Рая Назарян отказа и пред Радев да е служебен премиер

По думите й ярките политически фигури няма да допринесат за добрия диалог
Обновена: 5 авг 2024 16:13 | 5 авг 2024 16:00, Нели Христова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на Народното събрание Рая Назарян отказа да е служебен премиер.

Пред журналисти в президентството тя заяви, че с Румен Радев са имали дълъг и съдържателен разговор за всички проблеми пред обществото.

Още по темата
"Обсъдихме като важна и добра тенденция връщането на добрия диалог между партиите и се обединихме, че това трябва да продължи и по времето на предизборната кампания", обясни Назарян.

Пред Радев тя е препотвърдила отказа си, като нейното обяснение е, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия диалог между партиите, нито ще повишат доверието в политическия процес.

"Ясно заявявам пред вас, че ГЕРБ ще се яви на тези избори с равен старт с всички остнали партии", категорична бе тя и отбеляза, че би било нечестно тя да е служебен премиер, тъй като неговата работа е да осигури провеждането на честни и прозрачни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
форумните *** изпаднаха в истерия отчаяни, че няма да могат да плюят по служебен премиер Азарян! Груповото виене на тези звучи много тонизиращо!
144
6
 
7
 
! Отговори
Безполезна и ненужна преди 1 месец
Народа за какво и плаща заплатата на тази? Да се вози в лимузини ли?
143
6
 
4
 
! Отговори
Ужас... преди 1 месец
Тъз ного тъпo парче излези...
142
6
 
5
 
! Отговори
Рая - ПОЗОР! преди 1 месец
Шут и затвор!
141
5
 
4
 
! Отговори
Хахах преди 1 месец
Тва много ми напомня на един премиер, не помня на коя държава, дето само се хвалеше колко много работил, вика построил съм ВИ магистрали, направил съм ВИ еди какво си, дал съм ВИ еди колко си, а той нищо от това не беше направил. ХАхахахах някакъв мошенник се е оказал.
140
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боко не дава.
139
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Представяте ли си? Aми министърът на МВР и премиерът като не си вършат работата и не искат да я свършат, защо не ги изнасят с шутове? като си толкова отворен? Рая е жена. Какви шутове те гонят тебе? Нали до вчера се зъбихте заради боксьорката която яде бой от някаква травеститка, сега искате да раздавате шутове на жена, при това не спортистка? Ненормални фашистчета!
138
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази чак толкова ли е некомпетентна, че не може да си изпълнява служебните задължения. Това да не и е адвокатската кантора - да носи кафенце на четири крака
137
6
 
3
 
! Отговори
Представяте ли си? преди 1 месец
Представяте ли си да започнете работа някъде и като ви кажат "Свърши си работата" ти да се фръцнеш и да кажеш "Аз прецених, че това не ми се работи и тук ще работя каквото си преценя." - всеки нормален човек биха го уволнили от работа с шутове и шамари за подобно своеволие. Но очевидно за наглата ГЕРБ-аджийка Рая Назарян, всичко трябва да е позволено..... АМАН ВЕЧЕ! АМАН!
136
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рая, нали си юристка. Няма предвиден отказ или съгласие по закон. Като не искаш да си премиер напускаш поста председател на народното събрание.
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен To не е проблемът в Конституционните промени, а във фактът, че вече се ходи за 7-ми път на избори, заради тези които направиха каша преди конст. промени! Не виждате ли, че има 10 позиции от които да се избира министър-председател+1 , но проблемът е, че от толкова ходене на избори и безсмислени заакони депутатите забравиха да попълнят свободните места! Няма да се очудя ако Диана Ковачева още се води Омбудсман без тя дори да знае за това.
134
3
 
3
 
! Отговори
Няма не искам преди 1 месец
Поста Председател на Парламента (ПП) включва в себе си отговорността да изпълняваш функцията на служ. премиер. Рая ако не може да се справи с отговорностите си, моля - да си подава оставката!!!
133
7
 
5
 
! Отговори
Говорител на Народа преди 1 месец
Народа мрази Рая Назарян.
132
1
 
1
 
! Отговори
Стар и патил преди 1 месец
Баба Даниела и позорната ѝ агенция Ида (София, ул. Милин Камък) въртят схеми с наемодателите си и отдават необзаведени кочини залепени с тиксо на млади семейства с клаузи в договора, задължаващи наемателите да ремонтират всичко в неподдържаните им имоти. След изтичане на периода на договора вдигат наема със 70% знаейки, че за семейства с новородени деца ще е трудно да се изнесат след обзавеждане на имотите с легла, дивани, шкафове, т.н. При освобождаване на имота, тази подла жена идва с фотоапар
131
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя отказва, но не е ясно дали има право на това. Щом е поела поста на председател на парламента трябва да знае че има вероятност да попадне в такава ситуация.
130
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се потърси ли отговорност от хубавците, които сътвориха тези *** конституционни промени?
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази " Бояна", е стар нов Ник на " СТРАНДЖАТА"! Тая " войвода" има доста " молове", чрез които " хвали МутроКомуниста" другарят Борисов!! -:) Иде краят на Групировката ГЕРБ " Боянке"!!-:)))
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая се страхува,че може и Никаква да Не бъде повече!-:) Може и да познае!-:) След Избори всичко се случва!!!-:)
127
4
 
3
 
! Отговори
Бояна преди 1 месец
Днес трият,блокират всичко добро казано за ГЕРБ ?! Бра ви! Поне се лигитимирате кои сте и какви сте
126
7
 
4
 
! Отговори
Варненец преди 1 месец
Страшна красавица е съгражданката ми! Бих се оженил за нея без да се замислям ако имах възможност. Красота + интелигентност е много рядко виждано.