Рая Назарян отказа и пред Радев да е служебен премиер

По думите й ярките политически фигури няма да допринесат за добрия диалог
Обновена: 5 авг 2024 16:13 | 5 авг 2024 16:00, Нели Христова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на Народното събрание Рая Назарян отказа да е служебен премиер.

Пред журналисти в президентството тя заяви, че с Румен Радев са имали дълъг и съдържателен разговор за всички проблеми пред обществото.

Още по темата
"Обсъдихме като важна и добра тенденция връщането на добрия диалог между партиите и се обединихме, че това трябва да продължи и по времето на предизборната кампания", обясни Назарян.

Пред Радев тя е препотвърдила отказа си, като нейното обяснение е, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия диалог между партиите, нито ще повишат доверието в политическия процес.

"Ясно заявявам пред вас, че ГЕРБ ще се яви на тези избори с равен старт с всички остнали партии", категорична бе тя и отбеляза, че би било нечестно тя да е служебен премиер, тъй като неговата работа е да осигури провеждането на честни и прозрачни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
1
 
4
 
! Отговори
От толкова млади преди 1 месец
Българи,само канят етноси да управляват България като Де.ба ПСето и гербАЛА?
204
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България е най-прекрасната страна на планетата Земя! Няма по - хубава от нея!
203
1
 
12
 
! Отговори
бай Дечо преди 1 месец
нека Боко излезе каже от къде извади този нешлшфован диамант абеее до кога ще ни пробутвате кифли и клесаачки да управляват държавата бе вие акъл имате ли
202
3
 
5
 
! Отговори
Иначе е добре преди 1 месец
Когато си под светлините на прожекторите, когато трупаш точки и пачки и капитализираш политическата власт, която са ти дали.Но да носиш отговорност?.А не, това не е за мене, тук има само нерви и няма пачки и прожектори, или ако ги има то те улавят всяка твоя грешка.Чуден свят - безотговорен, арогантен и искащ...но НЕ даващ!
201
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това "нещо" попада в списъка от домовата книга на великия йорист Ристю. Затова са разговорите с нея. Бай Х-о-й я инсталира на върха на държавата, всички останали въпроси към него в Банки.
200
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен--205 Тая РаЯ е от гербаджийско потекло , .... ''специалист'' като Деса Атанасова / която ми се струва е на СТАЖ в Съд. Система / .На Баце КАЛИНКИТЕ !
199
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГошУ *** е съгласен !На такава държава , такъв Премиер , ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО !
198
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е тая Рая?! Откъде се взе и какво е това?! Юрист ли е била?!, нещо постигнала ли е?! Какъв юрист?! Това е несериозно! Нещо учила ли е, ама не в най- новите български университети... Че и сега отказала?! Ама коя е таз и кой изобщо предлага на това нещо и от чие име го предлага?! Не може ли да ни управляват малко по- изявени и умни хора?! Що за наглост е това с тия цецки на бате!
197
3
 
13
 
! Отговори
Трагедията продължав преди 1 месец
Как млада жена ще управлява Народното събрание, законодателната власт? Това е нелепо, подигравка, а се предлага за министър-председателка? Демокрацията/дивият капитализъм унищожи България. Ние не сме пред национална катастрофа, а сме дълбоко навлезли в нея. От 9 милиона дисциплинирани и работливи българи/нямаше никаква безработица/ при лошите комунисти, днес сме 6 милиона главно пенсионери. По официални данни, 40% от младите хора -от 18 до 30 години, нито работят, нито учат.
196
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая не отказва само на Тиквата и Сви нята.
195
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко вкара тази лекокрила птица през задния вход.Рулетката се завъртя,и той я монтира на председателския, най високия стол в държавата, в НС.Този се подиграва с държавата ни.Спрягат я за премиер,а тя не става дори за деловодител.
194
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много важно, какво изцъкала поредната метреса на Торбалан. Защо въобще ни занимавате с тези парцалеси. Трябваше да направят премиер дун.дата на Дънката, та цял народ да му се смее на падението. Твърдо за Ивелин, дано на прасетата им заседне кост в гърлото.
193
1
 
4
 
! Отговори
С този глупав закон преди 1 месец
Ако всички откажат какво следва ?
192
0
 
9
 
! Отговори
РАЯ ДА ОТКАЗВА ! преди 1 месец
НЕ ВЯРВАМ
191
0
 
7
 
! Отговори
МЪДЮ преди 1 месец
Цитат - ...Пред Радев тя е препотвърдила отказа си, като нейното обяснение е, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия диалог между партиите- Таа КИФФЛА се взе за кроасан. Няма да умре от скромност
190
0
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
След като не иска да е премиер,значи може спокойно да бъде свалена от поста.Може да има някой,който да иска.А и на празноГлавчев му стига.
189
1
 
4
 
! Отговори
Какво се чудите? преди 1 месец
Няма си топки жената.....
188
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая от къде изплува и сега трябва да се занимаваме с нея. Какво е направила за страната за да е важна.
187
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Служебния премиер не е уволнен за съжаление , че някой да отказва да заеме постта му.
186
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идотска конституционнанпромяна. Христо Иванов трябва д абъде изгонен от България, а цялото му имушвство да бъде неноросто отнето, ами унищожено.