„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата

Акцентът на игрите не бил спортните достижения
10 авг 2024 11:27, Петър Бойчев
217
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Снимка БГНЕС

Призоваваме представителите на официалните български власти и на Българския олимпийски комитет (БОК) да не участват в закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Церемонията по откриването на игрите, както и редица спортни събития, най-вече някои двубои в бокса за жени, показаха, че на тази Олимпиада акцентът изобщо не се поставя върху спортните постижения и силата на човешкия дух, се казва в декларация на партия "Възраждане".

Оказва се, че най-важното нещо за организаторите на настоящите Олимпийски игри е да затвърдят щампите, които господстващата идеология на деня постоянно ни натрапва, а именно – джендърските елементарни клишета, подигравката с християнските ценности, представата, че природните дадености нямат никакво значение и съответно всеки може да се представя за такъв, какъвто се чувства. Ето защо се стига до абсурди, при които състезатели с очевидни мъжки характеристики се представят за жени и на боксовия ринг побеждават без проблем истинските жени.

Вместо да бъде арена на честни спортни двубои, Олимпиадата в Париж се превърна в гротеска, в парад на ненормалностите, в господство на клишето, което едно глобализирано малцинство се опитва да наложи върху хората по целия свят. Някой може да каже, че на такива абсурди не бива да се обръща особено внимание, че те ще изчезнат от само себе си, пишат от Възраждане.

Подобен призив са отправили и  "Наша родина" (Унгария) и "Република" (Словакия)  от "Европа на суверенните нации" - групата, която беше създадена в Европейския парламент (ЕП) по инициатива на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това да си копейка и русороб е най - тежката болест .. Да си изменник на България е най - голямото престъпление.. Единствения изход ,за част от тях ,да се излекуват е да се образоват ,да прочетат историята ни и да разберат ,кой е най - големия враг на България !!!
134
10
 
5
 
! Отговори
ха ха до 134 преди 1 месец
Няма нужда да плащаш билетите, щото от нато казаха,че Путин ще дойде у нас ! На крака ще дойде, няма нужда ние да ходим в Русия !
133
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката може да бойкотира целия Европейски Съюз като емигрира в Русия заедно с цялото си семейство. Даже лично ще им платя билетите...
132
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фантастично организирана Олимпиада от Франция !!!!! НАЙ - ДОБРАТА Олимпиада ,за всички времена ...
131
11
 
12
 
! Отговори
Стоедин преди 1 месец
Страхотно откриване, супер състезания, триумф на спорта! Очакваме с нетърпение закриването - ще е интересно със сигурност! Надяваме се от МОК да успеят скоро да решат спорните въпроси относно пола на боксьорките. Браво на Франция - страхотна организация,
130
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от руското робство / от 1944г до 2022 г / и Хибридната война срещу Родината ни ,което ни направи най-бедната държава в Европа !!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!
129
4
 
7
 
! Отговори
До 124 преди 1 месец
Е кажи им го на украинските копейки
128
9
 
8
 
! Отговори
До 125 преди 1 месец
С тия фантазии май ти трябва да си ходиш в твоята Урколандия,тук никой нито е канил нито искал мнението на един просяк
127
1
 
11
 
! Отговори
До 126 преди 1 месец
Да не харесваш простоии, какво общо има с рудофилството
126
2
 
10
 
! Отговори
до 123 преди 1 месец
От твоите уста в Божиите уши. Това ще е най-хубавото нещо, което се е случвало на България последните години - без русофили и хейтъри на изборите.
125
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гнусният ром Копейкин ,да заминова за Куркс, да се бие на фронта , за Русия !!! Не може да получаваш огромни суми Евро/ рубли / от руското посолство и да лаеш само тъ.потии ,пред медиите ... Путин скоро ще отсвири и накаже копейките ,заради фалшивата им подкрепа и безсилие ...По добре ,защото в България Военна Прокуратура скоро ще ги прати на съд ,за държавна измяна !!
124
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съжалявам ви всичките копейки бесни десни, със злоба и агресия никой не е успял.
123
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да вземат да бойкотират изборите и да не участват най-добре.
122
2
 
11
 
! Отговори
до 118 преди 1 месец
Копейката е разведения поддръжник на семейните ценности, ваксинирания антиваксър, християнина, който споменава името Божие в едно изречение с името на Пеевски, най-честния лъжец. Типичен ром.
121
4
 
4
 
! Отговори
Хи хи преди 1 месец
Аз тая така наречена олимпиада изобщо не я гледах, като видях кви *** са. Ще ми изцапат екрана на телевизора!
120
3
 
11
 
! Отговори
Дядо Соци преди 1 месец
И ние си имаме наш Медведев. Човек с тотално извратено мислене .***.
119
2
 
12
 
! Отговори
Развеселен преди 1 месец
Ххахах. Максудския да отиде да каже на Карлос Насар че Олимпиадата акцента не е бил върху спортните постижения.
118
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откога копейката е християнин. Живеем в пълен цирк. *** да ми говорят за християнски ценности
117
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Призовавам да бойкотираме Възраждане на изборите. Протеста срещу руската пропаганда пред офиса на Купейкин - срещу паркинга на НС. Ама чувам, че предпочитал да ходи по квартири с млади помакинчета.
116
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все си контра на фсичко уа. Каквото ще да е, хубаво или лошо, ако не идва от Кремъл Коцето Боцето е контра.