ти изтича *** ***
365
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя ти-кве-ник много ,,опитен" се направи но жалко ,че няма правосъдие в държавата иначе доживот за тоя ***-фиот.
364
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 376 Доктора каза ли ти, че си иидииот? Ако не ти е казал, това е било по етични съображения, да не ти пречи да си блъскаш рогата в стената. Няма опасност за мозъка в твоя случай, той почти липсва, а остатъка е силно промит с вредна пропаганда.
363
2
 
13
 
! Отговори
И така преди 5 месеца
Отникъде излиза с глупаво изказване, което веднага предизвиква глупави дебати
362
14
 
0
 
! Отговори
Не е Вярно! преди 5 месеца
Българите искат да участват във войната в Укртайна! всички гласуват за евро атлантически ценности! Слава украйна пълна мобилизация на гласувалите и да тръгват влаковете! Даже лично да се закарат бронетранспортьорите и 4 самолаета!
361
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз пък на другаря пенсия милиционер Б.Борисов не му вярвам. 13 години лъжи си личат. Народа не му гласува власт. Не вярвам и на пенсията военен Р.Радев, защото и той лъже!
360
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като настана социализма . Червените комунисти избиха и вкараха по концлагерите кадърни и умни хора . От останалите наблегнаха с приоритет артисти, спортисти и така с медали и значки рекламираха жестокия строй пред света. Всички бяха в един общ затвор . Без право на свободно движение на хора ,стоки ,услуги.
359
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До378. Във всяка тоталитарна власт се търси пропагандата в международно отношение. Така е от ранни социализъм до днес. Затова като коментираш спорта не значи , че всички от запада жени или мъже са някакви прос т а Ци. На запад се работи яко от малки . Женят се рано . И работя и учат едновременно. Там не се търси политическа пропаганда. А развитие професионално на СВЕТОВНО ниво.
358
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нас ако имат смелостта да ни нападнат, да имат на предвид, че сме много ама много криво племе... :)) То ако бехме лесни, немаше да съществуваме досега, а сме най-древната държава в Европа, която никога не си е променяла името, все България :)))
357
0
 
14
 
! Отговори
Fili преди 5 месеца
Като си знаем ,че това което говориш е обратното на реалните постъпки - разбирам ,че точно това ще направите . Не мога да разбера как нямате капка срам и за такова дебелоочие бъдете сигурни,че ще си получите и Вашите възмездия. Няма човек които познавам да не Ви проклина и това не са добри пожелания.