Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника

Возели като зелки лидери на партии при Радев
7 авг 2024 11:09, Петър Бойчев
238
Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника
Снимка БГНЕС

Опитите за сваляне на Рая Назарян от поста на председател на Народното събрание явно са се провалили, стана ясно от сутрешното изказване на Делян Пеевски в парламента.

"Киро, Асен и Ники-Мики му целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си като малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника. Върнаха се там, слушкат си го обратно, козируват му, правят тайни срещи.

Провалиха се да свалят Рая Назарян. Уплашиха се от публичността на тайните. Нали знаете, че имаше още срещи? Тайни, с автомобили, прехвърляния, криене в офиса на Христо Иванов, Копринков е говорил. Тези дни бяха. Прехвърляния с тайни автомобили, возили са ги като зелки лидери на партии, събирали са ги пред гаражи", каза Пеевски.

На въпрос кой е инициаторът той отговори: "Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да достигнат до някой послушко, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Асен Василев вчера обясняваше как не било така.

Така е - сделката е била премиер за другите, реално за мистър Кеш, министърче да бъде Асен Василев обратно, за да може отново да се краде от митниците. Отделно коалицията се бабува от "Лукойл", защото отново имат нужда от финансов министър, за да се източват пари към Русия, да се финансира войната. Това е коалицията на Москва", каза още Пеевски.

"Държавният глава трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някой от домовата му книга какви министри ще сложи на касиера му Николай Копринков, защото затова се бави държавният глава - опитва да се изнуди някого да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да върне някого като Рашков и Демерджиев, да назначи главен секретар на МВР, да вземе електронното управление", обясни още предедателят на ДПС, пише БТА..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
4
 
13
 
! Отговори
До 159 преди 1 месец
Как ПП с доноси до американското посолство са довели до Магнитски за Пеевски.Пеевдки е санкциониран с Магнитски през юни.2021г.,а ПП са партия от сеотември2021?Айде малко по-сериозно.
161
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И този окончателно изперка.
160
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тоя ***, някой вярва ли му?
159
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бесен нерез вади компромати от пощенската си кутия,хваща един от тях и тръгва след шкембето си в кулоарите на НС.Тича докато се срещне с журналисти,за да си пласира порцията интриги и *** истории, измислени от празната му тлъста кратуна.
158
4
 
18
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 месец
Докато беше на "Хранилката" на ДПС и под "Чадъра" на Кръстника на Мафията в Бг, Шишо Пържолата, трупаше капитали и беше в числото на "недосигаемите", но с времето "младежа" порастна, укрепна, придоби увереност и реши да изтласка от поста му застаряващия Кръстник, и да заеме неговото място..., не успя, оказа се, че Кръстника е още силен..., всъщност, това е напълно етествена и нормална постъка в борбата за власт в Мафиотските структори!
157
4
 
12
 
! Отговори
ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС преди 1 месец
ШОПАРЛАНДУСЪТ ЯВНО ИЗПИТВА ПАНИЧЕСКИ УЖАС ОТ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, КОГАТО ИЗВЪРШВАТ СВЕЩЕНИЯ РИТУАЛ ПО ДЕГУСТАЦИЯ НА СВЕЖО ШОПАРСКО И ЗАТОВА ОТСЕГА К В И Ч И НЕИСТОВО!!!... СПОКО ШОПАРЛАНДУС, ЩЕ ТИ ВЪРЖЕМ ПАНДЕЛКА ЗА ЗАЩИТА КАТО БЕЗЦЕННА БИОЛОГИЧЕСКА ЕДИНИЦА!!!...
156
5
 
