Абсолютен успех е забраната на ЛГБТ в училище

Михайлова: Това е огромно постижение
7 авг 2024 23:15, Инна Ангелова
143

Депутатите гласуваха и въведоха дефиниция на "нетрадиционна сексуална ориентация". Народният представител от "Възраждане" Искра Михайлова обяви промените като "абсолютен успех". Според нея народните представители са се обединили, за да няма пропаганда в училище.

"Това беше огромно постижение за "Възраждане". Беше сложен консенсус, тъй като това е второ поредно НС, в което "Възраждане" внася законопроекта. Автор на който е Даниел Проданов", уточни тя в "Денят ON AIR".

Как ще се запази традиционното българско семейство?

"Традиционното българско семейство беше желано да бъде запазено от българските граждани. През последните дни имаше остра реакция на нашите сънародници по отношение на това, което се случи с откриването на Олимпиадата. През въвеждането на това определение ние въвеждаме европейска практика. Показахме, че все още има нормалност. С мнозинство се приеха текстовете", коментира Михайлова пред Bulgaria ON AIR.

Защо отново стигаме до избори?

"В началото на свикването на НС ние от "Възраждане" предложихме една теза. Имаше възможност да се потърси мнозинство, което да изолира ГЕРБ-СДС и ДПС от разговорите за правителство и от властта. Сметката не излезе. Всички разговори, които се проведоха, са протягане на ръка, търсене на общ език, но няма как да има мнозинство", смята тя.

Според Михайлова датата за предстоящите избори не е от значение, тъй като така или иначе те ще се проведат.
Депутатът сподели, че ако “Възраждане” бяха получили третия мандат, щяха да търси диалог с всички, които искат да говорят за съставяне на правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази мадама от копеечната партия явно до сега не е разбрала, че традиционното семейство нито се формира, нито се запазва с укази, разпоредби и закони. Те искат и тук да установят диктатура както в необятная. И какво като там е забранена нетрадиционата ориентация, да не би гейовете и лесбийките да са изчезнали. Наивниците трябва да разберат, че със забрани нищо не се постига.
8
22
 
8
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
В София вече започна многохиляден протест срещу приемането на РуZкия закон! В следващите дни протеста ще нарастне с още десетки хиляди протестиращи. Точно както в Грузия! Българите няма така лесно да приемат да им се отнемат правата и свободата;!
7
17
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 1 месец
А бе, нещастници, като си заврете главите в пясъка, няма да има обратни, а?!? На времето цигарите бяха табу, а сега пушещите ученици са по-малък процент от онова врем! От приказки *** не се става!
6
25
 
4
 
! Отговори
Просто питам преди 1 месец
Самата Искра Михайлова е 42 годишна лелка и има САМО ЕДНО ДЕТЕ. Въпросът е, щом толкова милее за децата, защо има само ЕДНО дете? Защо не е родила 3-4 деца, за да покаже, че е православна майка и съпруга? Нали трябва да дава пример???
5
9
 
7
 
! Отговори
Тоя па патка преди 1 месец
Стига с тези предизборни закони ,които следващото редовно правителство ще отмени.
4
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На който му е писнало от фалшиви евроатлантици, да подкрепи възраждането.
3
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това с ЛГБТ-то е чиста проба инсинуация на Нинова (която се бори за пост в БСП). Как й дойде идеята точно няколко дена след ЛГБТ скандала на Олимпиадата с траверса от Алжир? Няма никъде такава ЛГБТ пропаганда освен в нейната глава. Костя явно също се носи на тази вълна..
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво , нямат място там
1
6
 
29
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Браво наесен дано се гласува масово за вьзраждане за да избегнем и катастрофата с еврото което искат да ни натрапят -лгбт партиите