Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника

Возели като зелки лидери на партии при Радев
7 авг 2024 11:09, Петър Бойчев
238
Пеевски: Киро, Асен и Ники-Мики пак целунаха пръстена на Кръстника
Снимка БГНЕС

Опитите за сваляне на Рая Назарян от поста на председател на Народното събрание явно са се провалили, стана ясно от сутрешното изказване на Делян Пеевски в парламента.

"Киро, Асен и Ники-Мики му целунаха обратно пръстена на Кръстника. Върнаха се при баща си като малки кученца, които се бяха отделили от кучкарника. Върнаха се там, слушкат си го обратно, козируват му, правят тайни срещи.

Провалиха се да свалят Рая Назарян. Уплашиха се от публичността на тайните. Нали знаете, че имаше още срещи? Тайни, с автомобили, прехвърляния, криене в офиса на Христо Иванов, Копринков е говорил. Тези дни бяха. Прехвърляния с тайни автомобили, возили са ги като зелки лидери на партии, събирали са ги пред гаражи", каза Пеевски.

На въпрос кой е инициаторът той отговори: "Кирил Петков, Христо Иванов и баща им Радев - мистър Кеш".

"Говорят си с всички, опитват се да достигнат до някой послушко, който да им сложи министри, за да има много кеш тази коалиция, да могат да крадат, да има отново митници. Асен Василев вчера обясняваше как не било така.

Така е - сделката е била премиер за другите, реално за мистър Кеш, министърче да бъде Асен Василев обратно, за да може отново да се краде от митниците. Отделно коалицията се бабува от "Лукойл", защото отново имат нужда от финансов министър, за да се източват пари към Русия, да се финансира войната. Това е коалицията на Москва", каза още Пеевски.

"Държавният глава трябва да си свърши работата, а не в момента да се опитва да се разбере с някой от домовата му книга какви министри ще сложи на касиера му Николай Копринков, защото затова се бави държавният глава - опитва да се изнуди някого да си сложи министри, да махне Калин Стоянов, за да може да върне някого като Рашков и Демерджиев, да назначи главен секретар на МВР, да вземе електронното управление", обясни още предедателят на ДПС, пише БТА..
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Магнита ще играе пак. Коалицията ГЕРБ-ДПС работи но ще я счупим
121
0
 
8
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Чета и изпитвам гняв и погнуса !!! Тия престъпници заслужават само едно !!! Съдбата на Чаушеску !!! Кражби ,далавери ,предателства на национални интереси ,лъжи ,престъпване и изопачаване на законите на България ....долни и гнусни същества !!! А ние седим безучастно и ги гледаме как се дърлят кой по- голяма хапка от България да захапе ....как по- добре да ни унищожи ублагодетелсвайки себе си .....До кога ще търпим тая *** ??????!??? До кога ???
120
6
 
3
 
! Отговори
Бг преди 1 месец
Кебапчета, кайма и свински уши марка Дебелян Пеефски
119
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е в безтегловност до уреждането на проблема кой ще бъде начело на ДПС: той или Доган. По-вероятно е Доган да надделее и Д.П. да остане без партия. За какъв дявол си отежнява положението? Иска и президентът да му стане враг?!
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил изпрати ли списъка на Мистър Кеш в ЦРУ? Ако не си побързай
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той е единствения, който в прав текст казва каквото мисли и...ами разцепиха му партията- дали е бил Доган- някой да го е чувал тоя велик мислител скоро да говори- не нали- може и да каже от къде взе милиони за дворци, замъци, ТЕЦ Варна...по скоро навирения юмрук- току се появи да сеее велики мисли...той държи в послушание олигарсите и който не слушка....
116
3
 
1
 
! Отговори
хахахха преди 1 месец
изчезвай
115
7
 
8
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 1 месец
И Демерджиев и Рашков са на светлинни години пред калинката на Прасето-Стоянов.
114
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички знаем че Мистър Кеш има обръч за касата на русофилията но си мълчим, само Пеевски реши да пее
113
9
 
12
 
! Отговори
дссд преди 1 месец
Защо медиите ни занимават всеки ден с този "корумпиран крадец"!
112
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз така като страничен наблюдател се чудя тези хора с какви безсмислици се занимават по цял. И всичко това хабене на енергия за да изкарат някой лев. И за какво им е? Като дойде оная с косата клепат като посрани и забравят за всичкото си имане.
111
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЦРУ поиска списъка за Мистър Кеш
110
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Хубаво е, че се карат.
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 112 ми вземи си го у вас ве, даже си го плескай ако искаш.
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
яж ***, шишко. скоро идва инфаркта.
107
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мистър Кеш къде са откраднати те пари, в Русия ли? Украинското разузнаване много се интересува
106
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алоо кво става със затворниците от списъка
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простото Киро-"с вас сме г-н президент" Нискостебления генерал Наско"мямам никакви забележки към президента"
104
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ахахах този започва да ми харесва И най-важно е че е абсолютно прав!
103
1
 
5
 
! Отговори
истински преди 1 месец
Вижте се какво представляваме като хора,ние българите.Два у-р-о-д-а -багдадския кредец от банкя,и шиши сланинаров-***,с диплома от ПИФ-а Благоевград,за звучност наречен ЮЗУ,безморален нагъл крадец и корумпяга,дават тон в държавата.И има полирани мозъци,които ги гледат в очите.Тези двамата,когато и да бъдат оковани в пранги,все е късно.В Китай такива като тях не виреят.Просто получават официална присъда,която се изпълнява на стадион.А тук двамата се правят на султани.Идва ви краят.