5
 
! Отговори
ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНС преди 1 месец
ШОПАРЛАНДУСЪТ ЯВНО ИЗПИТВА НЕИСТОВ УЖАС ОТ БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА, КОГАТО ИЗВЪРШВАТ СВЕЩЕНИЯ РИТУАЛ ПО ДЕГУСТАЦИЯ НА СВЕЖО ШОПАРСКО И ЗАТОВА ОТСЕГА *** НЕИСТОВО!!!... СПОКО ШОПАРЛАНДУС, ЩЕ ТИ ВЪРЖЕМ ПАНДЕЛКА ЗА ЗАЩИТА КАТО БЕЗЦЕННА БИОЛОГИЧЕСКА ЕДИНИЦА!!!...
155
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прасето и то като Гешефт. Всеки ден плаши с нещо, но резултат никакъв. Това, че е плащал заплати месечно на всички политици не означава, че тези няма да се съюзят и да му прегризят гърлото. Все пак всички са хиени и майкопродавци. шоуто тепърва предстои.
154
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
155 И теб да те наклеветен с лъжи и недоказани обвинения в САЩ, корупционнатасекта ПП,ДБ, и ти ще си изнервен. България има свирепи престъпници в бизнеса, в приватизацията, спецове по кражби на държавни пари в куфарчета, офшорки, в политиката с влияние, рекет, свързаност с подземния свят, но си живеят свободно, харчат милиони, милиарди, и не са в списъка Магнитски. Пеевски пречи на политическите амбиции на някои, които имат покровители в САЩ. Един такъв бе осъден за корупция на 100 години, апроп
153
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО ДНЕСА ОСТАВЯТЕ ПЛАТЕНИ ГНУСОТИИ ПОД СТАТИИТЕ ТОВА ЛИ Е КУЛТУРАТА ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ТОВА ЛИ Е ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА ТОВА ЛИ Е НОВОТО А ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПО ИЗБОР 2024 ГОДИНА Е ТОВА НЕ Е НОВОТО НЕ ПЪТЯТ НА ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ
152
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
150 Те сами се издадоха, Зафиров от БСП бе ясен и лаконичен, например. Пък и не е толкова трудно да предположим с какво се занимават шарлатаните Киро, Кокочо, летящият Ники, дашната Лена до парапета...с това, да унищожат ГЕРБ и Борисов, да заграбят с алабала властта и да си живеят отново, в лукс, с лъж, и нищоправене, освен, лошо за държавата и всички нас.
151
3
 
15
 
! Отговори
дпс преди 1 месец
Шиши вади малко комромати и поолека взе и да плюе там от дето вода е пил. Чакаме и ответната помия по него. Малко заприщена, ама като се отприщи - май в Дубай ще му бега дупата...
150
2
 
19
 
! Отговори
Ром"с преди 1 месец
Само като прочетох...че Асен Василев ще помага Русия с финансови средства и ми става ясно тоз какъв артист е ..само и само да го махната от списъка на Магнитски и да освободят авоарите му по банките .Откакто го сложиха в списъка на Магнитски той просто се разгони ..по медии.абе по ТВ показват ли го ?(Аз не гледам таз ГМОшна ТВ с подставени лица от поставени ведущи с пропрагандистическа цел,а НЕ С ИНФОРМАТИВНА ! като Бойко Василев смазочен материал ,Крумова Лора ..тя е готова на всичко..Светльо..
149
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички са от един дол дренки, обаче трябва да се даде възможност на някои от тях, които могат да свършат нещо полезно за държавата и хората. А не да избираме екзотични финансови министри- международни измамници, лъжци които подават лъжливи декларации, които обичат да летят и които правят кариера до парапета. Още по-малко, за фантазьори, които обещават "величие", или излизане от НАТО и ЕС.
148
3
 
14
 
! Отговори
Реципрочев преди 1 месец
Делян,Дебелян и Понас ран....искат да яхнат държавата,но се де бели и ще я счупят.
147
3
 
9
 
! Отговори
Простако преди 1 месец
Дано ти пръснат пръстена с помпа за гуми!Таквка свинска простотия архивите не познават!
146
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко беше измишльотина на Пеевски, а пък той командва медиите. Това го слушахме до втръсване цели два месеца
145
0
 
15
 
! Отговори
Шишо: преди 1 месец
"правят тайни срещи".Е,колко да са тайни,щом Шишо ги знае?Или МВР,,Прокуратура ,ДАНС МУ докладват?
144
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя в лицето прилича на нещо, което крава би изс рала на полето и после цялото стадо са минавали през него няколко дни.
143
4
 
21
 
! Отговори
Пеевски преди 1 месец
Нещо се уплаши от Доган.Спря да говори за "новото" начало и да "громи" деребеите,които съвсем неправилно нарича дерИбеи.