„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата

Акцентът на игрите не бил спортните достижения
10 авг 2024 11:27, Петър Бойчев
217
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Снимка БГНЕС

Призоваваме представителите на официалните български власти и на Българския олимпийски комитет (БОК) да не участват в закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Церемонията по откриването на игрите, както и редица спортни събития, най-вече някои двубои в бокса за жени, показаха, че на тази Олимпиада акцентът изобщо не се поставя върху спортните постижения и силата на човешкия дух, се казва в декларация на партия "Възраждане".

Оказва се, че най-важното нещо за организаторите на настоящите Олимпийски игри е да затвърдят щампите, които господстващата идеология на деня постоянно ни натрапва, а именно – джендърските елементарни клишета, подигравката с християнските ценности, представата, че природните дадености нямат никакво значение и съответно всеки може да се представя за такъв, какъвто се чувства. Ето защо се стига до абсурди, при които състезатели с очевидни мъжки характеристики се представят за жени и на боксовия ринг побеждават без проблем истинските жени.

Вместо да бъде арена на честни спортни двубои, Олимпиадата в Париж се превърна в гротеска, в парад на ненормалностите, в господство на клишето, което едно глобализирано малцинство се опитва да наложи върху хората по целия свят. Някой може да каже, че на такива абсурди не бива да се обръща особено внимание, че те ще изчезнат от само себе си, пишат от Възраждане.

Подобен призив са отправили и  "Наша родина" (Унгария) и "Република" (Словакия)  от "Европа на суверенните нации" - групата, която беше създадена в Европейския парламент (ЕП) по инициатива на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак исплиска̀ лигеня. Тоз защо все си спира хапчетата предизборно? Айде минус още 100к избиратели на новите. Популист, Копейкин е шеф на курник бройлери тва е
114
10
 
8
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Само ,,Възраждане". Закриването на последната олимпиада, може да мине и без истински хора.
113
14
 
6
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Само така - браво на Възраждане! Все повече ми се издигат в очите
112
10
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Подкрепям
111
5
 
10
 
! Отговори
До 107 преди 1 месец
Не позна:) Аз не се числя персонално към ЛГБТ, а защитавам борбата на всеки за човешки права, свобода и справедливост и се отвращавам от комунистическата идеология, основана на омразата.
110
1
 
6
 
! Отговори
Шо бе преди 1 месец
Точно се чудих дали да я гледам *** щом тия са казали нема начин ще си я изгледам от край до край сто процента ще е мега шоу
109
0
 
4
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Горица, много те е страх от променкаджиите?!Е що?!
108
2
 
8
 
! Отговори
До 108 преди 1 месец
Те всички като тоя ,май си мислят,че всички са им длъжни с нещо
107
2
 
8
 
! Отговори
До 105 преди 1 месец
Нервен си от неуспешния лгтб протест срещу новия закон , нали?
106
3
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 1 месец
Правилно
105
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунистите русофили страдат от патологична ПАРАНОЯ - постоянно някой ги заплашва, все им се привиждат някакви вражески идеологии и пропаганда, с които западът ще им отнеме традиционните "ценности" , ще им смени пола, ще им отнеме децата... А не виждат своята идеология, основана на насилие и омраза към различните. Увредено съзнание имате и сте лишени от чувство за емпатия!
104
3
 
7
 
! Отговори
Хех преди 1 месец
Коце , направи нещо реално за българите . Изгради нещо и създай по добро настояще за твоите избиратели и останалите българи ! Стига с това против , за онова против .Направи нещо реално , дето може да се пипне и да се види ! Само говорене от твоя страна и нищо насреща !
103
5
 
6
 
! Отговори
До 102 преди 1 месец
И гоненето на всички нагли украинци
102
5
 
3
 
! Отговори
До 101 преди 1 месец
Пропуснал е един важен . Евтаназия на софииските евроатланточескиЖендари
101
4
 
6
 
! Отговори
До 98 преди 1 месец
Други просешки лозунги имаш ли
100
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Простотията си е простотия, без значение дали е балканска или европейска. Никоя простотия не бива да се лансира и пропагандира за правилна.
99
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правилно. Ами утре ако т.нар "европейци" рекат, че е напълно естествено да спим с майките си, или да носим мръсното бельо на главите си, вместо шапки, пак ли се очаква да приемем безкритично тези странни модерности, само защото били "европейски". Червените линии трябва да бъдат сложени все някъде и ние като народ имаме дълг към нашите деца.
98
21
 
8
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
97
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
ех тоя Коце бе!...За сичко са сята,ама.."след дъжд-качулка"..
96
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абсолютни популисти са от Възраждане. Гледат накъде духа вятъра и натам се насочват. Копейка след 2 месеца, на изборите, никой няма да си спомня олимпиадата.