В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"

"Възраждане" е фаворит и в Африка
12 юни 2024 13:08, Нели Христова
107
В Русия най-много гласували за "Възраждане" и "Величие"
Снимка: БГНЕС

Партията на Костадин Костадинов "Възраждане" събира най-много гласове от гласувалите в Африка и в Русия, предаде  БГНЕС.

От Москва във вота за национален парламент партията взима 123 гласа. Бюлетини от секцията там са пуснати за ПП-ДБ – 14 на брой, за "Величие"– 12 и за БСП – 8 гласа.

В изборите за Европейски парламент от Москва идват 28 гласа за "Възраждане", 5 за "Величие" и 3 за БСП.

От секцията в Санкт Петербург за Народно събрание формацията на Костадинов събира 25 гласа, а ПП-ДБ – 8 гласа. При евровота „Възраждане“ получава 11 бюлетини.

В Африка на 9 юни бяха разкрити секции в Кейптаун, В Мидранд и Претория. "Възраждане" е фаворит и в трите места, като само в Претория са гласували и за европейски парламент.

От Кейптаун 27 гласа са за „Възраждане“, 18 за ПП-ДБ, 13 за „Величие“ и 3 за „Има такъв народ“.

От Мидранд „Възраждане“ са получили 90 гласа, ПП-ДБ и ГЕРБ – по 21 гласа, ДПС – 3, ИТН – 11, а ВМРО – 38. БСП, Левицата, Синя България и „Център“ на Васил Божков са взели само по един глас.

Гласувалите в Претория сънародници за национален парламент са гласували доверие за „Възраждане“ с 13 гласа и за "Величие" – 10 гласа. ПП-ДБ са получили 6 гласа от там, а ИТН и МЕЧ по един. При евровота подкрепата е за ПП-ДБ – с 5 гласа и за „Възраждане“ – 2 гласа.

Общият брой на неизползваните бюлетини от секциите в Африка е 988.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
4
 
! Отговори
хе хе хе преди 3 месеца
Ами никой не си е правил труда да коригира резултатите от Русия и Африка, затова е така. Важно беше да бъдат правилно коригиране гласовете в БГ и "Европата". Иначе и те щяха да са разпределени долу-горе по същия начин:)
11
4
 
6
 
! Отговори
Реконтра преди 3 месеца
...както в Германия, Англия и Щатите.
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като гледам броя на бюлетините от Русия е пренебрежимо малък, така че кой за кого гласувал едва ли е от особено значение
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хората в чужбина са големи з***** ! За това както и за Европейските избори, трябва да има отседналост! За последната 1 година минимум 6 месеца тук, в България! Иначе никакво право на глас!
8
2
 
16
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 3 месеца
Фаворити били в Африка.....аааахаххахааааа.....ами нали натам ни водят тия от *** към Африка.Като го видя тоя Цончу и ми иде да повърна.
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вие сериозно ли се шегувате с тези 20 бройки!? Сигурно за там е тежко да се замъкнеш до посолството, но чак пък толкова да величаете подвига им!
6
6
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Кажи ми какви са ти приятелите, за да ти кажа какъв си и ти - народна мъдрост! От Мордор са гласували за максудския ром, защото е пyтюнеандеpталец, а от Африка, защото е църен ром като тях :))))
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А в предимно турскоезичното село Трем, община Хитрино, област Шумен най-много са гласували за ПП-ДБ - 134, за ГЕРБ - 2, за ДПС - 1 .
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
То и този пребоядисания на снимката е бездарен и нагъл лъжец, но пак има уфци да гладуват за него.
3
5
 
17
 
! Отговори
МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ преди 3 месеца
ТЕ СИ ГО ПРИПОЗНАВАТ КАТО ТЕХЕН ЧОВЕК ВСЕ ПАК ИСКА ДА НИ ИЗВАДИ ОТ НАТО ЗА ДА НИ ПЛЯЧКОСА ТУРЦИЯ И ТЕРОРУСИЯ!
2
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хората в чужбина масово гласуват за Възраждане и Величие защото искат промяна за да се върнат . А дъртите баби и службогонците тука са за герб и бсп . На всички им е чудно кой още гласува за ПП ??? Затова остава съмнение за маниполации на вота от чужбина .
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знаейки, че величие е 100%-ова измама.