Нинова: Да сложим край на агонията и рекета - избори 2 в 1

Всеки ден сглобката задълбочавала кризата
2 мар 2024 11:09, Петър Бойчев
68
Нинова: Да сложим край на агонията и рекета - избори 2 в 1
Снимка БГНЕС

Изходът от ситуацията е избори 2 в 1. Хората трябва да решат. По всеки въпрос е изнудване помежду им, рекетиране за постове. Всеки път ли ще е така? Ако всеки път ще вървим в тази агония, няма никакъв смисъл. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

"Всеки ден "сглобката" дава нови поводи за задълбочаване на кризата. Поправка на поправката, закони, които се приемат на 2 четения, промени в Конституцията. Нищо не върви както обещаваха на хората. Те са се фиксирали само в промените в постовете", допълни тя.

Тя бе категорична, че БСП няма как в това правителство да влезе в такива "сглобки". "Ние се борим срещу това. Останахме единствената алтернатива на това, което се случва. Това е липса на достойнство и морал в политиката."

"Приемането ни в Шенген по въздух и вода беше отстъпление от националния интерес. Изпълнили сме всички условия за пълно приемане. Нито една друга държава не е имала условие за приемане на бежанци. Само нас унижиха по този начин", допълни Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: избориНиноваагония
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Таско Ерменков добър пример за партията!
58
0
 
2
 
! Отговори
Ми добре! преди 2 месеца
Пращай милиционерите мафиози да копаят царевица вече!
57
0
 
3
 
! Отговори
И аз така... преди 2 месеца
...викам нинова, вземи едно листче хартия формат А4, една синя химикалка, напиши ръчно оставката си, депозирай я на Позитано 20 и после марш да хленячиш на ментора си Иван Костов - Драгалевският. То бива ялова опозиция, *** тва вашето е гротеска вече, йалки сте... и мега двулични... на следващите избори тази година я минете 4% я не....
56
1
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
махаите за да се отпуши бсп наи накрая преди изборите
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никаквица и само дуднье като на село!
54
0
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 2 месеца
абе нинова , при избори слизаш още едно място на долу :) що се натискаш
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отдавна не гласувам. С моя глас и без моя глас все тая. Само 30 мин си загубвам от живота. И що? Да ви пълня джоба. Махнете се всички от управлението, за да не ви махмен някой ден ние. Започнах да завиждам за Народния съд.
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма лошо от избори! Но само ако след тях ги няма всички, които сега са в НС! А Нинова ако си мисли че ще мине 4% дълбоко се лъже! Тя досъсипа БСП. Крайно време е да я прогонят, но от къде толкова акъл в партийни функционери!
51
1
 
9
 
! Отговори
фотограф преди 2 месеца
Каката на снимката изглежда много доволна и щастлива. Чудно защо!? Съсипа партията си и я сведе до малка група маргинали, от които нищо не зависи и нищо не могат да направят, а тя - доволна! До кога ще я крепят начело в БСП? Какво чакат? Да ги ликвидира съвсем ли!?
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ТАЯ КРАДЛА НЕ СПРЯ ДА ДУДНЕ- НЕ НИЕ КРАДЯХМЕ- ВИЕ КРАДЕТЕ А НАС НИ Е ЯД ЗАЩОТО ГО ПРАВИТЕ БЕЗ НАС!
49
4
 
2
 
! Отговори
Нов ляв проект преди 2 месеца
Сливане на БСП и Възраждане с Ваня Григорова начело!
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БСП, сложете край на Нинова и възродете вековната партия!
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Избори 2 в 1 и 2.1% за БСП.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гладна лисица извън държавния курник...
45
0
 
7
 
! Отговори
рендетУ преди 2 месеца
И ти носиш вина за появяването на "Сглобкатъ" , "Мадам Н.", ти предизвика протестите пред Президентството, ти и твоите "Червени" Олигарси изгаряхте от желание отново да участвате в Прякото управление на държавата, Ти и твоите "червени" Олигарси участвахте в Първата "Сглобка" с ПП-ДБ и за само за Шест Месеца тогава разклатихте устоите на държавата, а след това докарахте на власт и Втората "Сглобка", която в момента унищожава Бг. А, в разгара на изборите за Кмет ти атакува Ваня Григорова!
44
2
 
3
 
! Отговори
на следващите избори преди 2 месеца
кака корни ще си ходи с "Не три в едно, а quattro, беше ми много приятно!"
43
4
 
9
 
! Отговори
Oч, ма преди 2 месеца
корни!Заминавайте в нужника на историята , червени отпадъци.
42
8
 
2
 
! Отговори
Джоко преди 2 месеца
Публикуваните мнения подолу съдържат само ругатни и плюене ! Никой не предлага нищо ? Очевидно това са коментари на плебеи@ и празноглавци !
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стрино Корни, защо не си гледаш изборите в столицата, а се буташ там, където никой не те смята за нищо? Не разбра ли, че твоята партия е от типа 'днес има партийна организция с 15 хил.членове, утре Симов и Свиленски я разтурят и правят нова с председател ХХ от село Трудовец , община Бд! И не се напрягай за избори, защото сега твоя електорат ще падне на 4-5%!
40
2
 
4
 
! Отговори
Кака иска крадни пак преди 2 месеца