Новото БСП с цели - край на войната с Радев и без удари с BG оръжия по Русия

Гуцанов: Студената война на БСП с Радев трябва да спре
22 юни 2024 09:33, Александър Попов
120
Новото БСП с цели - край на войната с Радев и без удари с BG оръжия по Русия
Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС

Студената война между нас и президентската институция трябва да спре, заяви председателят на ПГ на БСП Борислав Гуцанов.

Според него не е редно да продължават конфликтите между БСП и хората, начело на институциите, които са предложени от БСП.

„Членовете ни не приеха отношението на БСП по времето на Нинова към президента“, категоричен е Гуцанов пред БНТ.

Той смята, че е време БСП да започне своето обединение. Първо, вътре към хората, които сме обидили, и второ, навън към всички левици формации.

„България се нуждае от силна лява партия и това е БСП. Тя е естественият обединител. Войните между левите трябва да престанат. Обединението на левите сили е необходимо не на БСП, а на България“, уточни Гуцанов.

Той отрече да е имало преврат в БСП, както твърди Корнелия Нинова.

„Ако има преврат, както се твърди, излиза, че оставката й е била проформа. Какъв преврат може да има, когато тя сама си е подала оставката?“, попита Гуцанов.

За БСП е много важно настоящото НС да приеме две решения. Първото е оръжията, които се предоставят на Украйна, да не бъдат използвани срещу територията на Русия. Второто, български войници да не се изпращат на територията на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: БСПГуцанов
Още от Политика
Йорданов: Третият мандат при нас или отиваме на избори
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
5
 
6
 
! Отговори
До Мижитурка преди 1 седмица
А защо искаш ЕВРОПЕЙСКА лява партия?!? Да не би и ти да си отявлен евроамериканец? Ако е така си отивай в прекрасния Брюксел и се махни от България!
84
5
 
8
 
! Отговори
Мижитурка преди 1 седмица
Верно е , че България има нужда от обединена лява партия! Само че,... европейска лява партия! Това недоразумение не става. Надпреварват се кой да е по-сервилен и кой да се наведе повече на Кремъл! А пък и клекнаха на превратаджията Радев!
83
2
 
5
 
! Отговори
ПП преди 1 седмица
До Коментар 85 А вие от ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА не сте ли за затвор за държавна измяна? Поне 30 години за някои като НИКОЛАЙ ДЕНКОВ, ИСКРЕН МИТЕВ, ЯВОР БОЖАНКОВ, АТАНАС АТАНАСОВ и тем подобни? 30 години ще ви се видят много добре в пандиза простаци ***!
82
5
 
14
 
! Отговори
Толкова е просто преди 1 седмица
БСП са руски кавали ⁹
81
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БСП и ДПС са вредни партии и Конституцията го потвъждава, но не могат да бъдат забранени и членовете им преследвани. Трябваше медиите да дадат гледната точка на обществото и то да търси своето чисто бъдеще. Медиите са обаче от същото котило на СССР и имат за цел да провокират нетърпимост в българина към други българи. Тази от 24 часа и онзи от Труд трябва да изгният в затвора за национално предателство
80
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Очевидно е, че всички партии в парламентите на България след 1989 година са десни партии, като няма центристки и леви партии. БСП твърдят, че са лява партия, но най-десните решения да тяхно дело. Например 10% плосък данък или последното - минималната заплата да е 50% от средната за минал период, което намалява минималната заплата на около 36-38% от средната. В предишните години минималната беше 40-44% от средната, но сега БСП я намалиха.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според действията си БСП е най-дясната партия в България от значимите партии, а все говори, че е лява партия.
78
1
 
4
 
! Отговори
и квоооооо преди 1 седмица
новия конгрес и новия пленум кога ше са , ше искате ли обяснение от нинова къде са парите от празната партийна каса ,кой ше ръководи бузлуджанската сбирка , ше има ли кюфтета , ше прескачате ли по често на отчет и за наставления при мутрафонова , ше се продават ли чаши с ликът на нинова , кой ше раздава партийни книжки , по леви ли ше сте вече , ,,, е такива едни въпроси ме довеждат до безсъние :)
77
2
 
11
 
! Отговори
Йордан преди 1 седмица
Гуцанов лежа в затвора през 2010 година за корупция и злоупотреба с пари и служебното положение. Не му вярвам нито дума.
76
6
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
При старото БСП българско оръжие стреляше по българите в Украйна. Факт.
75
1
 
8
 
! Отговори
абе преди 1 седмица
а как ше се казва новото бсп
74
3
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
БСП са също толкова българоубийци като атлантика Соломон Паси. Неслучайно атлантикът Соломон Паси заедно с евроатлантика Александър Йорданов гласуваха 1990/1-ва година да няма лустрация на току що преименуваното БСП.
73
2
 
7
 
! Отговори
оф преди 1 седмица
що не сте га парада бе , нали сте леви :)
72
2
 
9
 
! Отговори
Анализатор преди 1 седмица
БСП била нужна на България....ха ха ха...по голем таашакк не бях чувал.Тия са пътници ,народа ги мрази,защото са крадци.
71
3
 
9
 
! Отговори
дедо ви преди 1 седмица
кой е казал че български войници ше ходят на война бе гуци ? стига сте манипулирали електората си който и без това е много малко , няма да съберете повече гласове . никой нормален българин не вярва и на дума казана от вас !
70
2
 
6
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 1 седмица
оръжията пращайте до Полша както правеше нинова бе , хахахахс
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Създаването на комунистическия манифест от световниа ционизъм чрез евреина Карл Маркс цели овладяването на човешкото общество.Ако евреите създадоха САЩ и там нещата успяха а в Источна Европа нещата със СССР малко позабуксуваха.В САЩ комунизма няма успех.Виден комунист е писателя Джек Лондон който осъзнава що е социализъм и какво представлява.Утопията на плебея изродила се до социален опиум.Ръководителите на комунистите са дилъри на социален опиум.Та нашите социалисти демагози са просто дилъри.
68
6
 
4
 
! Отговори
Скобелева майка преди 1 седмица
Альоша предпазва България е символ и гарант за мира, спокойствието и целостта на цяла България. Ако някой инициира събарянето на Альоша (по наредба на пендос) той е най-големият български враг, който иска отделянето на Родопа и Добруджа.
67
3
 
1
 
! Отговори
Джон Наш преди 1 седмица
Всички обичат Радев. Това ИТН, БСП, Възраждане, Величие и ПП които правят алабала с Президента. На ДПС не им пука с кой ще управляват особенно след като Шиши беше намагнитен. Това направи посолството и Херо Мустафа с любезното съдействие на Кики, Американеца и Джереми. Заформя се дълго и протяжно управление от проруски популисти.
66
0
 
9
 
! Отговори
Варненец преди 1 седмица
Този ли е новото лице на БСП!!!???Той е един от най- крадливите във Варна! Защо не е в затвора ,незнам!