Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!

Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща, пише той
13 авг 2024 22:50, Нели Христова
246
Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

Ето публикацията му във Facebook:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18:30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18:30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!

п.п. моля всеки, който ще се присъедини, или подкрепя идеята, да сподели тази публикация."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този преди избори и в космоса ще излети!
139
14
 
26
 
! Отговори
Приемем ли Юрото преди 1 месец
българите да забравят за каквито и да било протести срещу ЛГБТ обучение. ЕЦБ ще блокипа цифровото евро към банки в България за секунди, пример Гърция. Спрени еврофондове, пример Полша, Унгария, Словакия. Първата работа на този политик беше масов протест срещу забранен референдум на КС, и силовото налагане на евро. Чрез еврото, ЕС ще ни принуди да избираме между Гладът и Децата си. А в бъдеще ЕС ще става още по-силов, за да налага из вра тените си програми. Вече въведоха Здравен ваксинационен пас
138
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя трябваше отдавна да е в някоя психиатрия, този никога не е имал нещо добро което да предложи, гнида, руска гнида
137
32
 
12
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Излизам на контра контра протест срещу тоя комунист
136
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ти си в малко... по-особен списък
135
26
 
8
 
! Отговори
Костя преди 1 месец
Иска да преброи пилците преди есента. Високо се цели и отдалеко. Толкова ли сме плоски?!
134
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
чудят се вече какви циркове да правят пред раята докато крадат
133
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ни заблуждавай, ти си варненски ром, който се натиска с Цончо! Виж се бе, виж се! Извини се бе!!!
132
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако България беше нормална държава, на Копейкин нямаше да бъде позволено да има руска партия в парламента, защото е престъпно . И 2, нямаше да е срещу , а ЗА зачитане правата на лгбт, защото са част от правата на всички останали хора. А той си служи с езика на омразата и дискриминацията, и то като политик! Това също е подсъдимо.
131
1
 
5
 
! Отговори
сдх преди 1 месец
До Фигуркапедофилско е да имаш наклоности към по малки
130
0
 
7
 
! Отговори
дфсдфхс преди 1 месец
До Анонименда трябва да те родят на 50 *** как се раждате като неможете да се възпроизведете
129
9
 
5
 
! Отговори
хгйд преди 1 месец
До Путин е ПЕД*Лзеленски е гей носи трико
128
27
 
8
 
! Отговори
До 135 преди 1 месец
Не само,абсолютно всички го наричат Копейкин,защото малко или много се е продал.А всички хибриди копи пейс дето реват "слава на Русия " и укронацисти" както зове руската пропаганда са копейки.Няма как жертвите да са "нацисти",а агресора окупатор да го славиш.То ясно,че е платено.Иначе закона срещу пропагандата подкрепям,защото е неприемливо да се объркват деца с такива методи Но закона трябва да се ревизира и конкретизира за да е съобразен с Конституцията,защото заинтересуваните там ще атакуват
127
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези борци срещу обратните да не се окажат като ония борци срещу ваксините които първи отишли и се боцнали?!?!?! Много ме съмняват с тия вталени костюмчета и скъсани дънки.
126
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Примерно виждаш секси рускиня или украинка и се надървяш моментално... и гледаш лгбт филм и вече ти става от нацепени батки? Не ми се вярва. Лично няма да гледам лгбт филм защото не ми е приятно да гледам гейове.. ако са лесбийки няма лошо да погледам ножица.
125
7
 
18
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Браво Коце Евала Продължавай в същия дух да громиш ***
124
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знам ли.. не виждам как ако се кефиш на путku и искаш яки каки да ти гълтат сутляша, ще станеш гей от разни приказки.
123
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека да има такъв закон,но си оправете терминологията ,защото проблема е с джендър идеологията сред малолетни и непълнолетни в училищата.Не конкретно само хомосексуализма ,а цялата идеология на джендърството която е с подривна цел да направи всички деца различни от биологичния пол.Изобщо не става дума за толерантност ,а за обработване на детските души системно и ежедневно.
122
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само се надлъгвате.. но всички политици в България са еднакви. А ако има някой независим и честен, утре ще го сгази кола или друго. Или ще се окаже с досие или друго.. Старото поколение сте виновни, че не взехте пример от Румъния и не обесихте Живков... Да държи влага на политиците.
121
5
 
5
 
! Отговори
До 131 преди 1 месец
И това , какво го интересува тролея той си гледа неговия интерес,а ти аз си имаме деца не го интересува и като и ние кажем пък,че те не ни интересуват надават вой