Денков: Нашето правителство направи всичко да работи по управленската програма

Най-трудната задача на служебния кабинет е да осигури честни избори, посочи бившият премиер
Обновена: 9 апр 2024 10:25 | 9 апр 2024 10:09, Красимир Ангелов
100

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"С това събитие предаваме властта на новия МС с пожелания за успех, с пожелание да свършат работа, която да е в полза на България. Нашето правителство направи всичко възможно да работи по управленската програма и по този начин да ви осигурим плавен преход за следващия период“, заяви министър-председателят в оставка акад. Николай Денков на церемонията в Министерски съвет по предаване на властта в ръцете на служебния кабинет с премиер Димитър Главчев, предаде БГНЕС.

Още по темата
Акад. Денков заяви, че една от най-трудните задачи на служебния кабинет е да осигури честни избори, които да спечелят доверието на гражданите.

"Трудна е, защото в момента няма доверие", посочи бившият вече премиер.

"Надявам се с вашите действия да върнете това доверие. Единият от индикаторите за това е дали ще има машини на гласуването. Ако няма машини, делът на невалидните бюлетини е толкова голям, че хвърля сянка върху изборните резултати. Надявам се, че ще организирате този процес. Вторият индикатор е делът на невалидните бюлетини да бъде нисък, за да не се оспорват резултатите", каза Денков.

Както е известно, на извънредно заседание на Народното събрание тази сутрин членовете на служебния Министерски съвет, назначени от президента Румен Радев, положиха клетва пред депутатите, съгласно последните промени в Конституцията, в присъствието на държавния глава Румен Радев и на вицепрезидента Илияна Йотова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
Вашето правителство от сбирщина предатели не направи нищо полезно за хората, а само за благополучието на отделни ненаситни шмекери. По тертипа на толупа крадохте и сглобявахте интриги. А този, когото назначихте, като променихте конституцията, не става за никакъв ***, нищо че е гербаво изчадие. Една реч не можа да подготви и научи , срича като пази Боже. Читави хора има много в Бг, но простите са по- удобни за чуждите гадове, за да ги манипулират, купят, плашат и да яздят народа ни.
87
0
 
1
 
! Отговори
Сбогом преди 1 месец
Денков.Сбогом,дано си щаст-слива!
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да гласувам. Изборите с вече нагласени с нагласеният кабинет.
85
0
 
1
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 месец
Като скромно се премълчава кой им спусна управленската програма.
84
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-слабият премиер и най-голямото зло бяха заедно 9 месеца.
83
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правителството на Денков трябва да бъде обесено на 100%. Престъпници в най-долната им форма.
82
1
 
15
 
! Отговори
Цар Делян Шишиман преди 1 месец
Денков е най-слабият премиер на България за цялата и история! Девет месеца спа с мен, скоро ще стане майка, а сега казва че съм зло?!
81
1
 
15
 
! Отговори
1234 преди 1 месец
Ура най после се отървахме от Денков.
80
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вие се оказахте предатели! Няма да ви подкрепим нито Вас,нито ГЕРБ!!!Време е за Истинска Промяна,а не Подмяна както направихте!!
79
1
 
15
 
! Отговори
Нкк преди 1 месец
Денков пуддел малллоооумен я покажи тази управленска програма за която говорите? Преди 10 месеца къде беше тази програма? Изпълнението на заповеди от посолства не е управленска програма
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мишка.
77
1
 
11
 
! Отговори
Шопендар преди 1 месец
Как не пеочетох едно одобрение на програмата им и на действията им.мошеници,и некадърници,поне разбрахме че от академик,и от харвардци управници не става
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 63 - А, ама кой се е съмнявал, че ППДБ-тата имали управленска програма? Имаха я, само че за Украйна, не за България. Та, явно не се разбирате кой какво пита с хаха, иначе и двамата сте прави.
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И предните и старите само криви лица и физиономии
74
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е за Възраждане!
73
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Костадинов е д-р колкото сирийците са инженери на Германия.
72
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Д-р Костадинов - премиер!
71
2
 
10
 
! Отговори
2 преди 1 месец
Зомбитата на киевският наркокартел не отстъпват и непрекъснато се опитват да задържат всяка къща, всяка крепост, всяко укрепление, от които все още са останали няколко в Семьоновка. Поредното настъпление на ВС на РФ е регистрирано на запад от Тоненькое. Зомбитата на киевската хунта са почти напълно изтласкани към Уманское, за което скоро ще започнат боевете. Руската армия смазва зомбитата и се опитва да ги изтласка от Авдеевското направление.
70
2
 
22
 
! Отговори
Да не се връщат! преди 1 месец
Това правителство беше най-корумпираното, най-некадърното, най-антибългарското, най-вредното и най-неадекватното в цялата ни 1300 годишна история! Добре, че се махнаха тия маскари.
69
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Авдеевско н-ние На север продължават боевете близо до Новокалиново, където не толкова отдавна ВС на РФ пробиха отбраната на зомбитата на подстъпите към н.м.. Руските бойци вече са много близо до н.м.. Продължават ожесточените боеве в Бердичи. Зомбитата на киевската хунта се бият за н.м., атакуват от север и запад и се опитват да си върнат загубени позиции. Руските войници държат защитата, унищожавайки зомбираните атакуващи части. В Семьоновка ВС на РФ атакуват от юг и вече са заели приблизително половината от н.м..