Когато хората имат най-много нужда от държавата, нея я няма

Божанов: Не знаем парламентът дали ще работи
18 юли 2024 19:21, Нели Христова
36
Когато хората имат най-много нужда от държавата, нея я няма
Снимка: БГНЕС

Когато хората имат най-много нужда от държавата, нея я няма. Това обясни като причина защо са поискали оставката на министър Калин Стоянов депутатът от ПП-ДБ Божидар Божанов. Според него парите за гасене на пожари ги е имало.

Става въпрос за липса на организация, каза депутатът. Това е една част от много компоненти за липсата на реформи. Реформата е за работещите в системата, за тези, които са на първа линия, които вдигат телефона 112, каза още Божанов.

Според депутата от ПП-ДБ са провели множество срещи и заявленията са били, че не подкрепят техния подход. Нито политическите партии имат доверие помежду си, нито гражданите имат доверие към партиите, каза Божанов.

Конкретна подкрепа по контректни закони за бъдещ момент имаше, обясни той и добави, че пакетът със срок от 3 месеца не е получил подкрепа от никого.

Подходът, който предложихме, бе резултат от дълги дискусии. 160 гласа може да съберем с нещо обединяващо, а борбата с корупция е нещо такова, обясни той.

Ако изборите са през есента, има два месеца преди тях. В деликатна ситуация сме, не знаем парламентът ще работи или няма да работи, каза още Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
емо преди 1 месец
нагледен пример за неадекватен политик, каквито са повечето български политици. липсата на държава се обяснява с липсата на организация поради непровеждане на реформи/какви - не е ясно/, вместо със същността на неолибералната капиталистическа държава, при която обществения интерес е натикан в ъгъла и всеки е оставен да се справя сам, както може. или иначе казано - институции бол, но те не работят.
29
0
 
0
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Ами ти сега ли разбра бе драги.че на никой не му пука за хората и тая збирщина в това наречено парламент,е пълна МЕНТА,за кой въпрос се сещаш нещо да е свършено,но ПАРИТЕ ГИ НЯМА ..??/ТАМ СТЕ ВСИЧКИ ФОКУСНИЦИ !!
28
3
 
0
 
! Отговори
НИКОГА преди 1 месец
ПОВЕЧЕ НЯМА ГЛАСУВАМ-НЕНАВИЖДАМ ВИ ВСИЧКИТЕ
27
1
 
1
 
! Отговори
Дам... преди 1 месец
Ех тия реформи бре! Реформа след реформа, реформа след реформа и така докато държавата взе, че се превърна в територия. А на господина с констатациите, че няма държава, ще кажа само едно, тя държава умре отдавна неуважаеми, не е от вчера или завчера! А на клетият народец засегнат от пожарите и през това лято, му остава едничката надежда да се моли за скорошен изобилен дъжд!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В БГ сигурност има само за богаташите! За народа няма сигурност, нито за имуществото му, нито за живота му!
25
1
 
1
 
! Отговори
Праведен преди 1 месец
До ха ха И, с кого ще правиш таз революция ?! То няма мъже, всичко е обратно вече !
24
1
 
1
 
! Отговори
ха ха преди 1 месец
прав си но да се разреши наи много 3 партии да има иначе загиваме като държава . То и без това няма вече държава само крадци и некадарници на всякаде. .Решението на тоя етап е революция и да иззметем тая *** .До Анонимен
23
0
 
1
 
! Отговори
Бг измет преди 1 месец
*** заченати от свинска мас са си повярвали че управляват България.само линч.
22
2
 
4
 
! Отговори
Все още тцъкам за преди 1 месец
избирателите на ПП ДБ! Според мен никога повече на власт! Доказани некадърници от Харвард! Пиша го като абсолвент на ETHZ!
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Главчев също трябва да си подаде оставката, заради мудност във вземане на решения в екстрени събития!!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Държавата, гнилата съдебна система пази само богаташите!! Оставка за министъра на вътрешните работи!!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бай-х не беше ли пожарникар, защо не гаси.
18
2
 
4
 
! Отговори
ммммне! преди 1 месец
До Докога ще търпим? Държавата я няма точно когато трябва да се бият граждани вършещи золуми. До 1944 година сме имали държава, до 1989 година също сме имали държава. Защото тя е биела катилитте и тарикатите, наглеците и нарушителите. Сегашната анархия и криминална експлозия се дължи НЕ НА БИЕНЕ, А НА НЕБИЕНЕ. Ако ченнгетата биеха здраво както стражарите отпреди 1944 и както милиционерите отпреди 1989 г щяхме да бъдем една образцова държава. И добро място за живеене. Нямаше да бягаме в чужбина.
17
0
 
4
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 1 месец
От 1944 г до днес всички управляващи в Белене .................................
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото 70 % не гласуваха и се самоизбраха доброволци в крадене
15
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно за този човек да говорите, че си имал ИТ схеми, имал дефицит в развитието си и какви ли не други неща видях в коментарите, говори какви дъна пишат в този сайт! Няма нужда да ходите до бензиностанцията, газта си я пикаете безплатно!
14
3
 
3
 
! Отговори
Докога ще търпим? преди 1 месец
Че само тогава ли? Държавата я има само, когато е нужно да се бият граждани, отстояващи правата и свободата си.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оня мазния на МВР да подава оставка веднага. Бнв-та само може да купува, за друго акъл няма.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заради шмекерите трябва да се повика Екзорсистът на Ватикана да прогони демоните.
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това момче, докато говори ръцете му изстиват потни и треперещи. Тялото е сковано и не помръдва. Речта му върви напрегнато, а безизразното му бледо лице навежда на мисълта, че човека има някакъв дефицит в развитието. Те всички в сектата ПП,ДБ си имат по някой такъв. Нищо лично.