Абсолютен успех е забраната на ЛГБТ в училище

Михайлова: Това е огромно постижение
7 авг 2024 23:15, Инна Ангелова
143

Депутатите гласуваха и въведоха дефиниция на "нетрадиционна сексуална ориентация". Народният представител от "Възраждане" Искра Михайлова обяви промените като "абсолютен успех". Според нея народните представители са се обединили, за да няма пропаганда в училище.

"Това беше огромно постижение за "Възраждане". Беше сложен консенсус, тъй като това е второ поредно НС, в което "Възраждане" внася законопроекта. Автор на който е Даниел Проданов", уточни тя в "Денят ON AIR".

Как ще се запази традиционното българско семейство?

"Традиционното българско семейство беше желано да бъде запазено от българските граждани. През последните дни имаше остра реакция на нашите сънародници по отношение на това, което се случи с откриването на Олимпиадата. През въвеждането на това определение ние въвеждаме европейска практика. Показахме, че все още има нормалност. С мнозинство се приеха текстовете", коментира Михайлова пред Bulgaria ON AIR.

Защо отново стигаме до избори?

"В началото на свикването на НС ние от "Възраждане" предложихме една теза. Имаше възможност да се потърси мнозинство, което да изолира ГЕРБ-СДС и ДПС от разговорите за правителство и от властта. Сметката не излезе. Всички разговори, които се проведоха, са протягане на ръка, търсене на общ език, но няма как да има мнозинство", смята тя.

Според Михайлова датата за предстоящите избори не е от значение, тъй като така или иначе те ще се проведат.
Депутатът сподели, че ако “Възраждане” бяха получили третия мандат, щяха да търси диалог с всички, които искат да говорят за съставяне на правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Огромно постижение! Хайде още много такива "постижения" ви пожелавам. Щом има хора дето се връзват още на тия глупости, браво!
48
15
 
13
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
47
16
 
3
 
! Отговори
До 85 преди 1 месец
Ама много се изнерви нещо, а? Май си вечно обиден за нещо, а? Обясних ти, че навсякъде мразят ниско хора, както и дебели хора, както и стари хора.
46
31
 
13
 
! Отговори
До 84 преди 1 месец
Дефинирай нормалност, за всеки човек нормалното е различно , за това сме хора за да сме разнообразни ,иначе в света ще стане в скучно и място без прогрес.
45
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костадинов връща нормалността в политиката. Вън Пеевски и ИТН. Без чалга и магнити.
44
5
 
25
 
! Отговори
до 83 преди 1 месец
Навсякъде не знаеш ли какво означава?Бавноразвиващ ли си?Да ти обяснявам какво значи навсякъде ли?И не ми сравнявайте някакви дето си сменят пола със старите,дебелите или ниските.Нищо общо няма едното с другото.Всички остаряват,природа.А розовите понита щели да избират какъв пол да са.Природата ти е определила пола бе льольо.
43
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днес е хубав ден за нормалността :)
42
9
 
6
 
! Отговори
До 79 преди 1 месец
Къде навсякъде по света?! Е бива ли да си толкова елементарен А?!
41
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката цяла нощ бъхта Цомчо ама инъче е против еднополовите бракове. Уж е против еврото, а къта парите от партийната субсидия в евро сметки. Уж е против ваксините, а тича първи да удари 4 дози Пфайзер. Е няма такъв манипулатор като него!
40
27
 
9
 
! Отговори
До аман от тея преди 1 месец
Така е. То същото се отнася и за дебелите/закръглените хора, за ниските също, за старите също, ама смееш ли да го кажеш. Иначе всички нормални хора мразят напълняли хора, или мъже под 1.90 или стари хора. Направо трябва да ги евтаназират.
39
4
 
24
 
! Отговори
До Знаете ли го преди 1 месец
Да прави каквото ще, не желая да ме уведомяват непрекъснато какво си е сменил някакъв тишо на някаква тротинетка. И не става въпрос за забрана за такива, като тях, а да не мътят главите на децата още от невръстна възраст. Като порастнат, ще си решават и без да са им наливали простотии в главите. Ничии права не погазва или забранява приетото днес в НС.
38
11
 
26
 
! Отговори
аман от тея преди 1 месец
Навсякъде по света мразят обратните,но хората смеят ли да се обадят вече.Никой не обича такива да се разхождат наоколо и това е факт.Женствени мъже или момичета с визия на щангист-отврат.Че и вечно обидени за нещо.За траверсите да не говорим,няма такива дразнещи същества.Тея направо в някоя мина в Сибир бих ги пратил!
37
36
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следващия закон сигурно ще задължава жените да носят забрадки на публични места. Така както е тръгнало по руски пример.
36
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време е България да ратифицира Истанбулската конвенция и да се сложи край на хомофобията!
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо - Те, понеже твоите учат във всички училища в България, та си заобяснявал, че нямало. Ами има, и точно в държавно училище. Явно ни едно от твоите не учи в него. Понеже си написал нещо и всички трябва да са съгласни, понеже само ти имаш три деца. Ама, то е така, като липсват доводи, тръгват обидите.
34
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Споко, от ЕС ще натиснат политиците ни и закона ще падне. Европарламента няма да позволи крано десни и хомофобски изцепки и в България. Всички ще видим че тази гавра със свободата на хората няма да изкара и месец.
33
23
 
5
 
! Отговори
Христо преди 1 месец
Както и предполагах, тук пишат и изказват мнение лица, които нямат деца. Сложили ми минуси, защото им казах, че няма ЛГБТ пропаганда в българските училища. Ами, яловите, направете/родете 3 деца и тогава ми слагайте минуси.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Разширител - Не е умрял, щото никога не го е имало у нас. Ти нещо не си доразбрал....
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не забравяме, че Костадинов не участва в гаврата с конституцията. Това е огромен плюс за него.
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 63 . Ще се идентифицира, когато е осъзната личност. А не от 5-6 годишна възраст да му го набиват в главата, дето и то не знае на кой свят е.