Кирил Петков: Първият тест за новия премиер е кой ще е вътрешен министър

По делата ще ги познаем, посочи той
96
Кирил Петков: Първият тест за новия премиер е кой ще е вътрешен министър
Снимка: БГНЕС

Първия тест за Горица Грънчарова е кой ще бъде нейното предложение за МВР министър, заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, предаде БГНЕС.

"Ако е Калин Стоянов, Атанас Илков или Стоян Темелакиев, ще означава само едно: Делян Пеевски назначава министрите и в нейния кабинет", заяви съпредседателят на ПП и добави: По делата ще ги познаем!

Още по темата
Както е известно, президентът Румен Радев назначи Горица Грънчарова-Кожарева за служебен премиер. Тя ще бъде втората жена министър-председател на България. Първата, Ренета Инджова, която бе назначена от президентът Желю Желев през 1994 г., беше не само първата жена на този пост, но и първият служебен премиер въобще след промените от 1989 г.

Малко преди президентът да обяви името на новия премиер, Димитър Главчев заяви, че се оттегля в името на политическия мир в страната. Той благодари на своя екип и заяви, че ще изпълнява длъжността до назначаването на нов служебен министър-председател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами няма да е Рашков Дамаджаната, изяжте се!
48
0
 
17
 
! Отговори
до 44 преди 1 месец
Киро е двоен агент. Вярно е, което казвате. Дори Кирил сам се похвали преди години, че когато кацнали с Тери Бърт на летището в Москва, ги чакали 8 черни Волги. Посрещането им било като в екшън филм. Също така Кирил когато се върна от Брюксел, след като службите тарашили офиса му (там), заради съмнителни преводи на пари, пристигна в Дупница, в родната къща на майка му. Четирима руснаци го пазеха 6 месеца.Бай Петко баща му е в основата на всичко.Киро е учил в руско училище. Международен измамник.
47
5
 
1
 
! Отговори
Прав е. преди 1 месец
Като почне да назначава, дали ще видим дебелата сянка зад него....
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирооо, всички чухме как обясняваш "с наше МВР ще правим избори". И продължаваш да риеш. Вола рие на гърба му пада. Вместо да се плюнчиш за вътрешния министър, вземи да се погрижиш за Лена, че 4 обвинения я чакат в съда! Отложила е за 12.08 разпитите. Загазихте много здраво в калта.
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
видяхме как частния паркинг на Русе,рекетира тировете,как се оформя инфраструктура,движения ,отклонения и МВР министъра не знае за рекета ли?
44
2
 
0
 
! Отговори
поздравления преди 1 месец
До БГ МЕРИНДЖЕИмного точен коментар
43
2
 
22
 
! Отговори
Нане преди 1 месец
Прибирайте кирчуту на сянка.... Слънчасал е завалията кЪнаТска.... ===)))
42
4
 
13
 
! Отговори
КИРИЛ Е ПУТИНИСТ преди 1 месец
С УВОЛНЕНИЕТО НА ГЛАВЧЕВ, ПРЕДАДЕ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО НА ПУТИНИСТА РАДЕВ.... НЕ Е ЛИ ВЯРНО?
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А първия психиатричен тест ще докаже, че Кирил Петков е с ментални проблеми.
40
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире нелегален кеш имаме ли? Ще купуваме ли? Само гледай да не ни сбара министъра на вътрешните работи, че не е наш човек..засега.
39
2
 
19
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 1 месец
кире , оди барай парапета политиката не е за теб , то и парапета дали е за теб не се знае де
38
2
 
17
 
! Отговори
Киро Почтения преди 1 месец
Ако госпожата не назначи моя приятел Рашко, значи е приятел на Путин и човек на Пеевски и няма да и дам сертификат за почтеност защото спъва Промяната
37
3
 
19
 
! Отговори
БГ МЕРИНДЖЕИ преди 1 месец
МИСТЪР ПРОСТОТО СЕ НАДЯВА МИСТЪР КЕШ ДА ВЪРНЕ МИСТЪР ДАМАДЖАНА ЗА МИНИСТЪР НА МВР?
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 16: Най-безобиден бил Киро !?? Ха-Ха ! Този некадърен и корумпиран шарлатанин отново се опитва да дава акъл ! Мноого иска да е "техен" вътр.министър,а защо ли !?? Още ли си мечтае за "негови хора" ? Този лъжец да се маха,и 3 % ще са им много-и на него,и на Асен,и на Лена,и на Лорер,и на пътуващия Ники,и на Рашков,и на Атанасов,...и на всичките им Послушни Приятелчета,любовници и роднини ! Достатъчно много съсипаха държавата!
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сложете пудела за министър на МВР!!
34
3
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Аз ако съм на Кирацата ще предложа Дамаджаната с 21 имота да е начело на МВР. Какво сега?!?! Той си е наше момче, търкалджийче
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирил Петков защо не му е важно кой ще е финансовия министър в служебнив кабинет? Най вероятно служебния кабинет ще трябва да прави бюджета на държавата за следващата година. Бюджета на България или изборите са му по-важни, че толкова драпа за вътрешния министър и министъра на електронното развитие?
32
2
 
17
 
! Отговори
ПП-ДБ И ФЪРЧИЛОТО преди 1 месец
НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЗА НАРОДА, ЗА ДЪРЖАВАТА, А КОЙ ЩЕ НАЗНАЧИ ЗА МВР ШЕФ ЗА ДА МОГАТ ПП ДА ПРАВЯТ АЛАБАЛА С ПРЕЗИДЕНТА И МАШИНИТЕ, ЧЕ ЗАГУБИХА 300 000 ГЛАСА БЕЗ АЛАБАЛАТА?
31
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Плана на Крил Петков и ПП-ДБ беше идеялен. 1.Променяме конституцията и президента избира от списък. 2. Минава ротацията и Атанас Атанасов става председател на парламента. 3. Чупим сглобката и отиваме на Избори със служебен премиер генерал Атансасов, който си назначава наш кабинет. 4. Печелим изборите с голяма преднина. Лесно е.. Само че нещата ужасно се объркаха,,,,,
30
1
 
19
 
! Отговори
bs преди 1 месец
Още някой, който да не е вътрешен министър!? Само трима ли са, или имате и други предпочитания!? Кой ми с.а в гащите, това ви определя изцяло!