Свиленски нападна Тагарев: Страхлив министър, вреден за държавата

Бил еманация на това какъв човек не бива да влиза в правителство
13 яну 2024 21:30, Александър Попов
219
Свиленски нападна Тагарев: Страхлив министър, вреден за държавата
Снимка: БГНЕС

Зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски използва силни думи по адрес на военния министър Тодор Тагарев и прогнозира разпад на Сглобката след края на войната в Украйна.

"Властта си мисли, че е безалтернативна, но това ще приключи с края на войната в Украйна. Коалицията е безпредметна и излишна. Ще си отидат всички нейни представители, откъдето дойдоха. Тагарев е еманация на това какъв човек не бива да влиза в правителство - страхлив министър. Този човек е вреден за държавата. БСП не иска да вижда нито един от сегашните министри след ротацията", заяви той пред Nova News.

Според него военният министър може би ще се върне от визитата си в САЩ с одобрение за разполагане на американски войски у нас.

"За 7 месеца управление няма нито едно решение на парламента или правителството в интерес на българските граждани. На ПП–ДБ им хареса позицията на булка в управлението на държавата, но там си намериха сериозни младоженец и кум. В СОС трудно ще го направят. БСП няма място при ПП или ГЕРБ. Ние имаме алтернативни на техните политики", подчерта той.

Свиленски бе категоричен, че това правителство бие барабана за Шенген за нещо, което не е свършило, тъй като три-четири кабинета преди това са работили за изпълняване на критериите.

Единственото постижение на реформата в съдебната система пък било прекратените дела на Борисов и Петков.

"Конституцията не може да бъде променена от точно тези хора. Шенген, Конституция, еврозона - всичко това са провали за кабинета на Денков. За кое да дадем положителна оценка? От сутрин до вечер се карат", заяви Свиленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой беше тоя Свиленски? Баджанака на радев и слави? Русофила със синче в Америка.
124
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тагаренко е за оставка и затвор
123
4
 
4
 
! Отговори
Случая Емин?! преди 4 месеца
Помните ли когато в писмото до Пирогов, поиска имената на администраторите на фейсбук страницата на болницата?! Да му се чудиш на акъла- запас ли мислеше да ги взема, какво?Лоша новина - тоя наистина си е повярвал:-((( Сега се е амбицирал да прочиства учебници и социални мрежи. Мани мани.....
122
4
 
6
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 4 месеца
Здрасти Баджо!!Така та искам!!Аз докат оправям жена ти, Ти са мятай под върбите и надувай рузката с,вирка,че мойта е заета!!
121
8
 
7
 
! Отговори
emigrant преди 4 месеца
Тагарев,един достоен министър и човек,за разлика от зеления чо,рап Радев,дето рути и събаря България,за което му плащаме от собствените си джобове!!Интригите и проблемите в БГ ги натвори именно руското прокси РАДЕВ!!!Той докара на власт Киро и Асен,а след това после се гуца и плюе и по тях!!
120
8
 
12
 
! Отговори
Малко за политика преди 4 месеца
Корнелия Нинова каза за министър Тагарев това, което аз съм писал още преди той да стане министър: Тагарев е най-голямата заплаха за нашата национална сигурност. Последната му "блестяща идея" беше участие на България в коалицията за военните действия в Червено море. Добре че някой навреме го дръпна назад.
119
6
 
18
 
! Отговори
Тон преди 4 месеца
Тагарев, жалък!
118
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Safe news публикува Военният министър Тодор Тагарев зове за проследяване на медии и социални мрежи. Това стана ясно от публикувано видео по време на посещението му САЩ.Ако е истина магаренце. чи те пак следят коментираме. А ние зовем за отваряне на досиетата който стоят все още в Русия за бившият соц блок кой бил Бкп кой не. И всичките който са били и са заемали високи политически постове след 1990. У морето както чеушеску. Мислете че като запалихте партийният дом в София Ората не ва зная
117
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Консуматорът е демосът. Стараят ли се да угаждат на демоса да е сит, облечен, с парно? Ми, стараят се и знаят, че това е демократично. Това, че демосът се превръща в г*ъз с уста и уши без мозък, е друга история.
116
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Путин спокойно може да бъде наречен нацист, но фашистите са други. Фасция означава сноп, пакет, и Северноатлантическият пакт не е на Путин.
115
16
 
10
 
! Отговори
Страхливият преди 4 месеца
Свиленски поддържа терористичния фашистки режим на Путин
114
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
1.Живеем в диктатура на консуматора и управляващите го знаят.2. Управлява ни Кабала и масовото издигане на юдеи на ръководни длъжности е видно.3.Тагарев и сие са вярващи. Вярват, че техният път на унифициране на човека през призмата на консуматора е правилен път. Вярват, че консуматора е лоялен, докато му се предлага достъпна консумация, вярват, че консуматорът е управляем чрез СМИ, вярват, че консуматорът е конформист и тъ*п и това е така.
113
15
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 месеца
Очевидна е координираната атака срещу Тагарев от страна на пропутинските играчи.
112
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов , Пеевски, Радев, Свиленски срещу Тагарев. Нещо им пречи.
111
7
 
15
 
! Отговори
Крум преди 4 месеца
Я докара американци я не,но сигурно ще си изпере паричките от комисионните за самолетчетата дето я ги видим я не! А докара ли американци,ще докара и някоя и друга руска ракетка и от сглобката няма да остане нищо.Лошото е,че и човешкият материал ще пострада!
110
13
 
11
 
! Отговори
Знаеме я преди 4 месеца
ваща алтернатива. Ще направите пак всички милионери. Той професор Гечев 28г се самоосъвършенства. Не разбрахте ли че вече нямате живи фенове, останаха само някакви пиянkи по cелата, ама и те свършват и сте чао. Няма как да се докопате до власт вече, свиквайте. и Лъотчико ще замине след мандата и имаше една песен едно време я въртяхме, последен валс....нормалните хора имат хубав работа взимат добри парички и си живеят живота, пътуват си и видяха къде е истината. Па вие си въртете оная плоча....
109
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Откъде у Тагаренко има толкова злоба срещу Русия?
108
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
МОДЕЛЪТ БАДЖАНАЦИТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ- ИНФЛАЦИЯ 27,7%- СЛУЖЕБНИ БАДЖАНАЦИ САМО ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!
107
8
 
27
 
! Отговори
Центаджийче преди 4 месеца
Бой по магарето хохолско.
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ехе.. Магаренцито или магарица е