Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти

Кабинетът ще си върши работата спокойно и на високи обороти, увери той
30 апр 2024 14:16, Елка Василева
31
Главчев: Служебното правителство няма да влиза в политически страсти
Снимка: архив, БГНЕС

"Днес е Велики вторник – ден, в който трябва да има повече смирение и добродетел. Няма да давам съвети към политиците, служебното правителство няма да влиза в никакви политически страсти, а ще си върши работата спокойно и на високи обороти". Това каза служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното правителствено заседание.

"Едва два дни са изминали от Страстната седмица, а вече мога да ви информирам за доста събития с наше участие. Ще започна с вчерашната ми среща с посланиците на Германия и Украйна – техни превъзходителства Планк и Илашчук. Те ми връчиха покана за участие на конференция, съвместно организирана от двете държави в Берлин на 11 и 12 юни, посветена на възстановяването на Украйна след руската агресия. Хубавото е, че потвърдихме нашите възможности за участие в тази конференция за възстановяване, по-специално в областта на енергийната и пътната инфраструктура, на жилищния фонд и на икономиката като цяло“, каза Главчев.

Служебният премиер посочи, че има намерения в българската делегация да бъдат включени и представители на българския бизнес.

"Второто събитие беше с министъра на електронното управление Валентин Мундров, с когото участвахме в изтеглянето на номерата на машините, които ще бъдат в процеса на утвърждаване на съответствието за изборния процес. Всички сте забелязали, че самото представяне и тегленето на номерата се извърши в условията на пълна прозрачност, с което искаме да покажем, че така ще бъдат провеждани и изборите. Това ни е основната задача“, посочи още премиерът. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от Избори 2024
Новатори в Пловдив: Ще возят бюлетини с градския транспорт и "Чистота"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Несъмнено! преди 1 ден
Няма никакво съмнение, че правителството на Буда и Шиши ще продължи до момента догодина, в който крепостните агресори ще бъдат сразени в Украйна и веднага след това у нас ще започнат съдебните заседания на Военния трибунал. Националните предатели не трябва да очакват никаква милост...
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В герб вече няма политически страсти, само икономически страсти. Герб не може да се върне като партия, само като тоталитарен режим.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Главчев ОСТАВКАМИЛИЦИОНЕРИТЕ БЯХА ОПОРА НА РЕЖИМА И ПРЕДИ 1990 ГОДИНА. Е СПРЯХА ЛИ ДЕМОКРАЦИЯТА? НЕ! ГЕРБ СЕ ПРЕВЪРНА В ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ С ЛИЧЕН РЕЖИМ НА БОРИСОВ С ПОДКРЕПАТА НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ. ТОЧНО КАТО ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ. ЗАТОВА СИ ОТИДЕ КАКТО СИ ОТИДЕ ТОДОР ЖИВКОВ.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
СЛУЖЕБНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЛАВЧЕВ Е ЧАСТ ОТ ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА ГЕРБ
23
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Главчев нямало да влиза в политически страсти! Тия локуми да ги казва на приятеля си Буда, аз не му вярвам.
22
0
 
4
 
! Отговори
параход в окото преди 2 седмици
Главчев, Главчев, сам вярваш ли си? "Служебното правителство няма да влиза в политически страсти"!? Че нали затова си посочен от бат Бойко- да му въртиш игрите, иначе нямаше да си там!
21
1
 
1
 
! Отговори
Споко преди 2 седмици
Спокойно български народе!!Няма такива страсти защото някоя от политическите партии иска да ви помогне!Това си е между тях;)
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тъ поглавчев е поредната мутренска пионка, помагаща за овладяването на държавните институции.После га н ь о го поема с 200 на изборите и гербиджа ще си краде отново необезпокоявано.Ситуацията е като в порн хъб, ама хепи ендинга нещо ги няма.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Главчев очаквано се оказа пълен мушмурок сричащ заучени изтъркани фрази, безлично протеже на банкянския престъпник
18
0
 
6
 
! Отговори
Главчев ОСТАВКА преди 2 седмици
Вдигнаха заплатите на МВР служителите преди изборите, както се знае *** полицаи венцеславят Борисов и ГЕРБ, охраняват и манипулират изборите, това ако не е политизиране не знам кое е! Сега ще насъскват и семействата им!
17
0
 
8
 
! Отговори
Голям срам преди 2 седмици
Първият луд Служебен Премиер е Главчев с министър наркоман на МВР,за капак всичките от ГЕРБ на Диктатора Бойко Методиев Борисов!
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Откога от Утре сигурно
15
0
 
1
 
! Отговори
Деди преди 2 седмици
Боже, Главчо, и ти им се вързваш на тези посланици? За какво възстановяване на Осранната ти хортуват, след като не знаят кога и как ще приключи СВО-то. Това ги питай, а не да се хвалиш с поканата.
14
6
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Главчев да се подготви за дълго премиерстване.Бездарните Шарлатани така промениха Конституцията,че връчиха в ръцете на ББ служебно правителство.Сега няма мотивация след изборите да прави коалиция и редовен кабинет.Има си служебен.
13
1
 
4
 
! Отговори
демокраДСия преди 2 седмици
ПолитичеДСки страсти.
12
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 седмици
Ама ти вече си вътре бре главест! Таралежът е вече в гащите ти и сега следва да се насладиш на неговите бодли!
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Грозноносестия Главундеров само се води Служебен премиер. Конците му ги дърпат Тиквата и Пра сето .
10
2
 
6
 
! Отговори
Главчев, преди 2 седмици
Не стига че им даваме оръжие,а сега ще им даваме и пари за възстановяване.Гледай да го докараш по милион на ден,за да не изоставаш от "Боташ".
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Първото събитие можеше спокойно да си го задраскаш от календара и да оплзотвориш времето си с по-важни за страната ни неща. Украйна е в мозъчна смърт и колкото и средства и усилия да хвърляте ще си остане умряла.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да , г-н Главчев , политизирането Ви , въобще не Ви личи !