Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално"
18 апр 2024 13:00, Нели Христова
212
Борисов отсече, че повече не би приел нищо, предложено от ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

"Цялото БСП се изсипваше в служебното правителство на Радев и той казваше, че то било неутрално. Впоследствие той правеше цели партии от служебното правителство. Ние безпаметна нация ли сме? Изведнъж, ако Дани Митов стане външен министър, била застрашена честността на изборите",  заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не искам изобщо да нося ангажимент и не нося ангажимент като партия повече за това правителство, категоричен бе Борисов.

"Христо Иванов и Делян Пеевски направиха конституцията. Сега искат ГЕРБ да е виновен, че те са му предложили на Даниел Митов да стане външен министър. Обади ми се Дани Митов да ме пита дали да приеме поста на външен министър. Казах му - приеми. Въобще не мога да допусна, че това ще е политически проблем, като знаем какво прави Радев", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов каза, че не вижда "как повече ще приеме нещо, предложено от ПП-ДБ".

"В момента е смешно - вот на недоверие срещу служебно правителство, което си отива след една седмица и отиваме на избори. После ме питат вие ли предложихте Даниел Митов. Не, не го предложих, той го съгласува с мене. Аз трябваше като Кирил Петков, той е по-умен от мен, да кажа: Дани Митов да си подаде оставката и да стане министър", допълни още лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
До 90, до 91 преди 3 седмици
Айде първо си изясни за кого става дума и после и пиши, става ли? Ай ше ти са не знае... до 90 после пък вика опс не за 90, за 91 , аман
97
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Мутро, ти отдавна трябваше да си в затвора но тези от ПП-ДБ те спасиха, а ти сега лаеш против тях!? Мри гадна мутро!!
96
0
 
7
 
! Отговори
Кирчо преди 3 седмици
Фащам га и га тургам в бай Ставри, само ми дайте пак доверие.
95
2
 
3
 
! Отговори
До 91 преди 3 седмици
Голям Академик се извъди бе пич, да не си на меката китка Денков ,някой братчет?
94
1
 
4
 
! Отговори
Кики Тигъра преди 3 седмици
Няма ли кой да го тури вътре в бай Ставри.
93
0
 
0
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е! преди 3 седмици
Време е БНК и ДКС, както и РОШГ, да освободят държавата от своето присъствие и да излязат на черно, където им е мястото - в криминалните хроники и подземния свят. А държавата да си заживее свободна от тях. Иначе те тези пичове от трите организации ако излязат в нелегалност, пак ще са толкова мощни и влиятелни, просто няма да дърпат назад целия български народ... така че, помислете го този вариант сериозно и ги прегрупирайте и трансформирайте. Време е за ново начало. Света е много различен от 30г
92
0
 
2
 
! Отговори
National Bulgarafics преди 3 седмици
Хиената надуши мъртвия труп на ППДБ и се настърви !!!
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На многострадална Геновева от Банкя все някой друг му е виновен. Първите 10 години се оправдаваше със Станишев, после с Орешарски, а сега с Асен Василев и Кики Петков.
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
порко селският тарикат пак ви баламосва и посолството пак ще ги ожени. да се вземат младите и да доебат маминцету на отечеството от което нищо не е останало. турско израелски вилает скоро, всичките ганчоровци в софийският санджак да го играят айти експерти и поутици и чиганерите да ги довършат. останалото земя за туркия и изсраната държава без да пролеят капка кръв. прав е чалгаринът, нема такъв народ.
89
8
 
2
 
! Отговори
Пепа 44г София преди 3 седмици
Господин Борисов спечели гласа ми.
88
4
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Явно в Посолството са отрязали харвардските Шарлатани.
87
0
 
3
 
! Отговори
До 76 обобщение преди 3 седмици
Първото което трябва да те попитам е ти нормален ли си?Второ също толкова важно колкото първото-в какво инвестират Тиквата и д-рът по престъпност г-н"Магнитски"вождът на шарлатаните от антиконституционната ДПС?И трето също толкова важно и актуално как не си разбрал до сега,че пътищата са в разруха,защото беше спряна"новаторската схема"ремонт на ремонта,на ремонта"?Четвърто ти си напълно неграмотен безсрамник щом си написал"МИЛЯРДИ",попитай някой първолак за тази дума,ще ти каже правилното !
86
0
 
11
 
! Отговори
АНОВИМЕН преди 3 седмици
И на твоите хора им писва от небе.
85
0
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 седмици
Сигурен ли си в това, което казваш днес баце? Утре да не обърнеш палачинката?
84
2
 
0
 
! Отговори
България преди 3 седмици
681-2024!
83
2
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
късно е чадо за прошка ти си главния виновник за всичко което става вдържавата ти ще носиш отговорност за смешните ви крадливи коалициимислете на изборите аз няма да гласувам отиваме на нови избори наесен
82
15
 
2
 
! Отговори
Минчо преди 3 седмици
Определено не виждам друга алтернатива освен Борисов.
81
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
България е много добро място за живеене , но без намесата на Галя от посолството , и Бг-измислени ''атлантици'' !На ЕС пък им пречат Англия и САЩ !
80
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колкото Ние сме напредничава Европейска държава и Бойко е почтен, толкова е и Русия с традиционни семейства. Даже и не можеш да си представиш колко много са зле. Най-долните Американци са с по-традиционни семейства от Руските в буквален и небуквален смисъл. Отидете в Русия и сами се уверете. Не пишете нещо , което е само във Вашата глава.
79
4
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Банкянския Боко неистово иска външно министерство, защото чрез него ще контролира вота от чужбина,който в последно време става доста голям и решаващ. Затова е готов на всичко да сложи свой човек на поста външен министър.