Петков: Двама човека спират прогреса на цял народ

Това е ужасно скъпо, допълва той
19 юни 2024 17:37, Нели Христова
311
Петков: Двама човека спират прогреса на цял народ
Снимка: БГНЕС

"Ако Борисов не беше толкова виновен за сваляне на двете работещи и успешни правителства на ПП-ДБ щях да го съжалявам. В момента Пеевски го изнудва за министри, а ИТН прави ужасяващи предложения, които съчетават глупост и безгранична наглост.

За нас Борисов показа, че нито може да си държи на думата, нито има някакви принципи, на които да се облегне при нужда."

Това написа в профила си във Facebook съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

"Реалният въпрос е не каква е цената на ИТН, (това скоро ще разберем) а ние като българи, колко още можем да платим за “удоволствието” Пеевски и Борисов да са на политическата сцена. Двама човека спират прогреса на цял народ.

Това е ужасно скъпо!", пише още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 3 месеца
И след това когато се връща е София Киро чупи шише в масата.
64
4
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 3 месеца
Не завиждам на бившите депутати от 49 НС. Таман да захлебят и след няколко месеца аут.И сега ще стане така , ако не покрепят Бойко и катурнат отново държавата.Друго възможност няма да има.
63
4
 
13
 
! Отговори
що така!? преди 3 месеца
Напоследък,като чуя думата Харвард и настръхвам!?
62
3
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 месеца
На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че трябва спешно да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.
61
1
 
8
 
! Отговори
Италианска история преди 3 месеца
Сватба, викове "горчиво" и няколко страстни медени месеца. После - прелъстена и изоставена. Змии и гущери по бившия съпруг. Ама бой и кекс не се връщат.
60
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чухте ли Киро без да го е завършил - щал да съди великия Университет Харвард, че не го били изучили
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боже, боже, Киро умникът говори за нечия глупост и безгранична наглост. Както се казва, по себе си съди за другите. По-глупав и нагъл управник не сме имали.
58
3
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 месеца
Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява бременната Лена Бориславова, разговор обаче не започва.
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама ние можем да ви наредим всички 240 бройки по двойки. Коя двойка да изберем по-напред за спънката не нещо, което някои наричат "прогрес"
56
1
 
8
 
! Отговори
делю хайдутин преди 3 месеца
Ми арестувай ги бе,Кире,и ги натикай в кафеза!А ти запретни ръкави и покажи как се работи за полза роду!Или май не ти стиска,а!?То с приказки всеки може!
55
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Са да фанат Лендра-косматката и да я попитат с пазарджишки, с Плевенски и Хармънлийски морков го е онодела за да заспи. Е буляАсаница. На нормаленкуроуй аналния нерв чеша, а тва морковораст ли е или защи Льондурушка е носила скъсен скоростен лост от Запорожец дето всека сутрин по врем на командировките миела страсно с премежен погле. Алеле Косметката е керетлия косматурник. бря.
54
5
 
13
 
! Отговори
до 60 преди 3 месеца
Не е загубил реални 350000 избиратели. От ала-бала с машините това са гласовете фантоми. Сега нямаше кой да му копиран кодовете за машините. Кирил Петков каза на Нинова, че държи кодовете на машините. Не съм го казал аз. Освен това с флашките, които откриха на летището в 28 кашона, са смятали да дръпнат много напред и да имат 130 депутата. Киро и Асен са международни измамници. Асен е откраднал софтуер от Мортен Лунд и го продал на китайското правителство. Крадци и измамници отвсякъде.
53
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като чуе думата диплома това започва на Хъхли. То не бе Харманлийската Уни, то не бе Хасковската, Хърватската 2:2 (от днепния), то не бе Харковския Уни. . . и така стигна до курса заДеидиотизиранеНаИдиоти в Хисарския минерален извор
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кирил Петков - Харвард и какво от това. Хвана се като шаранче на въдичката. Сега рони сълзички и говори за знаете кой (омръзна ми дори да се коментира името му). Какъв е изводът - и най-великият университет да завършиш, може пак да си останеш никой.
51
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре, че е Бойко Борисов да има какво да говори Киро. Цялата си кампания на гърба на Бойко изнасят.
50
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко не цвете за мирисане, ама ти Киро също си съмнителен комсомолец, имащ пари за Харвард :)))
49
2
 
16
 
! Отговори
buahaha преди 3 месеца
Буахааха... Вица на годината... "две правителства...успешни"
48
0
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Хахааа, Кирчо е новата Корнелия. На всяка втора дума Бойко *** такова :)))))))))))))
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този загуби 350 000 избиратели и сега няма да спре да реве.
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ър на ичка си айна! ПростачетоПлюе по трите партии които с още 3-4 гласа ще имат мнозинство , а следователно ще бръкнат във всеки архивен документ на НС и покажат какви са ги вършили ПуткоПедеругите от ПП по време както Кирилчу казва "Девете най-успешни" правителства на Подмяните. То дори не фата, че ако за тях те са били успешни - за нас бяха катастрофални. Иначе оная му щерушка дет прилича на тутманик с две тулумби за крак страхотно прилича на съседа