Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!

Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща, пише той
13 авг 2024 22:50, Нели Христова
246
Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

Ето публикацията му във Facebook:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18:30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18:30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!

п.п. моля всеки, който ще се присъедини, или подкрепя идеята, да сподели тази публикация."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
14
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 месец
Копейката на лов за гласове!
179
1
 
12
 
! Отговори
Накратко : преди 1 месец
Кити Божанков не харесва това!!! Соро33нята - също!!! Юроатлантички с разцъфнали кафяви ц8ички пищят истерично и размахват лозунгите на спонсорите си НПО-та. Как може лошия Копейкин да им забрани обучението и възпитанието на дечицата,че хранопровода на малките момченца трябва да се използва активно и в двата си входа,за да пребъде во веки веков Неолибера3ията и 2334588 видове пол на розовите жълтопаветни понита,които по някаква причина не могат да си родят деца... :) :) :)
178
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НПОта дават луди пари за гей дтужинките и митинги за разпространение на гей културата. Позорно е това.
177
2
 
19
 
! Отговори
След прочитане преди 1 месец
На 2 страници коментари стана ясно, че с мирен протест пеерасенето няма са се изкорени. Трябва по-сериозно. Наглостттта гейска е феноменална.
176
20
 
3
 
! Отговори
да ама не преди 1 месец
Копейката търси изява да си заслужи руските пари.Споменаванеточе има хора които са инвалидит.е. нямат ръка или крак НЕ Е ПРОПАГАНДА НА ИНВАЛИДНОСТТА ЛБГТ са инвалиди защото се отличават от сексуалността която поддържа човешката популация и поради това не могат да имат поколение, колкото и опити да го правят *** да правят..
175
17
 
6
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
,, Възраждане,,, Костадинов и нормалност ха,ха,ха че те всички са ЛГ....
174
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гейовете да си протестират те дтуга работа нямат. Освен това им плащат. Ще мине и ще замине. Няма нужда от контрапротести.
173
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде, стига бе, Копейкин, с тези евтини ромски номера. Нали ги знаем! След това цялото събрало се множество, колкото и да е то, ще го обозначиш като подръжници на пропускта си партия.
172
2
 
3
 
! Отговори
До 206 преди 1 месец
Ти природно ли си толкова npocту или го тренираш усилено бе тролей
171
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто е пълно с роми в Бг .Туй е проблема. Те нещата са свързани. Хора без работа без култура без трудови навици без морални устои. Не българи . Престъпници.Трафиканти , гейове . Ромейнизация. Учение трябва възпитание .Управляващите проспаха !
170
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя ще протестира като НЕНОРМАЛЕН гражданит на НОРМАЛНА държава. Самият факт, че всякакви откачени индивиди имат право да простестират по всякакви поводи го потвърждава. Я да отиде в обожаваната от него Русия и да види дали може там да протестира. Там само митинги в подкрепа на управляващата върхушка и политиката й са разрешени и поощрявани.
169
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Като има чадър от тимaджиитe защо тогава му е замразен бизнеса и не строи в Исторически парк нищо в момента и се моли на народа да му дадат 5 милиона лева за да потръгне отново парка???" - Защото е нерентабилен бизнес проект. Защото, ако си беше мълчал и не се бенопитал да измести Марков, сега щяха да има поток от хиляди турсисти на ден и нови инвеститори. Но не се случи.
168
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво! Нанпротеста само с радиоатанции, маски, бухалки инпистолети!!!
167
8
 
9
 
! Отговори
Асан Фасилев преди 1 месец
Истинското име на партията е Пълнu Пеepacu
166
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НПО зевзеци яко трролят в полза на гейовете. Що за хора са НПО зевзеците и гейовете. Хора без морал.
165
6
 
7
 
! Отговори
Киро пpoстoто преди 1 месец
Ние с асанка апелираме приложението rpuндъp да стане задължително в училище
164
5
 
7
 
! Отговори
Киро пpoстoто преди 1 месец
Лена о6щата я използваме с асанка за да се крием зад нея
163
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия са толкова жалки подобно волен- обрали са омразата на маса народ, ако не са парите на Кремълските олигарси никога няма да влязат в парламента- тоа чичо си построи вече къща на брега на Варненското езеро с партийната субсидия- ще следим ко следва....
162
10
 
7
 
! Отговори
Стиви преди 1 месец
Коце върни 5 милиона,не се прави на улав!
161
8
 
8
 
! Отговори
Цомчо преди 1 месец
-,, Снощи поканих в къщи трима трудоваци и като ме подкараха , цяля нощ ! Скъсаха ме , ако беше жена , нямаше да издържи !" Коце -,,Нали сме мъже , бе , няма да се излагаме !"