Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране

Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите, пише още той
Обновена: 17 апр 2024 22:10 | 17 апр 2024 21:45, Нели Христова
106
Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране
Снимка: БГНЕС

Абсурдите наистина валят и няма спиране. Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”, признава Слави Трифонов в свой коментар в социалните мрежи.

Ето какво още пише той:

Необичайната пролетна жега спря. Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, но да свържеш пролетния прекрасен дъжд с това, което се случва в публичния живот в България е странно. Но абсурдите наистина валят и няма спиране.

Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до сега, но според Бойко Борисов това е съвпадение. Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство. Но това, сигурно е само съвпадение. Много съвпадения се събраха, но най-голямото съвпадение се нарича ГЕРБ и ДПС от една страна и “Продължаваме промяната” и “Демократична България” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадение! Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и ДПС, а на лицето на монетата ПП и ДБ. И с тази монета трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента.

Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”. Странно е и най-вероятно няма да мине, но е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в опасност и че гражданите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и ДПС от едната страна и ПП и ДБ от другата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
7
 
! Отговори
Нещото от преди 1 месец
Приказки за Криптата - се Появи Отново!
27
4
 
14
 
! Отговори
Хефчо преди 1 месец
Май е време Дългия да бъде набоден с Закона Магнитски и паричките му в Барбадос да се блокират.
26
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, НИКАК НЕ Е странен вотът на недоверие от страна на ТРИТЕ ПРО-РУСКИ партии в БГ - Възраждане, БСП и ИТН! Те ГЕРБ, не че са по-различни от тях, но поне се афишират като десни и проатлантически. А тези 3 вече отдавна не крият, че прокарват интересите на Русия през бг парламента. Срам, Слави! Очевидно обслужваш олигарси на Путин, а техните пари са напоени с кръв.
25
3
 
14
 
! Отговори
Слави е мутра преди 1 месец
Като неговия идол Боко
24
2
 
7
 
! Отговори
Момчил преди 1 месец
Аз го помня Слави още когато ходеше по анцунг по центъра на Плевен с двама бодигарда и все беше забързан ,не можеше да върви спокойно. Искаше да респектира хората ,които не бяха свикнали на такова поведение , това беше ново за тях и се страхуваха .
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсурдното е, че тези, които избраха и гласуваха за служебното правителство сега протестират срещу своя избор.
22
1
 
17
 
! Отговори
бат Гошо преди 1 месец
До Герджиков: Достатъчно ми е че го помня как цивреше като бебе на поклонението пред ментора му Илийката Павлов. Един от тия, кои си осребриха подобаващо прехода.
21
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Няма по-голям абсурд от съществуването на подобен ерзац като ПП.
20
3
 
16
 
! Отговори
ЧАЛГАРЯ СЕ БОРИ преди 1 месец
С ВСИЧКИ СИЛИ ДА НЕ го ЗАБРАВИМ И ДА НЕ ПАДНЕ ПОД 4 %
19
3
 
12
 
! Отговори
Мира преди 1 месец
А нещо така ,ей така между другото да си забелязал, че от 3 години от както се появите вие променкаджиите ГЕРБ печели вие отричате ,правите комбинации нищо не ви се получава,твоята ИТН печели вие бягате ,лъжете мажете.Това не са ли абсурди бе ,,умнико" ,а да не говорим колко са ти безполезни приятелчетата ти в Народното събрани.Там са за пари ,закъса ти шоуто и къде освен в Народното събрание.Пълен абсурд ,защото познавате българската простотия и се възползвате от тоя абсурд
18
3
 
13
 
! Отговори
Херфлик преди 1 месец
Ако бяха оставили правителството на Славчо с премиер Плагиата или другия Пацо Плавника , ви гарантирам ,че България щеше да обеднее с 20-30 милиарда, а реципрочно Барбадос да забогатее с 20-30 милиарда.
17
3
 
15
 
! Отговори
Герджиков преди 1 месец
Вие тука повечето сте малки и не го познавате тоя. Но има хора които го помним още от началото на 90 те , какъв беше тогава , на кого искаше да подражава и какъв беше манталитета му. Много вода изтече от тогава и хората не знаят за какъв човек става на въпрос и колко е покварен.
16
2
 
5
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Нормално е хората да са вьзмутениМитов го гласяха за -премиер от герб в предишни избориВсеки друг можеше да посочи -главата , който е поне по малко обвьрзан
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без малко да ти се вържа Славун, на чалгата ти през 90-те, ама слушах Iron Maiden, Metallica , Manowar и т.н..., естествено чалгата не е избегнах по дискотеките :)))
14
0
 
15
 
! Отговори
Сакд преди 1 месец
Кво стана с Македонияяяяяята бе Дълъг. Нали заради това свали правителството. Забрави и за Македонияяяяята и за македонския космонавт .
13
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Твоето присъствие, плешив селянин, води до положение, в което всички възможни действия, изказвания и осмисляния са абсурдни сами по себе си. С едно изключение - чалгата, за това те бива, признавам ти го.
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти си най-големия абсурд!
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Дедо Доган е втора цигулка ве мен, има хора над него, не се заблуждавай много :)))
10
1
 
20
 
! Отговори
Капитанът преди 1 месец
Анализ на тежко нарко+зависимия Славун с конвоя черни джипове стил 90 те
9
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Всички приказват публично срещу всички , но зад сцената се договарят контрабандни канали , наркотични канали, митници, пристанища,летища , строежи в чашките на язовирите и планините, концесии на плажове, наши хора в службите и т.н.. И все пак всичко става след като коленичиш у оближеш сладоледа на Доган. Това особено важи за палячоtо Славчо.