„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата

Акцентът на игрите не бил спортните достижения
10 авг 2024 11:27, Петър Бойчев
217
„Възраждане“ призовава да се бойкотира закриването на Олимпиадата
Снимка БГНЕС

Призоваваме представителите на официалните български власти и на Българския олимпийски комитет (БОК) да не участват в закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Церемонията по откриването на игрите, както и редица спортни събития, най-вече някои двубои в бокса за жени, показаха, че на тази Олимпиада акцентът изобщо не се поставя върху спортните постижения и силата на човешкия дух, се казва в декларация на партия "Възраждане".

Оказва се, че най-важното нещо за организаторите на настоящите Олимпийски игри е да затвърдят щампите, които господстващата идеология на деня постоянно ни натрапва, а именно – джендърските елементарни клишета, подигравката с християнските ценности, представата, че природните дадености нямат никакво значение и съответно всеки може да се представя за такъв, какъвто се чувства. Ето защо се стига до абсурди, при които състезатели с очевидни мъжки характеристики се представят за жени и на боксовия ринг побеждават без проблем истинските жени.

Вместо да бъде арена на честни спортни двубои, Олимпиадата в Париж се превърна в гротеска, в парад на ненормалностите, в господство на клишето, което едно глобализирано малцинство се опитва да наложи върху хората по целия свят. Някой може да каже, че на такива абсурди не бива да се обръща особено внимание, че те ще изчезнат от само себе си, пишат от Възраждане.

Подобен призив са отправили и  "Наша родина" (Унгария) и "Република" (Словакия)  от "Европа на суверенните нации" - групата, която беше създадена в Европейския парламент (ЕП) по инициатива на "Възраждане".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
20
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
Този се изживява като Зевс....хахахаха...Да се бойкотират Олимпийските игри, които започват провеждането си още преди началото на Христа. Хахахаха
14
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до Славчо, те такива кравари като теб предричат вече 3 години че Костадинов ще е аут от парламента, а той стана даже 3-та политическа сила. Понял, смееееешн кравар?
13
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подкрепям с две ръце.
12
16
 
23
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Това плямпало с огромно самочувствие няма мярка за нищо Кой си ти бе,къв си,че непрекъснато и за всичко се перчиш?! Слагай впитите цепнати американските дънки и заминавай да бойкотираш закриването на Олимпиадата Да не си посмял да се загръщаш с знамето на България,че си срам и позор ! Негодник,лъжец долен
11
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя пък, за България се борили, за химна... Наистина ли не можете да мислите изобщо?
10
18
 
24
 
! Отговори
Говорит Москва! преди 1 месец
Копейки,никой мислещ човек не вярва в лицемерната ви загриженост за ,,християнската цивилизация".Знаем много добре,че зад приказките ви за защита на ,,нормалността" се крият имперските амбиции на едно ненормално кремълско диктаторче. Демокрацията,недраги ми рубладжии, има недостатъци. Самата й същност включва тези недостатъци -- иначе няма да е непрекъснат процес на обществено договаряне. И тъкмо с това тя превъзхожда всички диктатури,вкл. и путинската автокрация. Ние знаем кои сте и какви сте!
9
19
 
23
 
! Отговори
Уф, преди 1 месец
Поредната тъпотия на Копейкин
8
22
 
31
 
! Отговори
Питанката преди 1 месец
Тая миризлива копейка няма ли да млъкне поне за малко? Истината е, че имигрантите ни донесоха повечето медали. Те се бориха за България и за химна. Въпреки копейките и ежедневната омраза, която бълват. А Копейколандия вече я няма на Олимпиадата, а скоро и на картата!
7
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хубаа реч ама ако той и партията мъ не бяха патерица на шиши и боко главата можеше някой избирател да му се върже на тоя сидеров младши.
6
19
 
29
 
! Отговори
4000 лева преди 1 месец
Щом любимата русия не участва бойкот дондуока.нищо че нашето момче вчера счупи световен рекорд с лекота вяжно р ромчето от максуда да се хареса на работодателя в кремъл.Между другото чий е Курск бе копейка хахахах
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хората не ги интересува олимпиадата, държавата ги мачка от всякъде
4
21
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клоун си ти.Браво Костадине.
3
22
 
31
 
! Отговори
Точен преди 1 месец
Олимпиадата бе опорочена от извратените фашистки гаулайтери на Запада. Имаше и /не/открита съдийска подкрепа за САЩ и Англия за сметка на Китай. Върхът на падението на МОК беше мъжкият женски бокс. Прав е Костадинов.
2
16
 
23
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
И без Възраждане съм ги бойкотирал. 7 секунди общи гледано време.
1
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха - клоун