Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!

Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща, пише той
13 авг 2024 22:50, Нели Христова
246
Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

Ето публикацията му във Facebook:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18:30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18:30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!

п.п. моля всеки, който ще се присъедини, или подкрепя идеята, да сподели тази публикация."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма смисъл да прави това. Така ги легитимира. Просто приемайте закона и да се вписва в ДВ.
159
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахах щял да излезе сам. Значи ше постои сам, ше се поогледа и ше се присъедини към пд расите от другия протест. Също като всички kAпейки
158
11
 
6
 
! Отговори
Коце преди 1 месец
Ние с Цомчо се обичаме , ама тайно !
157
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой от роднините ми, приятелите и колегите ми не е фен на жендъризма. И слава Богу. Костадинов е прав.
156
21
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Тоя , за да е толкова върл враг на *** , значи със сигурност е латентен гей - всеки психолог ще ви го каже !!
155
13
 
7
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 месец
Аз съм хомосексуалист и се гордея с това
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 181 Като има чадър от тимaджиитe защо тогава му е замразен бизнеса и не строи в Исторически парк нищо в момента и се моли на народа да му дадат 5 милиона лева за да потръгне отново парка???
153
11
 
4
 
! Отговори
ами преди 1 месец
Па то от копейкиново е тръгнала ЛГБТ общността Ленин Брежнев Хонекер
152
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Историчедки Парк е финансова пирамида,а Ивелин е сектант,въоръжава групи около себе си,има чадър от една трибуквена абревиатура Варна,нито кметство,нито НАП,нито Община смее да го контролира.
151
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може преди 3 години когато бяхте приятелчета с ивелин Михайлов да казваш че Исторически парк е нещо невероятно красиво и представлява България пред Европа, а сега дрънкаш че било пирамида. Фурнаджийска лопата си ти, Костя. А най-гнусното е че свикахте комисия Възраждане и ИТН да слушате измислиците на оня наркомански психопат Симон Милков дошъл като свидетел в НС. Наркоманът беше пуснат за национално издирване, а той си влиза в парламента необезпокояван като свидетел. Ууууууу...
150
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Koстадинов, я кажи по-добре защо Ивелин Михайлов оня ден каза че лично е присъствал на три срещи където си взел от едни хора 5 милиона общо? Един път половин милион, един път милион и половина и на третата среща 3 милиона за лобизъм.
149
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До В Гърция: Tи въобще знаеш ли къде е Гърция и бил ли си там някога? Знаеш ли тия хора гърците с какво се препитават?
148
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Давай Коце!
147
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И това нещо вика било баща? Деца възпитавало? Е как няма да сме най-бедната и изостанала страна в ЕС след като такива неща имат правото да се възпроизвеждат и да възпитават нацията. Въобще тук не ме интересува повода за статията или повода по който това нещо се е изказало.
146
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този не мога да го дишам,но за тази кауза съм плътно до него...трябва да умеем да разграничаваме нещата...
145
9
 
19
 
! Отговори
В Гърция преди 1 месец
започна изграждане на първия "умен град"? В няколко европейски държави въведоха европейски здравен ваксинационен паспорт. Всички тези програми ще обслужват престоящето въвеждане на цифрово евро, планове ЕС до януари 2026. Тотален контрол от ЕЦБ, служителите на която не се избират, не подлежат на контрол и отченост от нито една институция на ЕС, или пред евродепутат. От БНБ мълчат, работни групи българи има към ЕЦБ за въвеждане на цифрово евро. Политиците МЪЛЧАТ и КРИЯТ. Силово ще ни наложат ЛГБТ
144
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Верно е че тоя не обича геьове и днендари ,еднополови ,но гласуват с ПП заедно ,вероятно ПП му подаряват пари да са заедно
143
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами държи си човека на путинджийството и това си е. Иска да си е като в Русия. Има обратни има педдерастия, но всеки се прави че няма. Следващият етап е има диктатура има насилие, но всеки се прави че няма.
142
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 151 Ако България беше истинска държава никой никога нямаше да позволи на Доган да създаде ДПС-антибългарска етническа протурска партия!!!Разбра ли г.о.вед0???
141
6
 
39
 
! Отговори
76 НПОта преди 1 месец
Къде е Българският Закон за забрана на чужди НПО-та на територията на България.