Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск

Има и други кандидати за вътрешен министър
10 авг 2024 14:55, Инна Ангелова
169
Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с новия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. След срещата пред Стоянов обясни, че от разговора е останал с усещането, че няма да е следващия служебен вътрешен министър и че има политически натиск за това.

"Направи ми впечатление, че днешният разговор протече доста стегнато и професионално. Но останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер ще бъде и е подложен на брутален политически натиск относно това аз да не бъда в кабинета на предстоящото служебно правителство", заяви Стоянов пред Нова.

"Усетих, че има и други хора, които евентуално ще бъдат поканени на разговор, като кандидати за поста вътрешен министър", допълни той.

"Получих покана за разговор още в петък и днес се отзовах. Тя пожела да я запозная с анализи относно резултатите на министерството, сравнено със същите периоди за миналата година, направих го - занесох ѝ доклад с цифри. Също така я запознах с приоритетите на министерството, какво сме постигнали, проблемите и какво е тяхното решение", заяви Стоянов.

Калин Стоянов допълни, че е отбелязал какви трябва да са стъпките на страната ни, за да се осъществи пълноправно членство в Шенген.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
6
 
16
 
! Отговори
ОР преди 1 месец
Абе,момче,я кажи как стигна до БОП-а от глухата провинция.Хиляди са като теб из страната.Но така ти се стекоха нещата,та изпълзя до висините.Отиваш си,и то на безработно място.На всички стана яно,кои са те пробутвали.Сега ревеш.Ами никой не се е венчал за министерското място.
101
7
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Дори протежето на Радев - Иван Демерджиев беше по-достоен министър на вътрешните работи от Калин Стоянов!
100
7
 
21
 
! Отговори
Лично мнение преди 1 месец
Този е типичен неможач под чадъра на ДПС-ГЕРБ! МВР-министерството не е лъжица за устата на Калинчо!
99
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Горкият!Жив да го ожалиш.И това ни било шеф на силово министерство!Махайте го,докато е време,че станахме за резил.
98
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
беше на кино при сблъсъците с феновете в София, ако пеевски няма 22% в Северозападна България всичко става ясно с този вътрешен министър
97
4
 
19
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
А тоз докато беше шеф на полицията в Приморско стана милионер когато бежанците атакуваха границата !!!!!Голяма помощ им оказа срещу много евра !!
96
5
 
13
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 1 месец
Щом не съм АЗ,значи има натиск.Този се взе за голямата работа,а посредствен министър,такъв какъвто трябва на мафията.Българите докато не осъзнаят,че трябва да излязат масово да гласуват ще затъваме вси повече.Щи има затворени пътища с протести с/у безводието,липса на добри пътища,загубени животи и пр.Калинчо къде ще работи-не казва.
95
7
 
16
 
! Отговори
нямам думи преди 1 месец
Този си затвори очите и толерираше купуването на гласове в северозападна БГ. Гласове за ДПС. В селата, в които няма нито един турчин, печелят ДПС. Даже и кметовете в тези села вече са на ДПС. Отврат. гнус и срам е този.
94
5
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
При този министър Калин Стоянов купения вот беше в пъти повече от предни години!!!
93
5
 
13
 
! Отговори
Нощна стража преди 1 месец
Този Калинчо е слуга на Пеевски, изпълняваше му волята ДПС дилърите на гласове в ромските махали да не ги закачат. Удряха за парлама хора на всички други партии. Тази *** Стоянов не трябва да е в МВР. Той е позор!
92
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много лошо впечатление ми направи, че Калин Стоянов използва думата "ПРЕЦЕНЯМ", вместо "ПРЕЦЕНЯВАМ", в интервюто. Много е лошо да си на висок пост, а да не можеш да говориш правилно родния си език! Това говори за ниско образованост!
91
2
 
5
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 1 месец
До ОпуленияБраво! Право куме в очи !
90
5
 
13
 
! Отговори
Опуления преди 1 месец
Е вижте Калин как се пули, като започне да усеща и да чувства Такива сте всичките...от ГЕРБ! Два пъти събаряте работещи правителства, а седем пъти връщате неизпълнени мандати..Яяяя на село
89
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Усетих, че има и други хора, които евентуално ще бъдат поканени на разговор за поста. Според мен има възможност друг човек да заеме позицията"Какъв тънък усет. Като на инспектор Дюдю...
88
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"По думите му той няма да позволи министерството да бъде политизирано. "Тоя за какво се мисли. Нямало да позволи. Че това министерство, както и всяко министерство тябва да бъде упраавлявано от политичци, които са гласувани от НС, а от парламента няма по политизирана институция.
87
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази Калина става за говорител, а не за министър!!!
86
0
 
10
 
! Отговори
Николай Колев преди 1 месец
Нали знаете, как стават нещата при Буци/Гуци?"Трябва да ми дръпнеш едни 50-60 гласа. Знаеш, че който е на държавната машина ги ползва тия служби за избори.""Ти си младо момче, трябва да се развиваш. Така е в България, не че е правилно.""След това може да разчиташ на нас - каквото ти трябва - общински земи или нещо друго - да се развиваш."
85
2
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 1 месец
Сълзите на Калин напират, видите ли новата служебна министърка исщала да гжвори и с други кандидати за шеф на мвр. Сега Калин няма вече да се изявява като говорител на мвр по телевизията, шоуто му свэрши!!
84
2
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 1 месец
Като Го Няма в Списъка - Къде Ще Иде - На Сила Ли Ще Стои ? ....Собствените Му Колелеги с Удоволствие Ще Му Сложат Белезниците....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
83
1
 
13
 
! Отговори
Напъна на Калин преди 1 месец
Калин квот могъл- направил! Ако служебната прецени че няма да е той- кви са тея напъни не мога да разбера.. щом тя ще си избира екип?