Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск

Има и други кандидати за вътрешен министър
10 авг 2024 14:55, Инна Ангелова
169
Калин Стоянов: Новият служебен премиер е подложен на брутален натиск
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се срещна с новия служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева. След срещата пред Стоянов обясни, че от разговора е останал с усещането, че няма да е следващия служебен вътрешен министър и че има политически натиск за това.

"Направи ми впечатление, че днешният разговор протече доста стегнато и професионално. Но останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер ще бъде и е подложен на брутален политически натиск относно това аз да не бъда в кабинета на предстоящото служебно правителство", заяви Стоянов пред Нова.

"Усетих, че има и други хора, които евентуално ще бъдат поканени на разговор, като кандидати за поста вътрешен министър", допълни той.

"Получих покана за разговор още в петък и днес се отзовах. Тя пожела да я запозная с анализи относно резултатите на министерството, сравнено със същите периоди за миналата година, направих го - занесох ѝ доклад с цифри. Също така я запознах с приоритетите на министерството, какво сме постигнали, проблемите и какво е тяхното решение", заяви Стоянов.

Калин Стоянов допълни, че е отбелязал какви трябва да са стъпките на страната ни, за да се осъществи пълноправно членство в Шенген.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Под ръководството на Калин Стоянов мвр действа хаотично и няма адекватна организация! Калин няма нужните качества за лидер! Трябваше да бъде уволнен още при грешките в организацията от страна на министерството на вътрешните работи, които събраха на едно място враждуващите агитки при протестите срещу БФС! Тогава Борисов и Пеевски със зъби и нокти го спасиха от уволнение Калинчо!
61
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ШАРЛАТАНСКИТЕ ПАК СИ ЛЪЖАТ ЛЪЖАТ ПО САЙТОВЕТЕ ВРАГЪТ ПОСОЧВАТ И ЗАПОЧВАТ БКП В ДЕЙСТВИЕ А ЗАДКУЛИСНО КРАДАТ ГРАБЯТ БЪРЗО БЕЗНАКАЗАНО
60
1
 
11
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Тоя е човек на двамата шишковци - Боко и Шиши, които не позволиха на Николай Денков да го уволни и го бетонираха в мвр! Та Калинчо си въобрази, че трябва да е вечно вътрешен министър! Всъщност Стоянов прави неадекватни оценки и никаква организация и при протеста срещу БФС, когато полицаи биеха и ритаха паднали граждани, и при пожара в Елин Пелин, когато цивилни граждани извозваха обгорени хора, а полицията не беше отцепила района. Вън от мвр!
59
2
 
10
 
! Отговори
Истината!!! преди 1 месец
Този е много ***. Носи златен ланец, а не е свършил работа за 5 пари, иначе голям го вади. Говори на госпожа все едно е още 8 клас и герберастията удобно забравя 2 огромни провала с пожарите и когато гледа кино, докато подчинените му абдали млатиха клиентите на студио 54 я София!!!
58
0
 
6
 
! Отговори
666666666 преди 1 месец
*** пали кашоните посока Бургас Поморие или някъде там. Провинциален наколенкаджия.
57
3
 
12
 
! Отговори
Хрян преди 1 месец
"Разговорът ни беше стегнат и професионален. Останах с усещането и опасението, че бъдещият служебен премиер е подложена на огромен и брутален политически натиск аз да не бъда в нейния кабинет." Калинка Стоянов повтаря дума по дума казаното от шефа му Пеевски! Едва ли има учудени!
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пуста сладка службица! Как да я напуснеш!
55
1
 
10
 
! Отговори
Рей преди 1 месец
невероятно нагъл ***
54
9
 
3
 
! Отговори
OЛЕЛЕ преди 1 месец
Путинските ПиПита не признават друг освен Рашков.
53
3
 
12
 
! Отговори
Една добра новина! преди 1 месец
След разговор с новия служебен премиер Калин Стоянов не е сигурен, че ще е вътрешен министър". Една добра новина!
52
3
 
12
 
! Отговори
Размисли преди 1 месец
Ако Горица го остави министър тоя Калинчо, значи самата тя е назначение на Пеевски.
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да,да видяхме как се отбиват тировете в частния паркинг в Русе,това не може да е без чадър на КАТ и МВР.2 физически лица ще откланят тировете от пътя за такса в частния паркинг.това отвличане ли е в страна от ЕС?и МВР не знае,не вижда?
50
3
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Бойко Рашков е по-достоен за министър на вътрешните работи, преди 2 години им разпердушини брокерите за покупка на гласове за изборите на турчарята по селата!
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дори само от снимкта си личи какъв мишок е тоя...
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този го назначават, не се самоназначава. Ясно е ,че е дал обещания, които ще му е трудно да изпълни, ама ай по-споко. Всички министри от служебен кабинет са като него. Викат ги и ако е ок, взима заплата от данъкоплатеца. Ай малко по-сериозно, няква медийна звезда стана милиционера.
47
4
 
5
 
! Отговори
Този наглия преди 1 месец
Добре де, тва типче толкова ли е незаменим? *** си почини малко, нещо Гърция, тва онова, махни се за малко. Пък, ако си такъв специалист, ще те извикаме пак. Малко полическа доблест, баси...
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този некомпетентния що не си подава оставката ???
45
4
 
8
 
! Отговори
Коки преди 1 месец
Тоя защо си мисли, че трябва да е вечно вътрешен министър? Да го махат и да ходи да става част от охраната на шефа си - Шиши.
44
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Хареса му да е министър, да го показват по телевизии и да не върши работа.
43
4
 
9
 
! Отговори
Румен преди 1 месец
Калинке, отлитай. Няма да липсваш на никого освен на ОПГ-то буци-шишко.