Главчев: Българските спортисти имаха най-добрите условия за подготовка

България е горда със спечелените 7 медала
Обновена: 12 авг 2024 09:32 | 12 авг 2024 09:27, Анисия Иванова
47
Главчев: Българските спортисти имаха най-добрите условия за подготовка
Снимка: БГНЕС

Поздравления за достойното представяне на всички наши състезатели. България е горда със спечелените седем медала. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев в публикация в официалната страница на Министерския съвет във Фейсбук.

Премиерът изказва специални благодарности на Българския олимпийски комитет за изключителна добрата организация, която са създали по време на цялата Олимпиадата в Париж.

Ето и пълния текст на неговия поздрав:

"Изказвам специални благодарности на Bulgarian Olympic Team за изключително добрата организация, която бяха създали по време на цялата Олимпиадата в Париж. Уверих се, че българските спортисти имаха осигурени най-добрите условия за подготовка.

Усилията ви бяха щедро възнаградени с отлични резултати и незабравими моменти. Поздравления за достойното представяне на всички наши състезатели. България е горда със спечелените седем медала. Желая ви още много успехи! Продължавайте да издигате българския спорт на световната сцена.

Довиждане Париж, здравей Лос Анджелис".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не разбрах заслуата на Главчев каква точно е ?
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Олимпиадата стана пародия. Български кубинец, датски чеченец, женски мъж... За какво е всичко това?
11
0
 
10
 
! Отговори
Знае ли преди 1 месец
Някой, с тоя тъпоглавец още колко кияци са го придружавали? Охрана, доктор, теляк, набивач???? Колко? И на тях от наще пари им плащаме извратените удоволствия!
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато видях откриването с хомоскесуални извращения, спрях да гледам. Даже не съм видял и извращението с отсечената глава на кралица и подигравката с Тайната вечеря.Тази добра традиция, пропагандираща спорт и честрност по света, се превърна в повърня от негодни ценности, които рушат нашето общество днес. Там, където лъжата навлезе като доминанта, обществата се рушат и пропадат. Ще рече, че обедняват, завземат ги други и културите изчезват. Ролята на пропаганда на греха и моралното падение е онова, което видях в откриването. Следователно бойкотирах генерално пошлостта, понеже всяка изява в ра
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е за кво ги издържаме тогава с народни пари коскоджамити спортни федерации с милионен бюджет и големи заплати , като същата работа може да я върши и една лелка диспечерка на гише , като на гара Горна Оряховица - дай медала, ето ти кинтите , аре пито платено!Кой е луд да търчи като гламав от сутрин до вечер като при лошият социализъм по детско-юношески школи да го отгледаш шампиона от една мръвка месо!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми си рк ите отново не виждат същественото, а именно, че продукт на нашите школи са само двама медалисти един с бронз и един със сребро. Доста слабо представяне. Добре, че са чужденците научени другаде, за да им пеят дитирамби. Очевидно е, че Стефка Костадинова не се справя, защото нашият спорт не произвежда успехи. Ако е достоен човек, ще си подаде оставката, защото всички наши най-слаби представяния на Олимпийски игри са под нейното председателство, започнало през 2005 година.
7
2
 
18
 
! Отговори
Служебен гербаджия преди 1 месец
Кои "български спортисти", бе тъпоглафчеф?Калейн, Семьон Новиков, иранската каратистка или кубинеца Ибанес?
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почти не виждам българско име, като изключим ромът щангист, дето спечели бронз, а това за традицията в щангите си е срам, там само първите места ги задоволяваха... :)))
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още малко и ще каже,че заслугата за медалите е негова.
4
0
 
22
 
! Отговори
Тоя идиот преди 1 месец
Колко дни го издържахме да си разтяга кожляка в Париж!
3
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав е!
2
0
 
24
 
! Отговори
Главчо преди 1 месец
Пак говори глупости.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещо се е объркал човека!