„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата

Акцентът на игрите не бил спортните достижения
10 авг 2024 11:27, Петър Бойчев
217
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Снимка БГНЕС

Призоваваме представителите на официалните български власти и на Българския олимпийски комитет (БОК) да не участват в закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Церемонията по откриването на игрите, както и редица спортни събития, най-вече някои двубои в бокса за жени, показаха, че на тази Олимпиада акцентът изобщо не се поставя върху спортните постижения и силата на човешкия дух, се казва в декларация на партия "Възраждане".

Оказва се, че най-важното нещо за организаторите на настоящите Олимпийски игри е да затвърдят щампите, които господстващата идеология на деня постоянно ни натрапва, а именно – джендърските елементарни клишета, подигравката с християнските ценности, представата, че природните дадености нямат никакво значение и съответно всеки може да се представя за такъв, какъвто се чувства. Ето защо се стига до абсурди, при които състезатели с очевидни мъжки характеристики се представят за жени и на боксовия ринг побеждават без проблем истинските жени.

Вместо да бъде арена на честни спортни двубои, Олимпиадата в Париж се превърна в гротеска, в парад на ненормалностите, в господство на клишето, което едно глобализирано малцинство се опитва да наложи върху хората по целия свят. Някой може да каже, че на такива абсурди не бива да се обръща особено внимание, че те ще изчезнат от само себе си, пишат от Възраждане.

Подобен призив са отправили и  "Наша родина" (Унгария) и "Република" (Словакия)  от "Европа на суверенните нации" - групата, която беше създадена в Европейския парламент (ЕП) по инициатива на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя недей така бе! Новите партньори на Възраждане, ПП-ДБ от анти Пеевски коалицията ще се разсърдят. Ще счупите сглобката преди изборите още. Нали след изборите ще се обединявате за правителство...
94
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе тия политици дето призовават за бой, война и т.н. що не вземат сами сопите и да са на първа линия. Все едни п... стоят острани и наливат масло в огъня. Ама хайде де, покажете, че стоите зад думите си. Бъдете мъже!
93
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много смислено предложение от Възраждане. Насилственото налагане на гнусни, извратени идеологии не следва да бъде толерирано. Трезво мислещите хора няма да загубят така лесно моралния си компас. Само защото някаква глупост била "европейска" не я отменя като глупост.
92
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 81,ПП са най големите украйнски слуги,не случайно подариха от бюджета на държавата 100 милиона,а и оръжия подаряваха ,чудя се как още не да заминали на фронта да се бият за наркомана ,на първа линия че Киро и Василев ,и Тагарев да им покаже как се стреля,защото те и в казарма не са ходили)
91
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВЪЗРАЖДАНЕ ПЛЮС ШАРЛАТАНИТЕ РАВНО НА АУТ ГНУС ОТВРАТ ЖАЛКИ АЛЧНИЦИ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА МНОГО МНОГО ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ КОЙ ГЛАСУВАЗА ТЕЗИ ПОЗОР СТЕ
90
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък предлагам да бойкотираме ВъZраждане на изборите!!
89
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя слуга на ПП крадците ,гласуват заедно в НС ,а те му плащат за услугата)))
88
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой няма да забележи, че официалните гости на България ги няма на закриването.
87
3
 
6
 
! Отговори
До 84 преди 1 месец
Трябва първо умственото развитие да се гледа
86
7
 
4
 
! Отговори
До86 преди 1 месец
Според украинските просяци даже след 5-6 дни обаче тук не е Уколандия
85
3
 
2
 
! Отговори
До 83 преди 1 месец
Ти ли си служил,бе я си погледни глупостите, които си написал,явно и осмо клас нямаш , просяк и не опитвай да се обясняваш в чужда държава,като не ти харесва престоя не е задължителен,Аре у лево
84
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 6 месеца ръководството на Възраждане и платените от Кремъл русофляци ,ще трият наровете в затвора. Наиграха се ,изкараха малко рубли ,но идва кроя ,за държавна измяна .
83
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най много със сменен пол има в Бразилия- а Бразилия е в БРИКС- нали Копейкин?
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
84- как си е.....ние в ЕВРАЗИЯ И БРИКС без права и ниски заплати- виж по индекс на човешко развитие къде се намира най мощната комунистическа държава Китай- на 83място до комунистическа Куба, виж къде е Индия- те в ЕВРОПА и на Лазурния бряг- така ли?
81
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това гнусно ци- гане Копейкин ,още ли не е заминал за Курск ,да се бие за Русия ???? С *** Цончо откараха един микробус пълен с туби бензин. Русия няма бензин и това е благородна постъпка на Късо.пишков ....Сега в Куркс го чакат с колкото може повече платени от руското посолство русо.сифилистици, да помагат на фронта ..Може и като чистач на тоалетните на руските войници .......90 % от русоробите са с меки китки ,не са служили и не знаят ,какво е оръжие ...
80
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички, което е казал Костадинов си е така
79
2
 
4
 
! Отговори
До 81 преди 1 месец
Ти ,ако имаше право на глас нямаше да си пробутваш просотиията
78
3
 
12
 
! Отговори
77 преди 1 месец
Ти на дагестанеца руснак ли викаш? Пълно с т пунгери тука
77
7
 
13
 
! Отговори
Грозната истина преди 1 месец
Както Путин, Шойгу и голяма част от "елита" на Русия са гейове, така и най-кресливите копейки си мечтаят някой здраво да ги опраска.
76
1
 
4
 
! Отговори
78 преди 1 месец
Щот гласувам за други и не е твоя работа за кого