Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника

Возели като зелки лидери на партии при Радев
7 авг 2024 11:09, Петър Бойчев
238
Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника
Снимка БГНЕС

Опитите за сваляне на Рая Назарян от поста на председател на Народното събрание явно са се провалили, стана ясно от сутрешното изказване на Делян Пеевски в парламента.

"Киро, Асен и Ники-Мики му целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си като малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника. Върнаха се там, слушкат си го обратно, козируват му, правят тайни срещи.

Провалиха се да свалят Рая Назарян. Уплашиха се от публичността на тайните. Нали знаете, че имаше още срещи? Тайни, с автомобили, прехвърляния, криене в офиса на Христо Иванов, Копринков е говорил. Тези дни бяха. Прехвърляния с тайни автомобили, возили са ги като зелки лидери на партии, събирали са ги пред гаражи", каза Пеевски.

На въпрос кой е инициаторът той отговори: "Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да достигнат до някой послушко, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Асен Василев вчера обясняваше как не било така.

Така е - сделката е била премиер за другите, реално за мистър Кеш, министърче да бъде Асен Василев обратно, за да може отново да се краде от митниците. Отделно коалицията се бабува от "Лукойл", защото отново имат нужда от финансов министър, за да се източват пари към Русия, да се финансира войната. Това е коалицията на Москва", каза още Пеевски.

"Държавният глава трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някой от домовата му книга какви министри ще сложи на касиера му Николай Копринков, защото затова се бави държавният глава - опитва да се изнуди някого да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да върне някого като Рашков и Демерджиев, да назначи главен секретар на МВР, да вземе електронното управление", обясни още предедателят на ДПС, пише БТА..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
10
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Големи бандити излязоха -пп/дб но сегс на изборите ще ги накажемПосле да ги почва прокуратуратаА как ни льгаха , че са честни , почтенни
141
3
 
14
 
! Отговори
Шиши прави преди 1 месец
Единственото ,което може-плаща на ПИК да му лъскат имиджа.Че неговата медийна "империя" никой не я чете.
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Машина минус твърд фен на Дву-личие,Няма- такъв, или продължаваме-подмяната, или Герб-Пеевски, или фенове на Сокола. Или Из-раждане.Шибайте минуси и спамете.Така оправия няма. Следващите избори са същите. Докато не изкарат парламента с павета. Там има доста.
139
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е прав. Знаете ли защо. Когато те прецакат вадиш компроматите от чекмеджето. Няма логика да плюе ако не е истина.Не съм фен на ДПС.нито герб, нито промяна,нито БСП или има такъв ***, *** и двуличие.Само си вадят кирливите ризи.Защо не гласували хората... Е не сме ***. Видяхме ви всичко и няма партия или лидер за който да го направим. И аз и другите хора.
138
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами Шиши ,... гледат , учат се от тебе , бе Брато , ти какъв си , по друг ли !
137
5
 
14
 
! Отговори
Ewian преди 1 месец
Тоя не може да развърти едно Евро или Долар бизнес, в нормалния развит свят, защото е санкциониран по Магнитски. Няма банка или фирма, която да работи с него. Затова реве и бpъщолеви нeбивaлици.
136
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДП има проблеми със сексуалността. Постоянно в чужди действия търси интимна умисъл с елементи на поквара, като "седеше в скута", пиеше "мазно" кафе, някой целунал нещо... Важното е, че на българина такава арогантност и гавра му се харесва.
135
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей, твоята партия има около 5% от хората в България. Какъв си ти, че да казваш кой какво трябва да прави?
134
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тях ги създаде човеконенавистната ДС, но когато се карат помежду си, научаваме толкова много техни тайни. Сигурно има и още, но за съжаление, политиците мислят за своето его, печалба и безкрайно дълга политическа кариера, не за държавата и народа.
133
1
 
4
 
! Отговори
хм преди 1 месец
много обяснява. не му е както трябва. вижда се.
132
13
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
След неуспешния опит на промянажиите да сменят Рая, резултатът е че Пеевски става любимец.
131
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименЩе счупите, но ....собствените си глави. А че "Магнита играе" по вашите доноси, това и децата го знаят.
130
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Свински Съветски Свещенни Съюз! Слава на Свинефермата! Наше свободно Текезесе, партия с прасе, с вас тържествува комунизма на скара! Всяко кюфте граната, всяка консерва Русенско варено - танк срещу империализъма!
129
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен А Mr Пеевски на кого разчита? Нищо не коства на Коалицията АнтиПеевски да се споразумее с Назарян - Главчев и Борисов-Пеевски да изреват на умряло. Още повече, че ББ може да пожертва Шиши. Или младите от ГЕРБ да пожертват Милиционера. Време му е да си ходи в Банкя на почивка.
128
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Рашков е най - съсредоточен когато прелива ракия от дамаджана в малко павурче.
127
5
 
16
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Дебелян взе да дава фира, бръщолеви несвързан и го е страх да каже нещо конкретно. Явно оня, хидроинженера-философ, ще е вечно начело на ДПС. И като умре, пак.
126
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мистър Кеш и Копринков къде дават парите от събрания кеш? Питам за един приятел от Украйна
125
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Toni Ivanov....най вече рашков- мистър Дамаджан с пачки евраци и пудели и трафиканти на "гости ми идват всякакви"- та къде са ония чували с 60 милиона изтеглени от неграмотен ром- мда видяхме ги с пуделите..ах да от ЕК много често обявяваха че емигрантите при Дед ви се увеличили в пъти и почертаваха, че това се организира от най високо място..що- ами да не ни приемат в Шенген по земя- а той с пачки за нови 17 къщи...
124
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работата е Ясна. Щом Пеевски се подиграва с мафиотите на бившата ДС значи дъртите едвам дишат
123
0
 
13
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Христо Иванов и Копринков и Доган са братя в ДС